Ovulační test?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4840
25.8.11 13:55

aakaficko: Já teď chodila ke všem možným doktorům, tu gyndu mám až naposled, protože to nejmíň hoří. :mrgreen:
To přesně jsem si říkala taky, hlavně ovulovat, ostatní už se časem nějak vychytá. :-P
A přítel už je zkontrolovaný..? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
25.8.11 14:12

NENE PRITEL NENI ZKONTROLOVANY VUBEC.. JE TO ZDRAVEJ KLUK, U NEJ BYCH SE TOLIK NEBALA, SPIS ZE SEBE A SVYHO ZDRAVOTNIHO STAVU MAM STRACH, I KDYZ JAKO NIC HROZNYHO TO NEBUDE ASI ANI U ME :-) PRITELE CHCI HNAT NA VYSETRENI AZ V NEJHORSIM, KDYZ TO DYL NEPUJDE A JA BUDU VEDET, ZE JSEM V PORADKU :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
25.8.11 14:22

aakaficko: No, já když přišla k dr, že se chceme začít snažit, její první bylo, že mě prohlídla a tak, ale zároveň vypsala žádanku na spermio, nakonec jsme zjistili, že manža, ač jinak zdravej, má pomalejší spermie a vyfásli jsme nějaké vitamíny a doporučení, já bych to nezatracovala, nic to není a je o kousek větší jistota. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
25.8.11 14:26

TED TO JESTE VYDRZIM BEZ MYHO A PRITELOVYHO VYSETRENI.. V TOM ZARI JDU NA KONTROLU NA ENDOKRINOLOGII A POKUD JESTE NEBUDU TEHU, TAK SI SKOCIM I NA GYNDU A NEODEJDU, DOKUD MNE NEREKNE CO JE SPATNE A NEBO ME A PRITELE NEKAM NEPOSLE :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
25.8.11 14:38

aakaficko: To je správnej přístup. :mrgreen: Jen se nenechat odbýt. :pankac: Ale pokud má ten dr rozum, tak to bude řešit.
My už máme z genetiky papír, že by jsme mohli na IUI, ale ještě to zkusíme, moc se nám nechce do těch stimulačních hormonů. :cert:
Ono taky nemusí být špatně vůbec nic a mimi nikde. To už jsou asi nějaké vyšší plány přírody. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
25.8.11 14:42

PRAVE, TO JE TAKY PITOMY, OBA MUZOU BYT V PORADKU A Z NEJAKYHO DUVODU TO NEJDE.. A NEMYSLET NA TO, KDYZ SI NEPREJU NIC JINYHO?? TO TAKY UPLNE NEJDE :-)

MUZU SE JESTE ZEPTAT, JE LEPSI MERENI BT NEBO TY OVU TESTY - CO JE SPOLEHLIVEJSI CELKOVE?? VIM ZE BT ZJISTIS OVU AZ DOZADU ALE O TO MNE NEJDE.. SPIS KDYBY SE MNE HEZKY ZVEDLA TEPLOTA (NAPR Z 36.4 NA 36.9) ALE OVU TEST BYL NEGATIVNI, TAK CO BY BYLA SPIS PRAVDA??

JINAK KDYZ SEM MELA CYKLUS TED 30 DNU (MS 8.7.) TAK OVULACE UZ MELA PROBEHNOUT ZE?? DIKY

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
25.8.11 15:12

aakaficko: Podle toho už by mělo být po ovu, každopádně platí, že po ovu je doba do ms maximálně 16 dní, a to ať máš cyklus dlouhý jakkoliv. Jen ta první fáze je různě dlouhá.
Já na nic konkrétního nespoléhám, doktorka mi řekla, že ovu testy jsou přesné a bt ne, ale zase znám případy, kdy bt ukázala ovu, bylo z toho těhu a ovu testy přesto ukazovaly negativitu. :think:
Kdyby se ti zvedla teplota a zvýšená zůstala, věřila bych spíš bt, ovu test je pořád jenom papírek, co může a nemusí každému sednout. :-)
Asi bych to vzala všechno dohromady, bt, čípek, hlen, já měla naposledy i špinění a už doooocela pozitivní ovu test. 14 dní nato přišla ms, takže jsem ovu vychytala. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
25.8.11 15:16

TO O TECH 16 DNECH SEM VUBEC NEVEDELA, TO JE ZAJIMAVY.. JA MELA MINULE 14 DNU..
JA PRAVE TAKY NEKDE UPROSTRED CYKLU SPINIM - TED UZ V DRUHEM CYKLU (HLAVNE RANO KDYZ JDU POPRVE NA ZACHOD) A PAK UZ NE, TEDA JEN TREBA 2 DNY NEZ SEM DOSTALA MS A TO ME BT KLESLA.. SI MYSLIM, ZE OVULUJU, ALE PAPIRKY SI TO NEMYSLI :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
25.8.11 15:59

aakaficko: Ta druhá fáze je myslím od 10 do 16 dnů, ale to první číslo přesně nevím, ale těch 14 dní je ideální, oplodněné vajíčko prostě musí mít čas se zahnízdit. :-)
Testy mají prostě názor, no. Monžá blbej… :cert: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
25.8.11 16:17

:-) DOUFAM, ZE MAJI BLBEJ NAZOR.. PROTOZE MNE TU // SILNOU CARKU PROSTE NEUKAZOU - POTVORY JEDNY :-)
CLOVEK SI JE JISTEJ, BOLI HO PODBRISEK JE TO V TERMINU, SPINI A PAK SI UDELA TEST JAK DOJDE Z PRACE A NIC :-( ALE ONO TO VYJDE, SEM SI JISTA SKORO TEDA :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
25.8.11 16:29

aakaficko: Tak je právě nedělej a je to. :mrgreen:
Ono se taky může stát, že ten vzestup máš rychlý a ty testy to nestačí zachytit. To bys je třeba musela dělat po půl dnech, ale to mi přijde zase trochu zbytečné… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
25.8.11 16:48

Ahojky holky…jestli vám můžu vztoupit do řeči,tak já jsem měla také mírně zvýšený prolaktin…dokonce mi z toho důvodu se dělali falešně pozitivní testy,až mi dr. řekl,že je to tím prolaktinem. A také jsem měla pocit,že špatně ovuluji,protože bolest břicha –vaječníků byla,ale neměla jsem ten průsvitnej hlen bez ,kterého mi řekl dr,že asi ani neotěhotním.Že je to nějakej hlen LH a ten se dělá při kvalitní ovulce.Tak mi tet před týdnem na kontrole předepsal Clostík…že je to na 100% ovulaci. Tak jsem zvědavá. Ms mám mít 3.9 a pak třetí den je mám začít brát až po 7 den.Tak se uvidí jestli se konečně zadaří :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
25.8.11 16:48

NEBUDU, JSOU NA ME HROZNE DRAHY.. JA MELA NEJAKY 3 PAPIRKY ZA 99 KC TAKZE BLBY..
ZLATY LEVNY TEHOTENSKY A TY DOKAZOU PRITOM UDELAT MNOOOHEM VIC RADOSTI :-D
BUDU SI JEN MERIT BT A PRITEL MNE MUZE DAL RIKAT „MOJE PIPAJICI PRITELKYNE S TEPLOMEREM“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
25.8.11 16:50

TAKY CHCI CLOSTIK NA 100% OVULACI :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
25.8.11 16:57

A taky i ten zvýšený hormon prolaktin…sám osobě brání ovulaci…to je jakoby se nám prsa připravovala na laktaci…něco prej ,jako když má fena od psa falešné březí.To je přirovnání …že :mrgreen:
A jestli jsi ,už měla i výtoky z bradavek…tak to jsi ho měla už dosti zvýšený.
Já neměla ani to a dr.mi říkal ,že mi vyšel zvýšený prolaktin a kdybych to měla ještě výš…tak budu mít i výtoky z bradavek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí