Ovulační test?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11245
31.8.11 14:38

Fakt jo?? :lol: Tak to je slusny .. Ale moc se mne to nezda, i kdyz zase proc to nevyzkouset kdyz maji bejt levny.. ?? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
31.8.11 14:46

aakaficko: No tak za zkoušku člověk nic, nebo spíš moc, nedá. Ale mně kolísá hladina cukru, tak si říkám, abych s tím nebláznila ještě víc než bez toho. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
31.8.11 14:49

No ja bych urcite blaznila jeste vic nez ted.. By to bylo levny, tak bych si je urcite delala aspon 2× kazdej den a byla bych jak magor :lol:
Uz i tak se mne pritel smeje, jak se porad merim a pipam a kdyz koukam na ty cizi grafy BT na netu tak rika, ze jsem jak meteorolozka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
31.8.11 15:18

aakaficko: :lol: Manžel zase říká, že by jsme s přehledem uživili jednu menší lékárnu. Jenže on je takový, že mě ještě poňouká, abych si ten test šla udělat. Pořád má pocit, že se to už určitě muselo povést, že mám určitě ovu a kdesi cosi. :mrgreen: Ale bejvávalo, ono by to stejně bylo jak ty píšeš. Čím levnější testy, tím víc bych bláznila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
31.8.11 15:31

tak to je dobrej manzel pokusitel, to me pritel drzi pri zemi, ale stejne se tesi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
31.8.11 15:46

aakaficko: To mě vždycky uzemnily až ty testy. :evil: :lol:
Někdy už jsem byla až naštvaná, že se mě pořád manža ptal, jestli jsem dělala test a jestli už náhodou není druhá čárka. Už aby byla… Už jen ze začátku proto, jak mu s tím udělám radost. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
31.8.11 16:10

to chapu, to by me asi taky stvalo, kdyby se porad vyptaval, ale je to jasny, jeho to zajima stejne jako tebe :-D
to chapu, ja az budu tehule, tak bych to nejradej hned vsem rekla, ale to se asi nedela.. Protoze si pak nedovedu predstavit, kdyby se s miminkem neco stala a ja bych to zase musela vsem rikat.. Asi se to rika az po nejaky dobe, kdy je vse o.k. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
31.8.11 17:02

aakaficko: Tak o tom už jsem taky přemýšlela mockrát. Když já to asi nevydržím neříct. :mrgreen:
Hlavně s rodiči a babičkou mám takové blízké vztahy, že to asi vyklopím hned zatepla. :lol:
Ale řeknu jim i rizika s tím, že pokud to neřeknou dál, budu ráda, pokud jo, tak kdyby se něco stalo, já to vyřizovat nebudu. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
1.9.11 09:02

Dobre ranko :-) ,
ja to reknu priteli (jak jinak) :lol: a asi urcite mamce, ale jinak asi radej na zacatku nikomu.. I kdyz si budu muset na prvni 3 mesice nebo jak dlouho zalepit pusu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
1.9.11 10:45

aakaficko: Ahoj, tak už je čtvrtek, to to letí, ještě zítra a víkéénd. :dance:
Tak je mi zase nějak hůř, nemoc se asi ještě nezvdává. :cert: V noci jsem se vzbudila s teplotou a od rána mě bolí hlava a zase lítám na záchod. Ách jo. :roll:
A taky mě k ránu probudilo, jak moc mě píchalo na jedné straně podbřišku, jako při ovu, ale byla jsem rozespalá, tak si ani neuvědomuju jak dlouho. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
1.9.11 10:56

Ahoj, takze nemoc se nevzdava jo? tak to je teda na pytel, sem myslela, ze to byla jen ta jednodenni viroza.. No nastesti uz je ctvrtek a uz nas ceka za chvilinku vikend, juppii :-) doufam, ze bude pekne a ja budu moct jeste vystavit to svoje bily telo slunicku.. :lol:
Takze bolel podbrisek? - tak to asi bude dneska snazenicko i kdyz s tou teplotou to bude asi o neco horsi.. :-?
Mne nejak prestava vsechno bolet (ty moje domnely tehu priznaky, max boli podbrisek jinak nejak nic, spatne mne neni) tak nevim nevim.. Teplota porad 37.0 takze furt vim prd :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
1.9.11 11:02

aakaficko: Nooo, se snažením si nemusím dělat hlavu, protože bylo včera. :mrgreen: :-P
A ráno jsem měla teplotu jen 36 rovných, tu noční horečku jsem srazila, tak to snad už ovu bude, už bych se tak těšila na to, jestli to klaplo. :dance:
A kdy by u tebe přicházelo v úvahu nějaké to testování?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
1.9.11 11:11

:-) sem si myslela, ze bylo vcera :-)
no MS bych mela dostat asi v utery (jestli to bude zase po 30 dnech jako minule)
nebo myslis ze muzu nejak driv (i kdyz vim, ze se to nema)?? :wink:
takovejhle mam ted ten graf:
 http://www.womenzone.cz/…l/grafy.aspx?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
1.9.11 11:21

aakaficko: No to vypadá dost dobře. :-) Já vím, že se to nemá, ono se může stát, že tam něco bude a pak to odejde s ms, ale já bych to chtěla i tak vědět. :cert: To, že víš, že máš ovu a že jste plodní, to se mi zdá jako dobrý nápad. :-)
Všichni říkají, netestovat před ms, ale já to nikdy nevydržela. :lol:
Teoreticky vzato, to oplodněné vajíčko se zhruba do týdne zavrtá a začne produkovat HCG, takže už by se mohlo stát, že test zareaguje. Toť terorie. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
1.9.11 11:25

jeee ty ses ale pokusitelka .. :lol:
jeste ze nejsem ted doma, jinak bych sla curat na papirek.. :lol:
sem si rikala, ze bych to zkusila v sobotu nebo nedeli.. protoze mne prijde sileny se otestovat v utery zjistit ze jsem treba tehu a jit v klidu do prace a delat ze nic.. Takhle bych se s tim mohla pres vikend nejak srovnat.. No jo asi to nevydrzim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí