Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
aakaficko: Tak ovu testy už prostě nekoupím a určitě už ani žádné nikde nevyštrachám. ![]()
Z těch alternativních věcí jsem zkoušela Gynex, pak čaj V2 od Kamenické, pila jsem kontryhel a teď mám připravený Sarapis. Ten chci začít brát jen co se ms rozběhne. ![]()
ja prave jim jen tu kyselinu listovou a nevim, jestli bych nemela zacit brat jeste neco..???
no asi ale radej pockam az co ty vysledky, aby mne spis nedali nejaky chemicky prasky nebo tak.. ![]()
aakaficko: Jooo, no to bych málem zapomněla, multivitamín s extra listovkou taky sem tam zobnu. ![]()
Ty mi doporučila přímo gyndařka. Tu chemii už nespolknu. Ono i ty umělý vitamíny stačí. ![]()
mne o te kyseline listove taky rikala na gynde, ale to je vsechno.. Zbytek se docitam spis tady od holek.. no uvidime, kdyztak si neco koupim, jen nevim co, kdyz je toho tolik ![]()
aakaficko: Ono je to asi jedno. Já beru nějaký Elevit, ale holky taky píšou o něčem, kde už je ta listovka nějak naštěpená, že se líp vstřebává.
Ten Elevit kombinuju s obyč listovkou za dvacku, den to, druhý ono (když nezapomenu
), protože ten multivitamín stojí asi pět stovek. ![]()
U mě je ale úspěch, že vůbec něco zobu. ![]()
no prave mne to povidej u me je uspech kdyz si nezapomenu vzit 1 blbej prasek te listovky a to ji mam vetsinou o dost dyl nez bych mela, protoze proste porad zapomenim.. ![]()
ale zase kdybych mela brat neco poradnyho, tak bych si to asi ohlidala..
ten parlodel na prolaktin, ten beru fakt poctive uz treti mesic.. snad to k necemu bude.. ![]()
aakaficko: Jo, to přesně i já, když je to něco, co se brát musí, tak to poctivě zobu.
Když jsem brala ha, nezapomněla jsem za xy let nikdy. ![]()
tak to ja zapomnela i na HA, se mne jednou stalo, ze sem mela brat posledni prasek a jeste tam 4 mela
ale jak vidis, tak tehulka stejne nejsem.. ![]()
jeste sem uvazovala o nejakym - calibrum babyplan.. tak fakt nevim, je toho fakt hodne.. ![]()
aakaficko: Tak to vidíš, ono to asi není jen tak, u nás v diskusi holky říkaly, že to taky zobaly jen tak když se povedlo a taky se některé snaží doteď.
Ty vitamíny, to je asi fakt fuk, které, hlavně jde o to, že ta listovka se ztrácí při užívání antiko, takže je dobré jí pořádně doplnit. ![]()
tak jo tak ja si proste nejaky koupim a bude ![]()
a snad uz se zadari, kez by to fakt tenhle tyden vyslo - udelam pro to maximum ![]()
aakaficko: Budu držet palce, hezky se snaž a až se zadaří, naprskáš na mě po netu nějaké těhu bacily, abych se už konečně nakazila.
![]()
jj uz se musime tema tehu bacilama fakt nakazit, uz to jinak nejde.. ![]()
aakaficko: Snad se mi to povede tak dobře, jako chytit tu střevní chřipku.
![]()
Teď jdu s manžílkem sosat kafe, tak zatím pááá. ![]()
tak zitra papa ja uz za 30 min bezim konecne domu delat veceri..
![]()
ahoj,
tak co teplota?? mne zase vyskocila nahoru, tak sem zvedava co dal..
rano sem byla na krvi kvuli tomu prolaktinu, tak doufam, ze to bude uz v poradku.. ![]()
teda dnes je taaak strasne ospaly pocasi, ze nevim, jak to v praci do 17 hod vydrzim.. ![]()