Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ja urcite to, ze budu tehu nepoznam.. protoze bolesti podobny tehu sem mela uz ted 2 mesice po sobe a nic.. tak predpokladam, ze az budu tehu tak mne nebude vuuubec nic ![]()
aakaficko:
No to mám taky pocit, že pak poznám houby. Protože všechny příznaky už jsem střídavě měla. ![]()
No, nejdýl až bych cítila pohyby, tak už to snad poznám i já. ![]()
pohyby jo?? zrovna my, co se testujeme 5× za cyklus, to asi neprosvihneme.. myslim, ze to budeme vedet driv, nez by to videl ultrazvuk ![]()
aakaficko: Náááhodou, já už netestovala dlouho.
Určitě měsíc..! Takovou dobu. Ale už mě to zase bere, jak mi to ukazuje nějaké teoretické dny po oplodnění, už mám cuky vytáhnout testy. ![]()
jj to znam ty cuky.. Hlavne znam to, jak nemuzu dospat abych uz merila a bezela curat na papirek ![]()
aakaficko: Přesně.
A jak jsem jindy spavá jak šípková růženka, tak to ráno vyskočím v šest jako laň a už si to kráčím na záchod. ![]()
Ale manža je stejnej, je schopnej vlézt se mnou do koupelny a celou dobu čučet na test. ![]()
ten tvuj manza je fakt vybornej ![]()
to ja se radej testuju, kdyz neni pritel doma a mam klid
aakaficko: On už se taky strašně těší. Bude z něj táta, co zvládne úplně všechno. ![]()
Taky ho zajímá každá blbina, už ví, jak je to s teplotou, cyklem, těhotenstvím, testy, ten kdyby moh, tak to mimino i odnosí… ![]()
krasny patek, jupppi za nej ![]()
tak to verim, ze kdyby mohl, tak to mimo odnosi za tebe a klidne je i porodi ![]()
vsak my se dockame a snad i brzo..
tak me ta MS asi fakt skoncila, takze to mam asi nejaky rozhozeny protoze 2 dny a jeste ne silny se mne zdaji fakt nejak malo.. No nic neresim a uvidim, jak to bude dal.. ![]()
aakaficko: Ahoj, krásný pátek přeju.
Mně se na dnešek taky pokazily teploty, už mám jen 36, to taky na mimi nebude. ![]()
Ale tak co, děláme co můžeme, nechce, tak nechce.
![]()
Dneska jde manža na kontrolu, jsem zvědavá, jestli už ho na víkend uschopní, to by jsme mohli někam vyrazit. ![]()
jj sem cetla, ze ma byt o vikendu docela pekne, takze to vidim zitra taky na nejakej vylet nebo tak.. I kdyz skoro tchyne ma narozky tak bude asi nejak family oslava.. ![]()
a v nedeli je pritel v praci, takze to vidim na odpocivani ![]()
takze teplota sla takhle pod caru jo?? Treba jeste vyleze ![]()
aakaficko: My měli oslavu nedávno, to jsem si ráno ani bt nezaznamenávala, protože jsme přišli tak v lihu, že jsem hicovala ještě půl dne. ![]()
Další bude až já budu slavit narozky, ale to je ještě chvíli čas.
Tak bude asi výlet, no, jestli nebude pršet. To by jsme asi jeli k mojí babičce, manža to tam miluje, babi ho rozmazluje. ![]()
No a ta bt se uvidí. Jeden den by pokles nevadil, tak buď se to zítra dožene a nebo ne, víc možností není.
![]()
tak to ja moc pit nemuzu, jak beru ty prasky na ten prolaktin tak je mne po kazde sklenicce blbe.. ![]()
taky budu mit za cas narozeninky, ale myslim, ze to moc slavit nebudeme..
snad se ti ta teplotka zitra vrati zase nad caru ![]()
aakaficko: No tak to je pak mizerný pití, to jo. ![]()
Normálně taky moc neslavím, ale budu mít kulatiny, tak pozvu rodinu a trochu posedíme. ![]()
Ráno už jsem to referovala manžovi, ohledně bt, tak koukal jak postřelená srna, ale snad se to ještě napraví. ![]()
tak to me cekaji kulatiny az pristi rok, to to pak taky poradne oslavime.. Doufam, ze uz i s nejakym miminkem ![]()
jj verim, ze ti ta BT jeste vyleze nahoru.. ![]()