Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
aakaficko: Já si říkám, že bych měla super dárek, takový pozitivní testík. ![]()
Ale ještě má narozky manža v zimě, do té doby už by snad bylo.
![]()
Ja zase myslela na to, ze mame pristi patek 16.9. 5 lety vyroci co jsme spolu, ze bych mu to taky rekla jako darek.. ale bohuzel neni co rict.. ![]()
no do zimy uz musime byt s pupikama na 100% ![]()
aakaficko: Bylo by to pěkný…
Ono i Vánoce by byla dobrá příležitost, ale když ono si to nedá poručit. ![]()
Manža mi volal od doktora, tak ho budu mít doma ještě do příští středy, ale tím pádem žádné víkendové cestování nebude, dřepět doma budem. ![]()
takze je jeste marod jo?? No tak si ho budes muset jeste opecovavat do stredy ![]()
jj Vanoce by byly taky fain, ale pozdej uz ne, jo?? ![]()
aakaficko: No jo, ještě ho doktorka nechala „simulovat“.
Ale ona snad ví, co dělá. ![]()
Jestli já ho spíš nepřizabiju.
Naštěstí se ale i po těch letech ještě sneseme i 24 hodin denně. ![]()
Tak jo, Vánoce jsou poslední, ale vskutku už poslední termín.
![]()
souhlas, posledni termin, ale myslim, ze to bude rychlejsi.. ![]()
jj to my se taky po 5 letech sneseme dobre, ale kdyz je doma 14 dnu v kuse, tak uz mam problem ho nevyhodit z okna.. ![]()
aakaficko: Právě… ![]()
Nejlepší je, když má co na práci. Třeba když něco dělá venku nebo něco kutí. Ale když se jen tak válí na gauči a přepíná televizi, to už začínám mít po pár dnech alergii na ten lenošskej výjev. ![]()
Ale to mám už od začátku, v tom je jedno, jestli jsme spolu rok, nebo těch našich skoro čtrnáct. ![]()
14 jo?? tak to je hooodne pekny ![]()
prave, ten muj kdyz chodi do prace, tak je docela sikovnej, doma pomaha, klidne uvari, umeje nadobi atd. ale jakmile ma dovolenou tak cim dyl je doma tim min toho dela.. Pritom by na to mel cas, ale s kazdym volnym dnem je linejsi a linejsi ![]()
ale jinak je zlatej ![]()
aakaficko: To máme zase stejné.
Když chodí manža do práce, tak je schopný přijet dlouho odpoledne, protože si dal ještě brigádu a vytáhne sekačku a poseká zahradu, jindy se ani nesvlíkne a jde dělat až do setmění ven, prostě jede jak motorová myš. ![]()
A když by měl čas, tahám ho denně z pelechu, jinak by snad ani nevstal, všechno mu musím říkat, je pravda, že říct si dá a po pár mých pošťouchnutích, i něco dělá. Ale jsou to nervy.
![]()
jj presne, jsou to nervy.. v tomhle jsou ti chlapi asi fakt stejni.. to ja zase nejvic prace udelam o vikendu kdy mam na to klid.. Fakt to maji uplne obracene.. ![]()
aakaficko: Já udělám celkově nejvíc práce, když manža není doma. ![]()
Zjistila jsem totiž, že když doma je, tak mě akorát navádí k lenošení a když se do něčeho pustím, tak na mě kouká a jde mi to všechno pomaleji. ![]()
jj s tim taky souhlasim, nejlepsi je kdyz je jeden den z vikendu v praci a ja si udelam v klidu uplne vsechno.. ![]()
aakaficko: Ten můj povaleč se právě vrátil od doktora, tak jsem mu rovnou oznámila, že to jeho povalování už končí a bude něco dělat. ![]()
Kouká jak náš pes, když mu řeknu Ne, žádný další granule. ![]()
tos to popsala uplne presne..
ale to se musi na ne ostrejsim pristupem ![]()
aakaficko:
Jsem na něj prostě jak na psa.
![]()
No ale neřek ani ň a tak nějak jakože přikývnul.
A pak se kolem mě motal v kuchyni, že jestli nechci něco pomoct, ale to ho nezachrání, jak bude trochu počasí, půjde sekat.
![]()