Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
tak to te naprosto chapu, taky se na to uz tolik tesim, uz jen na to jak najdu ty // a pak pujdu na prvni prohlidku, kde bude vsechno v poradku a pak to budeme vsem rikat a ti budou dojati a pak ho poprve ucitim.. no nadherna proste, uplne pohadka.. ![]()
aakaficko: Takhle jsem si to taky plánovala, ale čekám na to už tak dlouho, že to asi vyslepičím jakmile se mi to nějak potvrdí. ![]()
hned jak uvidim // tak to napisu sem
, reknu doma priteli, mamce a jeste jedne kamosce, co je ted tehule a proziva to se mnou.. a zbytek pozdeji.. ![]()
ja uz chci mit co rict!!!! ![]()
aakaficko: Já taky sem, manžovi a pak se s ním poradím, komu dál. Ale určitě nejdřív mojí rodině, jeho matce spíš dýl, pořád mi cpe nějakou antikoncepci. ![]()
Mně už se o tom kolikrát zdálo, že jsem těhu a nebo jsem i porodila, jak jsem psala v jedné diskusi už, jednou se mi „narodil“ dokonce yorkšír, jako máme doma.
![]()
yorksir jo? tak to museli v porodnici docela koukat
![]()
ja prave fakt jeste nikdy zadnej takovej sen nemela.. ![]()
my taky rodine od pritele az dyl.. tam to reknes jednomu a ten by to hned poslal vsem dal a tohle chci fakt oznamovat vsem sama ![]()
aakaficko: On se mi narodil doma, myslím že dokonce v obýváku. ![]()
Ale už jsem taky porodila dítě hned po snažení a nebo se jen tak objevilo. ![]()
A s tou manžovo rodinou, to je taky tak. Všechno se u nich šíří rychlostí blesku, plus ještě pomlouvají a nic dobrého nepřejou, já bych jim to radši neříkala vůbec, manža sám řek, že až pojedeme do porodnice, času dost.
![]()
tak to rekl manzel dobre.. aspon, ze v tom mate stejnej nazor.. ![]()
pritel ten to jejich chce rict taky az nejak pozdej, az budeme vedet, ze je vse o.k.
aakaficko: Ono je to nejlepší, já se taky bojím toho, že tchýně mi klidně předhodí, že já byla nemocná, abych neporodila nemocné nebo postižené dítě. ![]()
Přitom genetika je ok, ale ona si do huby nevidí a ani nechce vidět.
Přesto mě to mrzí, že je taková, i na manžu, dělá jako by byl špatný člověk, jen proto, že neudělá vše, co ona nařídí. Je to těžký. Ale to budu radši donekonečna myslet na mimíse než na ní. ![]()
tak to je teda vazne hnusna a zla tchyne… se na ni vyprdni a mysli radej na neco peknyho - treba na miminko, ze urcite brzo prijde.. ![]()
aakaficko: Ona je zlá, protože není šťastná. Ale já takhle zlá nebyla, ani když jsem měla kruté bolesti a starosti jak blázen.
Máš pravdu, vyprdnu se na ní, manža chce jen být se mnou a mít mimi, na to se budeme soustředit.
![]()
to nesnasim, ze nekdo kdo neni stastnej, tak je zlej na ostatni.. takova je presne nase sefova.. proste zla ani ji nic nemusis delat.. ![]()
jj soustred se na skvelyho manzela a na budouci mimi ![]()
aakaficko: No to ty taky, mysli na to, jak už se za pár dní zahnízdí a začne čárkovat testy.
![]()
A zlý lidi nám můžou vlízt na záda.
![]()
aakaficko: To bych taky chtěla. A už konečně chci vidět, jak vypadají dvě čárky na těhu testu v reálu, ne jen to pořád očumovat na netu.
![]()
jj ocumovat na netu uz je pekne na prd..
hele ja byla uplne vyrizena a stastna jen z toho pozitivniho ovu testu a to je vlastne prkotina..
az najdu // na tehu testu, tak se snad zblaznim ![]()