Ovulační test?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4840
14.9.11 11:39

aakaficko: Jsem objednaná na půlku října. Ale tam mi s tím stejně nepomůžou. Hormony nesmím a co jinýho… :nevim:
A jestli ms dorazí v termínu, tak už taky neměřím, zbytečně se s tím stresuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
14.9.11 11:41

souhlas s tim nemerenim, zbytecne to stresuje..
to vidim na sobe, jak na konci pred MS nemuzu dospat jen aby bylo 6 hod a ja se mohla zmerit.. a pak staci jeden den a tech predchozich 14 dnu mereni je na hov.. :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
14.9.11 12:03

aakaficko: Přesně tak. :cert: Jestli se mi fakt potvrdí ovu, což bych měla do 5 dnů vědět, tak vrátím teploměr pěkně do lékárny.
A dneska se loučím až do večera, papa a ať ti to v práci uteče. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
14.9.11 12:04

jj tak papa, jeste 5 hod v praci.. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
14.9.11 19:38

aakaficko: Tak já zkončila až teď, dneska jsem měla fakt plně pracovní den. :-) Už se zase akorát těším do postele. A to se manža tvářil, že by mohlo být nějaké „snažení“. No nevim, nevim… :mrgreen: :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
15.9.11 06:05

Ahoj,ty ses ale sikula takhle dloooho pracovat.. Takze manzel pomahal a pak chtel jeste snazenicko?? to je ale kanec :mrgreen: ja byla v noci sama, tak uz se tesim na muze a doufam, ze taky bude nejaky snazenicko :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
15.9.11 10:16

aakaficko: Ahoj, to víš, manžel je snaživec. :mrgreen:
Jinak já jsem vzala pár teplot, co jsem naměřila taky před vstanutím, ale třeba hodinu po tom, co jsem se přikryla, spím nahá a u otevřeného okna, takže si říkám, že by mohly být spíš pravděpodobnější, protože předtím jsem měřila třeba v těch dnech, kdy bylo i v noci přes dvacet. A teď už je venku zima a já se k ránu budím studená jak mrtvola. :cert: :mrgreen:
No a už mi to zase vyznačilo ovu. Ale nic z toho beztak nebude, zkoušela jsem mamatest 10 a takový bílo není ani na Vánoce. :-P :-D
Ale venku je krásně, úplně mě to nadchlo, když jsem šla nakrmit kocoura. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
15.9.11 12:20

no vidis, aspon mas tu ovu naznacenou, to je dobre :palec:
jj je moooc pekne, taky z toho mam radost a doufam, ze to vydrzi i o vikendu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
15.9.11 17:17

aakaficko: Jo, už to není tak depresivní, s těma červenýma čárama. :mrgreen:
Já koukala na počasí, v sobotu máme v plánu takovou akcičku venku, ale má být zataženo, snad přímo pršet nebude. :cert:
To léto letos bylo celý divný. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
16.9.11 06:06

kraaaasne patecni ranko,
tak konecne uz naposledy do prace a zitra touhle dobou spinkam :palec:
takze mate venkovni akci? ty ja mam uplne nejradej, tak snad vam pocasi vyjde a hlavne nebude prset..
moje dnesni BT konecne stejna jako vcerejsi, tak snad uz to bude takova lepsi krivka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
16.9.11 10:13

aakaficko: Ahoj, jojo, pátek jak vymalovaný, dnes jedeme k večeru na skok k našim, zítra ta akce venku, musím si připravit všechno možné na gril. :dance:
Tak doufám, že to počasí přece jen aspoň trochu vydrží. :-)
Ta tvoje bt už by mohla jen ještě trochu klesnout a pak vyletět a byla by z toho ovu jak vyšitá. :mrgreen: Já už jen čekám, jestli bude u mě cyklus mých minimálních 43 a nebo maximálních 60 dní. :roll: Což by ale znamenalo, že ovu teprve bude. :nevim: Je to bordel… :cert: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
16.9.11 12:18

tak ja v praci jeste do 15 hod, pak si mne pritel vyzvedne a jedeme nekam na to jidlo a pak domu pekne odpocivat a :hug: :-D
no krasny vyhlidky mam :palec:
jj doufam, ze BT mne jeste klesna a pak to bude uplne jasny.. Doufam, ze zadnejch 60 dni mit cyklus nebudes!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
16.9.11 14:27

aakaficko: Jé, nojo, už je tu ta oslava, tak si to krásně užijte..! :wink: :pankac:
A vůbec přeju hezký víkend. :wink:
A ohledně bt, snad v pondělí budem zase moudřejší. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
16.9.11 14:28

jj dneska mame ten peknej den, ja sem asi od 10 hod kvuli tomu nejedla a ted uz tady fakt umiram hlady, jeste ze za hodinu si uz budu davat nejakou dobrotu :palec:

no na ty nase BT sem teda fakt zvedava..

taky krasny vikend :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
16.9.11 14:31

aakaficko: Ty jo, tak to už aby pro tebe přijel, abys nepadla hlady. :-D
My vyrazíme na tu návštěvu až dýl, ale snad mi to taky uteče, jedeme tam taky jíst. :mrgreen:
Ještě jednou pááá a hezky se snažte i o to mimi, co kdyby ovu přišla trochu dřív. :mrgreen: :twisted: :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí