Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
To si představ, že mívám někdy tak osm dní silných a dalších čtrnáct slabších. Sama bych uživila jednu menší drogerii. ![]()
Když připočtu ovu a těhu testy, tak i lékárnu.
Ale s tím už je pokoj. ![]()
ahoj,
tak jak je? ja uz sem v praci a vyspala sem se dnes uplne nadherne - po 3 mesicich bez mereni, bez nervu a taky me po 150 letech budil budik, jinak sem uz sama vzdycky tak hodinu dopredu vzhuru.. ![]()
vcera sem si koupila ten kontryhelovej cajik + calibrum babyplan, tak uz si to davam.. ten caj je i docela dobrej chutove ![]()
ahoj,
doufam, ze ses v poradku a brzo se ozves.. myslim na tebe.. ![]()
Ahoj, já jsem měla tolik práce s přípravou oslavy, že jsem se sem nedostala ani nakouknout… ![]()
Dneska jsem teda taky neměřila, obzvlášť když jsem podruhé vstávala až odpoledne. ![]()
Ale už se mi zase vrátilo špinění, tak jsem si říkala, že to teprve bude ta moje blbá ms, zase to mizí, no ani nevím, jak to vysvětlím příští týden doktorce, bude na mě asi koukat jak na blázna, když jí řeknu, že to nechci upravovat.
![]()
A co ty, jak jsi si užila víkend? ![]()
ahoj,
no uz sem o tebe mela docela strach.. ![]()
tak to sem rada, ze ses v poradku, ja sem o vikendu jen odpocivala, sem nastydla, tak sem se lecila.. ![]()
ted uz je lip, ale neni to uplne ono.. ![]()
ja uz teda nemerim, jen piju ten kontryhelovej cajik.. ![]()
tak sem v praci a tohle ti musim napsat, dnes ve snidani s novou byla ta Helen Vajnerova, nebo jak se jmenuje, ta vedma co vyklada karty, tak sem ji napsala:
dobry den Helen, narozeniny mam prave dnes 10.10.1982 a zajima me, jak to vypada se mnou a se vztahy? prave ste vykladala karty a rikala o moznosti otehotneni? my se s pritelem snazime o miminko, tak myslite ze je sance? dekuji Lucie
a ona odepsala:
mate dobre obdobi urcite se to podari helen
tak mam radost jako blazen, doufam, ze nekeca
![]()
Ahoj, jé, to je dobré, že ti odpověděla. ![]()
A že řekla, že jo, to je ještě lepší. ![]()
Už jsem taky přemýšlela o tom, že se na nějakou vědmu obrátím, jen tak pro zajímavost.
Ale jedna už mi řekla, že mimi bude, jen řekla, že to bude chvíli trvat, neřekla kdy.
A že my budeme mít trochu potíže s otěhotněním, to teda pravdu měla. ![]()
No a s tou mojí ms už ani nevím, kdy a jestli mám nějaký cyklus. Zase jen špiním, ale je tam i náznak krve, ono to samotné špinění je otravné. ![]()
Ale snad se taky dočkám. ![]()
NO a o nastydnutí ani nemluvím, smrkám, prskám, kejchám, kašlu, hlavně že spím pořád nahá. ![]()
hihi ja spim taky naha, ja se jinak nevyspim
ale jinak pres den sem chodila s satkem na krku a teple oblecena, jen to spani je horsi ![]()
prave ze ja uz sem ji psala asi 3× a ona nic, az dnes napsala a i pozitivni vestbu a taky si pamatuju ze sme byli u kamosky, tam sem si zkousela kyvadlo a to povidalo, ze mimi bude az za 4 mesice a to je prave tehle cyklus, tak zase doufam, ze to vyjde.. Jonase mam na 20.10. a ovulka by mela byt 18.10. tak to by taky docela slo.. no joooo uz zase si myslim, ze to musi vyjit..
![]()
tak treba to spineni je misto MS a zacne ti novej cyklus a bude to ten spravnej
![]()
To já se taky pak nevyspím, v oblečení to prostě nejde.
Ty jo, to ti na tenhle cyklus vychází samé pozitivní věci.
Snažit se jistě budete, tak už aby jsi mohla testovat. ![]()
Já se nebudu nějak stresovat, je fakt, že to s manžou jistíme pořád, tak snad neprošvihneme ovu, ať už je ten cyklus jakkoliv zblázněný.
![]()
no budeme se
tak 1× za 2-3 dny a pak jak ucitim ovulaci, tak to rozjedeme jeste vic
proste to chci mit maximalne pojisteni a doufam, ze se zadari.. teda dnes me to v praci extra nebavi, neni mne dobre, je tu zima, tak uz se vidim doma a necham se rozmazlovat od pritele..
![]()
To je dobrý plán, udělám to taky tak.
Snažení je základ, bez toho mimi nebude. ![]()
Já už pustila i topení, dneska je fakt vlezlá zima, už abys mohla jít domů… Udělej si čaj, já si ho taky dám, krásně zahřeje. ![]()
To já budu spíš rozmazlovat manžu, až se vrátí z práce, dělají teď venku, to přijede zmrzlej, chudák.
caju sem mela uz asi 8 a ted si davam pro zmenu bezkofeinovy kafe
ale zima je porad ![]()
dnes to zachrani jen tepla vana a postel, jinak to nevidim ![]()
Ty jo, tak to bych se už ulítala na záchod. ![]()
No, nad teplou vanou taky popřemýšlím, pořád se jen sprchujeme a vanu využívá jen pes, a to ještě nedobrovolně. ![]()
ja vim, ze horka voda neni pry moc dobra pro otehotneni, ale tak mam tyden pred ovu tak si ji dnes proste dam, at se zahreju a at se mne spusti ta blba ryma ![]()
teda jeste 1.5 hod v praci, tady uz dnes asi umru, fakt to neutika.. ![]()
Teda na to se fakt vykašlu.
Nebudu se s tím vůbec stresovat a budu si dělat co chci. ![]()
To bych za chvíli jen spala a opatrně chodila, jedla jen zdravý věci a pila vodu. A to si zrovna dám vanu, kafe, víno, něco nezdravýho k večeři a pak zneužiju manžu, ale ne pro těhotnění, ale pro radost.
![]()
A dobrá nálada a pozitivní přístup jsou pro otěhotnění náhodou moooc dobrý.
![]()