Ovulační test?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4840
22.9.11 16:38

aakaficko: To i já, děsně se mi líbilo vidět dvě čárky, ještě ke všemu takový tlustý. :mrgreen: :lol:
Dvě čárky na těhu testu, no to asi omdlím. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
22.9.11 16:44

si rikam, ze jeste ze se tehu test dela rano, protoze ho delat vecer, tak neusnu celou noc.. takhle se z toho pres celej den snad vzpamatuju :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
22.9.11 16:53

aakaficko: Já asi ne. :mrgreen: Myslím, že budu schopná v noci svítit lampičkou a dívat se na něj, že se mi to fakt nezdálo. :lol:
Ale i mám strach, že se budu bát, aby s mimi nic nebylo, abych ho donosila, už teď to vím, natož co pak, ale možná to bude naopak pohoda, co já vím, žejo. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
22.9.11 16:56

nene, myslim, ze budeme mit strasnej strach, z prvni prohlidky a pak z kazdy dalsi jestli je vse v poradku.. a pak z porodu a pak uz porad o toho naseho milacka.. :think: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
22.9.11 16:57

jee uz je skoro 17 hod, tak ja bezim domu, budu tu zase zitra rano..
doufam, ze moje BT bude aspon 37.0 :-D
tak papapapa :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
22.9.11 17:40

aakaficko: To je fakt, dítě je starost jednou provždy. :-)
No, stejně to chci. :cert: :-D
Tak přeju hezký začátek dne, vlastně už zase krásného pátku. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
23.9.11 06:09

dobre ranko,
konecne paaatek :-D
ranni BT zase 36,9 – jen sem se chtela zeptat, kdy me to ve fertilityfriend nakresli ovulaci? ja myslela, ze uz dnes a ono nic..?? to chce vic vysokejch teplot - nic jinyho nez teplotu si nezapisuju??
teda, jeste ze zitra touhle dobou spinkame.. :wink:
a co ty, jak je??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
23.9.11 11:10

aakaficko: Ahoj, tak to vypadá fakt moc dobře, jen se potvrzuje ovu. :dance:
Ono se to nakreslí až později, až ty teploty budou pár dní vyšší než ta tvoje mez, ale to si můžeš zkusit, zapiš třeba i zítřek a pak i další dny a uvidíš, co to udělá. :wink:
Já jsem taky moc ráda, že je pátek, ale zítra jedeme přát babi a v neděli máme v plánu práci na zahradě, tak už dneska vím, jak moc to uteče. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
23.9.11 11:48

jj to doma teda zkusim, tam zadat vic velkejch, po kolika mne to tam hodi tu cervenou caru :palec:
a co ty. stale nic??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
23.9.11 12:21

aakaficko: Zkus, mně se to taky neukáže nikdy hned, pak tam zadám jednu a najednou šup a ovu je pár dní zpátky. :-D
Já furt nic. :-? Včera večer mě bolel podbřišek, i takové slabounce růžové špinění, říkám si, fajn, ono se to do rána rozjede, vzala jsem si tampon a ráno zase ani stopa. :cert:
Vždycky jen navečer mívám sotva znatelné špinění. To bude ještě doba, než se ms uráčí. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
23.9.11 12:27

:nevim: to je teda pakarna, fakt ze jo..
:-( tak tomu nerozumim, sem zkousel zadavat teploty kolem 37 az do 30.9. a cara nikde.. jakto?? :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
23.9.11 13:16

teda tak sem tam musela vymazat tu jednu teplotu jak sem celou noc nespala, jinak by me to tam nevyznacilo ovulaci vubec.. to sem si to ale potento co?? :poblion: :-x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
23.9.11 13:26

aakaficko: Ale ne, ono tam půjde o to, že tam nemáš ten velký skok a žádné info okolo, mně to třeba tu ovu vyznačilo taky proto, že minulý cyklus byla ve stejnou dobu, někdy si říkám, jak je možné, že s mými teplotami mi to vůbec vyznačí. :nevim:
Koukala jsem, že tam máš předznačený den ovu až 17. dc, to ten graf asi taky zmátlo, že teď byla dřív.
Jenže ani když ti to ovu nevyznačí, neznamená, že nebyla, ty máš krásné teploty druhé fáze, pozitivní test, prostě všechno. Nakonec, tu ovu si tam můžeš vyznačit i sama, už jsem viděla dost takových grafů, které končily těhotenstvím. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
23.9.11 13:28

No a nebo vždyť koukni na mě. Mám tam sice vyznačenou ovu, jsem podle toho 21. dpo a to teda rozhodně nejsem, protože už by byla dávno ms nebo pozitivní test, takže to ber spíš jen tak nezávazně. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
23.9.11 13:32

ja myslim, ze to fakt potento ta jedna neprospana noc, to sem fakt nespala asi ani hodinu a furt se jen prevalovala.. uz rano sem premyslela, jestli si ji tam mam dat a nemela sem.. :nevim:
jeste ze pristi mesic uz merit nebudu a budu mit klid, sem z toho v praci malem dostala infarkt.. :-x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí