Ovulační test?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11245
22.9.11 13:22

tak to te naprosto chapu, taky se na to uz tolik tesim, uz jen na to jak najdu ty // a pak pujdu na prvni prohlidku, kde bude vsechno v poradku a pak to budeme vsem rikat a ti budou dojati a pak ho poprve ucitim.. no nadherna proste, uplne pohadka.. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
22.9.11 13:29

aakaficko: Takhle jsem si to taky plánovala, ale čekám na to už tak dlouho, že to asi vyslepičím jakmile se mi to nějak potvrdí. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
22.9.11 13:31

hned jak uvidim // tak to napisu sem :mrgreen: , reknu doma priteli, mamce a jeste jedne kamosce, co je ted tehule a proziva to se mnou.. a zbytek pozdeji.. :palec:
ja uz chci mit co rict!!!! :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
22.9.11 14:05

aakaficko: Já taky sem, manžovi a pak se s ním poradím, komu dál. Ale určitě nejdřív mojí rodině, jeho matce spíš dýl, pořád mi cpe nějakou antikoncepci. :pocitac:
Mně už se o tom kolikrát zdálo, že jsem těhu a nebo jsem i porodila, jak jsem psala v jedné diskusi už, jednou se mi „narodil“ dokonce yorkšír, jako máme doma. :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
22.9.11 14:08

:mrgreen: :mrgreen: yorksir jo? tak to museli v porodnici docela koukat :mrgreen: :mrgreen:
ja prave fakt jeste nikdy zadnej takovej sen nemela.. :nevim:
my taky rodine od pritele az dyl.. tam to reknes jednomu a ten by to hned poslal vsem dal a tohle chci fakt oznamovat vsem sama :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
22.9.11 14:16

aakaficko: On se mi narodil doma, myslím že dokonce v obýváku. :mrgreen:
Ale už jsem taky porodila dítě hned po snažení a nebo se jen tak objevilo. :-P
A s tou manžovo rodinou, to je taky tak. Všechno se u nich šíří rychlostí blesku, plus ještě pomlouvají a nic dobrého nepřejou, já bych jim to radši neříkala vůbec, manža sám řek, že až pojedeme do porodnice, času dost. :roll: :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
22.9.11 14:33

tak to rekl manzel dobre.. aspon, ze v tom mate stejnej nazor.. :palec:
pritel ten to jejich chce rict taky az nejak pozdej, az budeme vedet, ze je vse o.k.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
22.9.11 14:43

aakaficko: Ono je to nejlepší, já se taky bojím toho, že tchýně mi klidně předhodí, že já byla nemocná, abych neporodila nemocné nebo postižené dítě. :cert:
Přitom genetika je ok, ale ona si do huby nevidí a ani nechce vidět.
Přesto mě to mrzí, že je taková, i na manžu, dělá jako by byl špatný člověk, jen proto, že neudělá vše, co ona nařídí. Je to těžký. Ale to budu radši donekonečna myslet na mimíse než na ní. :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
22.9.11 14:44

tak to je teda vazne hnusna a zla tchyne… se na ni vyprdni a mysli radej na neco peknyho - treba na miminko, ze urcite brzo prijde.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
22.9.11 14:48

aakaficko: Ona je zlá, protože není šťastná. Ale já takhle zlá nebyla, ani když jsem měla kruté bolesti a starosti jak blázen.
Máš pravdu, vyprdnu se na ní, manža chce jen být se mnou a mít mimi, na to se budeme soustředit. :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
22.9.11 14:49

to nesnasim, ze nekdo kdo neni stastnej, tak je zlej na ostatni.. takova je presne nase sefova.. proste zla ani ji nic nemusis delat.. :-(
jj soustred se na skvelyho manzela a na budouci mimi :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
22.9.11 15:25

aakaficko: No to ty taky, mysli na to, jak už se za pár dní zahnízdí a začne čárkovat testy. :mrgreen: :dance:
A zlý lidi nám můžou vlízt na záda. :cert: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
22.9.11 16:17

jee kez by se fakt umoudril a konecne zahnizdil :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
22.9.11 16:21

aakaficko: To bych taky chtěla. A už konečně chci vidět, jak vypadají dvě čárky na těhu testu v reálu, ne jen to pořád očumovat na netu. :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
22.9.11 16:25

:mrgreen: jj ocumovat na netu uz je pekne na prd..
hele ja byla uplne vyrizena a stastna jen z toho pozitivniho ovu testu a to je vlastne prkotina..
az najdu // na tehu testu, tak se snad zblaznim :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital