Ovulační test?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4840
26.8.11 14:52

aakaficko: No asi tak. Kdyby to bylo tak jednoduchý… Snad včera jsem četla deníček, kde holka popisovala, jak se nechtěly spojit ani spermie s vajíčkem před IVF, prostě ne a ne a nešlo to. A pak se to povedlo a měli dítě s těžkou vývojovou vadou a musela na potrat. Prostě jít proti přírodě za každou cenu se někdy nevyplácí. :think:
Asi nejlepší, co můžem, je nestresovat a užívat si život s drahými polovičkami, protože hůř by mohlo být vždy. :cert: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
26.8.11 15:00

napsalas to krasne a naprosto souhlasim..
ted si jdu akorat uzivat, bezim z prace k vode..
tak krasny patek a vikend :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
26.8.11 15:05

aakaficko: Taky tak, užij si víkend a v pondělí zase ahoj. :kytka: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
29.8.11 10:20

ahoj,
tak jakej byl vikend? Ja moc fain, ale uz zase sedim v pradi.. Dokonce sem si dokazala ty svoje BT nandat na stranky womenzone.cz, teda s pomoci holek odtud, protoze sem fakt pako a neslo mne to.. Myslis, ze ten graf vypada v poradku?
http://www.womenzone.cz/…l/grafy.aspx?…
ted mne porad boli podbrisek a taky rano spinim, ale snad to bude o.k. :-(
Jinak preju krasny den :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
29.8.11 19:22

aakaficko: Ahoj, já měla dneska nějaký rozlítaný den. A víkend taky, to byl fofr, že bych si to dala klidně celé znovu. :dance: :-)
Koukám na ten graf, já teda nevím jistě, ale viděla bych to na ovu toho 23. 8., moh by poradit někdo, kdo s tím má hodně zkušeností. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
30.8.11 07:49

ahoj, jj vikend zase hrooozne utekl.. a ted to nejak prezit v praci.. jj jsem se ptala i na tom womenzone.cz a shodli jste se na tom 23.8. na ovulaci.. A to ja jako novacek bych rekla 20.8. - v te nejnizsi teplote.. No snad mne vydrzi ta BT ted pekne nahore.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
30.8.11 11:15

aakaficko: Ono je to právě ta poslední nižší teplota před tím, než vystoupá a zůstane nahoře, nad tvým limitem, ty programy to někdy i počítají, já mám teploty spíš nižší, trošku nad 36, když mám pak pár dní aspoň 36,2, už to vypočte ovu. :-)
Zato dneska jsem asi marod, mám 37 a je mi i divně, ale i manželovi, tak jsme asi něco chytli. :cert: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
30.8.11 11:19

ahoj,
tak to bylo zase mne vcera strasne spatne - si pro me musel dojet pritel do prace, protoze sem sotva chodila.. fakt me bolelo cely telo, ruce, nohy - no hnus.. Ale dosla sem domu, sla spat uz nekdy kolem 20 hod a dnes je mnohem lip.. Tak jestli neradi nejaka mala viroza.. Snad ti bude i manzelovi zitra lip :-)
a nebo bude spatne z toho jedinyho hezkyho duvodu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
30.8.11 11:27

aakaficko: To je fakt, když špatně, tak jedině z hezkých věcí. :mrgreen: Však ono je to i jeden z docela častých příznaků, že si holka myslí, že na ní něco leze a ono se jen něco zavrtalo. :lol:
Jenže tím, že to má manža stejné, usuzuju, že to nic jiného, než bacily, nebude. :twisted:
Hlavně že už je to lepší. :wink: Já se taky vyspala, ale nějak to není ono, asi si dám dnes takový klidový režim a manža taky. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
30.8.11 11:31

jj dejte si klidovej rezim, ten na to bude uplne idealni :-D a zitra snad bude lip.. Mne teda bude nejlip urcite v patek az pobezim z prace domu :lol:

na ty priznaky se snazim nemyslet - protoze sem magor a uz je mam skoro vsechny.. a to mam asi jen 8 dnu po ovulaci.. no blazen :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
30.8.11 12:38

aakaficko: No jo, to já znám, já bych si bývala klidně našla všechny příznaky a ani ovu bych k tomu nepotřebovala. :lol:
Je mi nějak hůř, asi si půjdu pro Paralen. :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
30.8.11 13:25

tak si dej Paralen a pokud to jde tak rychle skoc do postele.. Sem ale zvedava, jestli ti nebude zitra uz lip.. Ja to tak fakt mela vcera a dnes je mnoohem lip :-) tak budu drzet palecky at to mas taky tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1622
30.8.11 14:00

Ahoj, můžu poprosit o radu? Zkoušim ovulační testy a druhej den po sobě mám úplně pozitivní.. Jak dlouho po sobě to tak může být? Snažili jsme se včera, dnes to nepůjde, snad to nějak neprošvihnu? :roll: 8-o Snažíme se o druhý dítě druhý rok, tento měsíc je poslední šance, protože manžel začíná chemoterapii a pak už spermie nebudou.. Máme zamraženo, ale kdyby zo šlo přirozeně bych byla radši. DÍKY MOC!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
31.8.11 07:55

aakaficko: Ahoj, tak jsem včera docela poctivě ležela a léčila se a je to fakt lepší. :pankac: Není to stoprocentní, ale už se nehroutím. :mrgreen:
Zjišťuju, že popadala podobně pomalu celá rodina, asi jsme to na sebe navzájem naprskali. :-P
mayerka: Testy můžou být pozitivní i pár dní, já to jednou sledovala ty dva dny, že čárka byla fakt ukázková, třetí už slábla.
Určitě nic neprošvihnete, spermie vydrží, dva dny jistě, ale v dobrých podmínkách prý až pět dní, já bych se spolehla na snažení tak jednou za dva, tři dny, ony ty spermie taky musí uzrát, jako když se jde na spermiogram. :-)
Držím palce, ať se zadaří a manža ať se rychle zotaví, chemo je svinstvo, ale dá se, z vlastní zkušenosti potvrzuju. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
31.8.11 08:11

Dobre ranko, no vidis, sem to rikala, ze to dneska bude lepsi :-) sem to mela asi tak nejak podobne jako ty… Mne uz je dneska skoro uplne dobre a BT se porad drzi na 37 stupnich, ale je to jeste brzo na nejaky zavery.. Krasnej den - uz vyliza slunicko :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí