Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
aakaficko: To víš, já jsem pořád ještě nadšená snažilka, ode mě neuslyšíš nějaké řeči typu: Testuj až po vynechání nebo nejlíp týden po. To je prostě dlouho.
![]()
Jediné, co riskuješ, je zklamání, že tam nic nebude.
Ale to se může změnit a nebo taky ne, ale co, jde o jeden papírek, možná za dvacku a není to každý den…
![]()
myslim, ze ted uz mam jasno - pokud zustane teplota takova jaka je, tak testuju o vikendu.. Prdim na utery ![]()
aakaficko: Když to vezmeš kolem a kolem, ono už se ze dvou dnů zase tak nestřílí…
![]()
A dělat test, to mně vždycky tak baví, je to jako krátká jízda na pouti. ![]()
jizda na pouti jo?? Tak to ja ze vseho zvracim, tak nevim jak to zvladnu ![]()
ja si zatim delala asi jen 3 tehu testy - vzdycky mne spadla ta BT tak sem netestovala.. Ted poprve to bude fakt napinavy ![]()
snad ti zitra nebudu psat ze je BT 36.6 ![]()
aakaficko: Já už poslední roky taky jen vidím se něco kejvat a už je mi špatně. Dokonce nemůžu sedět ani na zahradní houpačce. ![]()
Ale nevolnost z důvodu těhu bych snad brala i ráda. ![]()
No tak to tfuj tfuj, ať se teplota drží zuby nehty. ![]()
jj souhlas, zahradni houpacka neni nic moc, hlavne kdyz tam sedim s pritelem a ten houpe jak magor ![]()
dekuju za poplivani, snad se bude BT drzet nahore..
a ja doufam, ze u tebe prave probiha ovulace a za chvili nam bude spatne z tehotenstvi..
prosim prosim ![]()
aakaficko: No tak teda snáááád.
![]()
Já si říkám, že jednou to přijít musí. Mám pocit, že děti mě čekají dvě, už od mala, prostě to beru jako fakt. Jen je otázkou času, kdy…
![]()
presne tak, je jen otazkou casu kdy.. ![]()
zacina me nejak bolet podbrisek, to asi neni dobry ![]()
aakaficko: No to už může být z toho všeho přemýšlení. Pust to z hlavy co nejvíc to jde, podbřišek může bolet ze spousty věcí. ![]()
A já jsem trdlo, mně nenapadlo nic lepšího, než že když mi zabraly prášky, že budu luxovat. Zamotala se mi hlava a práskla jsem sebou, naštěstí jsem se tak napůl svalila na sedačku, ale narazila jsem si prsty na noze. ![]()
to ses teda trdlo, vykasli se na luxovani a hod si nejakej relax.. Luxovani ti fakt neutece.. Jeste ze to odnesly jen prsty na noze..
o.k. uz ten podbrisek nesleduju, asi to bude tim jak sedim v praci a nejradej bych nakopla kolegyni ![]()
Dnesni pracovni den je nejak mooooc dlouhej ![]()
aakaficko: Máš recht. Prostě žádný stres.
Manža volal, že se trochu zrakvil v práci, dneska to bude solidní den blbec, tak se budeme soustředit jen na zdravé přežití. ![]()
jj den blbec a to poradnej.. ![]()
O vikendu opravdu budu jen lezet (doufam, ze na lehatku venku) a budu nejvic spokojena
a jeste kdyby vysel ten test to by bylo ![]()
Zdravím,
potřebovala bych se na něco zeptat a nevím do které diskuse konkrétně zabloudit, tak to zkusím tady.
Začala jsem si asi před týdnem měřit BT.Celou dobu jsem měla teplotu 36,7 potom najednou klesla na 37,3 a tak jsem čekala že dostanu MS, protože jsem byla 33 DC, ale MS se nedostavila, druhý den mi opět BT stoupla na 36,8 a tak je to doteť. Jsem 36DC. Myslíte že to klesnutí byla ovulace?
Díky za případné odpovědi a nezlobte se, že narušuji vaši diskusi. ![]()
ahoj, ![]()
urcite nevadi, ale sem z tech teplot nejaka zmatena..
normalne mas teda 36.7 pak se ti zvysila (ne snizila) na 37.3 a pak ti zase spadla na 36.8 ??
Nemas to nekde v grafu??
za chvili budu muset koncit - bezim domu.. ![]()
Kazdopadne ovulaci poznat podle 10 dnu mereni BT asi nebude uplne jednoduche.. Chce to fakt treba aspon 2 mesice.. ale urcite na to pak prijdeme.. ![]()
hezky zbytek dne a zitra pa