Ovulační test?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11245
7.9.11 11:55

tak uz sem z toho oklepana, vypocitala sem si dalsi dny ovulace, zapsala do kalendare a pak to roztocim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
7.9.11 12:10

aakaficko: :palec: To je správný. Ono se to jednou povede. :pankac:
Já si vzpomněla, že se mi v noci zase zdálo, že jsem těhotná. :mrgreen: Ale na utz to vypadalo ne jako mimino, ale jako chodidlo. :lol: Někdy jsou moje sny o těhu a porodech fakt pitomý. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
7.9.11 14:47

ty jo tak to mne se jeste asi nezdalo ze cekam mimco.. teda uz me konecne prestalo bolet bricho, po tech skoro 14 dnech je to prijemna zmena :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
7.9.11 14:55

aakaficko: No vidíš, to ještě ani neblbneš, jako třeba já… :mrgreen:
Věřím, že je to úleva, mně když se dávaly dokupy hormony po vysazení ha, bolelo mě břicho nějaké dva měsíce, téměř v kuse, to už jsem byla tak otrávená, že jsem i přemýšlela o tom, že bych začala znovu něco zobat. :cert: Ale to bych neudělala. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
7.9.11 14:56

nene antikoncepci uz ani nahodou, to radej to boleni bricha a snaha o mimco.. nemluve ze po vysazeni HA mam mnohem vetsi chut na sex :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
7.9.11 15:44

aakaficko: Jo, přesně. :cert: A souhlasím i s tou chutí na sex, natož pak požitek z toho, i manža si všimnul, že je to jaksi celé lepší. :mrgreen:
Já měla ha od patnácti let kvůli nepravidelné a silné ms, tak jsem si ten problém jen o pomalu dalších patnáct prodloužila. :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
7.9.11 15:49

taky sem mela HA od 15 let, protoze sem mela MS treba 15 dnu, pak 5 nic a pak zase, sem myslela, ze vykrvacim.. tak ha zabrala, ale sexualni zivot s ni byl fakt na prd, kdyz na to ted tak koukam.. chute zadny, prozitek taky ne.. Zlaty ted :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
7.9.11 15:55

aakaficko: Tak to jsme to měly úplně stejné. :zed: Šla jsem prakticky z ms do ms. A bez ha bych ani žádný sexuální život neměla, to bylo hrozný. Mě to zase tak neomezovalo, ale ke konci už mi ty prášky fakt nedělaly dobře, byla jsem po nich podrážděná a ms mi zastavily vždy tak na prvních 14 dní a pak jsem třeba měla slabou ms až do týdenní pauzy, kde se to teprve rozjelo. :-?
Ale teď už bych neměnila, je mi bez těch hormonů konečně dobře. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
7.9.11 15:58

jj taky je mne bez HA mnooohem mnooohem lip a hlavne priteli se to libi, pry sem bez ni jako nymfomaka :mrgreen: a hlavne ted, kdyz se clovek snazi o mimi a nechce nic prosvihnout.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
7.9.11 16:44

aakaficko: No tak to si dovedu představit. :mrgreen: Nejlepší to mám teď já, manža doma se mnou na nemocenské, je vyspalej, neutahanej, to se to snaží. :-P :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
7.9.11 16:46

tak to mas super, ja se prave divala na dalsi mesic a v ten 17.den kdy ma byt ovulka je pritel v praci.. no prd.. :-( :-P
asi ho pojedu navstivit do prace :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
7.9.11 16:57

aakaficko: Úplně to vidím, jak někde filmově rozrazíš dveře „drahý, ovuluju, jdeme na to“. :lol:
Tohle řešíme tak, že se snažíme před. Ono stejně je třeba nějaký čas k tomu, aby spermie doplavaly kam mají, takže vždycky doufáme, že vydrží. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
7.9.11 16:59

jj jeste ze ty spermijky vydrzi.. i kdyz u pritele v praci by to takovej problem nebyl (je hasic) a pry si tam ostatni vodi milenky :-) ja tam teda jeste nebyla :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
7.9.11 17:08

aakaficko: :mrgreen: No tak to je super, třeba by jste mohli mít dobrý zpestření a originální místo početí potomka. :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
8.9.11 06:26

jj oni si tam pry vodi manzelky a nekteri parchanti i milenky .. Ja se ale fakt necejtim na to, si tam na hodinu zaskocit aby vsichni vedeli proc tam sem a pak bych jako pohoda odesla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí