Ovulační test?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11245
26.9.11 17:24

ja vim, ted mam obrovskej vztek a sem hrooozne zklamana, ale zitra uz bude urcite lip..
sem rikala, kaslu na ne proste otehotnim at se to gynekolozce libi nebo ne, jak sem byla rozcilena :-D
ja nevim, jestli muzu nejak extra otehotnet kdyz mam furt ten prolatin blbej - i nizkej je prej spatne.. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
26.9.11 18:04

aakaficko: Tak to fakt nevím, jaký to má negativní dopad, ta nízká hladina. Ta vyskoká jo, ale čemu by nízká bránila, to netuším. :think:
Ale hele, já si myslím, že to je sakra dobrý přístup, otěhotnět protivným doktorům natruc. :mrgreen:
Taky to tak mám, jsem si prostě řekla, že se to povede i bez těch blbých hormonů, ať dr říká co chce. :cert: :-D
Je pravda, že to trvalo, ale aspoň ovu se mi nastartovala. A to kdybych to nebrala, možná byla už dřív. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
26.9.11 18:07

prej proste neni dobry ani ta nizka teplota, tak sem rada ze mne ty prasky aspon snizili.. uz sem fakt doufala, ze je nebudu brat vubec.. :nevim:
jj proste otehotnime a to jen zasluhou nas a naseho manzela a pritele a hotovo! :cert: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
26.9.11 18:16

aakaficko: Jo. Prostě jen ten chlap na tom může mít podíl, ale jinak už jen my. :cert: :mrgreen: Žádní doktoři. Však to jde i bez nich, podle mě se to přehání, s otěhotněním, průběhem i porodem.
Místo aby tu ženskou nechali trochu normálně existovat, tak je to samý prášek na povzbuzení, prášek na utlumení, prášek na vyrovnání, prášek na spaní, prášek na probuzení, prášek na otěhotnění, prášek na porod, prášek, injekce, kapačka, prášek… :cert:
Dávkujou to jak lentilky, kolikrát od oka, to ať si to nechaj. :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
26.9.11 18:18

:-) :potlesk: to mas teda naprostou pravdu, ja ted ty prasky brala asi tak poradne ze sem si z 2× zvysenyho udelala pod normu.. :nevim:
proste rychle otehotnime a pak uz budeme pekne a spokojene bez prasku :pankac: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
26.9.11 19:00

aakaficko: :mrgreen: Tak. A rozhodnuto. Bez debat, prostě okamžitě dvě čárky sem, už jsme řekly. :cert: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
27.9.11 05:43

dobre ranko,
tak uz je mne lip nez vcera, to sem byla fakt nestastna.. ale spanek udelal svoje.. :palec: a jeste zitra volno, takze zase dobre zpravy.. jj ty // se nam proste musi ukazat a to mooc brzo.. :potlesk: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
27.9.11 10:08

aakaficko: Ahoj, tak to je dobře, žes toho kus zaspala. :wink:
Já teda taky, večer jsem zkoušela test, nic, ráno taky, zase nic. Tak to bude jen jeden hooodně dlouhej cyklus. :roll:
Ale nechám to plavat. Za těch asi 14 dní jdu stejně k doktorce, tak se uvidí. Je mi jasný, že to zřejmě dostanu zrovna v té době. :cert: Ale už to rušit nebudu.
Na zítra se těším, někam s manžou vyrazíme. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
27.9.11 11:46

jj nechej to plavat, ja to taky tak nechavam..vcera sem vypadla z prace driv a dnes mam honicku jako blazen.. jeste ze je zitra to volno, to je fakt parada.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
27.9.11 17:31

Ježiš, co je to tu za změny, jaký „napsat příspěvek“, to jsou mi novinky. :think:
Jinak já měla fofr dneska, nějak nestíhám vůbec nic, asi jsem zpomalená… :zed:
A taky otrávená z toho věčného špinění a přemýšlení o kravinách. :twisted:
Tak si užij volno a měj se krásně. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
29.9.11 06:25

ahoj,
tak jak sis uzila volny den? ja moc krasne, byla sem za uplnyho lenocha - jen sem lezela, koukala na televizi a jedla - a jedla tak, ze normalne by mne to stacilo tak na 2 dny :mrgreen:
koukam, ze u tebe teplota zase trochu nahore a MS nikde?? to je teda fakt hruza..
mne se drzi teplota porad kolem 37 stupnu, tak snad je to v poradku, ale je to prece jen teprve 9 dpo takze stejne vim jeste prdlajs.. :cert: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
29.9.11 10:03

Ahoj, hezké dopoledne přeju. :kytka:
My jsme se s manžou taky jen váleli, byli jsme na návštěvě, tak jsme ani nevařili, prostě flákárna. :mrgreen:
No a bt dnes nízko, ale byla mi zima jak v psírně, u otevřeného okna, takže nevim nevim. :-) Beztak je to jedno, bt mi stav v břiše nijak neovlivní. :mrgreen:
To víš, 37, to už je jiná, to nadějně vypadá. :pankac: Jen ať se udrží. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
29.9.11 10:08

ty jo, normalne ty uz mas taaak dlouhej ten graf, ze se mne nevesel na obrazovku a musela sem popojet mysi doprava.. :nevim: :pankac:
ja vim, ted teplota dobra, ale takovou sem mela i minulej mesic a stejne to nedopadlo.. ale ted se citim, fakt trochu jinak, tak nevim jestli se muzou poovulacni pocity nejak menit nebo bych je mela mit porad stejny.. :nevim: :zed:
no proste pristi tyden touhle dobou uz budu vedet co a jak a bude snad veselej.. :palec: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
29.9.11 10:12

Jo, můj graf, to je na dlouhý lokte. :mrgreen:
A maximum mám 60 dní, do té doby jestli ms nebude, jdu na krev, ať si testy neukazujou jak chtěj. :cert: :-)
Ty pocity, já ti nevim, mně už je čtvrtý den tak divně od žaludku, to je nový pocit. :-D Ale ještě taky nevím, co se děje, každopádně se děje něco nového, ať už horm. nerovnováha nebo něco jiného.
Tak bych řekla, že nový pocit může dost dobře být nový stav. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
29.9.11 10:15

:mrgreen: jj to by bylo super, kdyby to byl novy stav nejen pocit.. ja to mam zase s tema prsama jiny a to bricho taky vlastne - tolik neboli a poprve sem nespinila okolo ovulace.. :mrgreen:
teda ja chci byt v novym jinym stavu :palec: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital