Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
aakaficko: Ahoj, tak mně jde teplota prozměnu dolů a vypadá to, že nejpozději do zítřka se mi rozjede ms. ![]()
Tak jen doufám, že nebude zase trvat tři týdny. ![]()
A počasí je fakt postelový.
Klidně bych si šla znovu lehnout.
takze myslis ze se ti rozjede MS jo? to je teda fakt na pytel.. ale tak snad to bude rychly a budes mit dalsi snazeni ![]()
jj pocasi fakt sileny, stridave piju colu a kafe, ale stejne bych spala.. ![]()
aakaficko: No jo, už to tak bude, už dost špiním a začíná to mít takový ten povědomý načervenalý nádech. ![]()
Ale jak říkáš, bude důležitý hlavně to, abych to měla rychle odbytý a měla klid aspoň od ms. ![]()
No, to jsi mě navnadila, jdu si taky pro kafe. ![]()
aakaficko: Ty máš vlastně úplně lákavý nick. ![]()
Ale už jsem se trochu probrala, i když sluníčko by tomu pomohlo mnohem víc. ![]()
jj kaficko, uz mam vypity a ted si davam polivku z pytliku, je mne zima v praci, tak snad me to zahreje.. jen doufam, ze po tom neusnu uz uplne.. ![]()
aakaficko: No, najíst se je nebezpečný.
Pak stačí aby bylo člověku trochu teplo a už spí. ![]()
To funguje hlavně na mojeho manžu, přijde z práce, osprchuje se, nají a když je to v zimě a topím v krbu, usíná do minuty… ![]()
tak to sem asi jako tvuj manzel..
proto vubec nejim v praci teply obedy, mam proste rohliky nebo chleba a az doma mivam teplou veceri, protoze teply jidlo me vzdycky uspi a pak nejsem schopna uz pracovat.. no uvidime co to se mnou udela ted
kdyz nebudu psat, tak vis proc ![]()
aakaficko: Jé, tak to se nedivím, že je ti tam v tuhle dobu chladno, teplé jídlo prostě zahřeje, na těle i na duši. ![]()
No a já nevím, co vařit ani k obědu, ani k večeři. Tak asi začnu prací, mám co dělat jak na pc, tak v domě, aspoň se zase o kus víc proberu. ![]()
jj prace ta te probere urcite.. ja vcera zkousela poprve delat spizy v troube a velka dobrota a hlavne za 30 min bylo hotovo.. takze je ted budeme mit casteji ![]()
aakaficko: Špízy jsme měli minulý týden, nám taky chutnají
, ale mám tu nějaké mleté krůtí maso, budu z toho muset něco vymyslet. ![]()
A taky asi nějakou polívku, manža přijde zase vymrzlej. ![]()
jj polivky ted uz zacnu taky poradne.. kdyz je teplo tak na ne fakt nemame chut, ale ted uz bych si dala hned nejakou dobrou ![]()
aakaficko: Tak už jsem něco spáchala, hlady neumřem.
A i dost udělala, ještě pár věcí a budu mít dneska klid.
Akorát mě tak vytáčí tchýně a snacha, ale to je do jiné diskuse.
![]()
sikulka
ja tady sedim v praci, delam jen malicko a porad se vidim doma..
vytaci jo?? tak to je mne lito ![]()
aakaficko: No a teď už asi budeš mít po pracovní době… ![]()
A já už mám manžu doma. ![]()
Ta tchýně je fakt horor, ale manža už jí má taky dost, tak aspoň nezbrojí proti mně. ![]()