Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Taky jsem zvědavá. Já jí tam vezmu všechny výsledky vyšetření, ať sama posoudí, jak moc nebezpečné pro mě je, brát nějaké hormony. ![]()
Ale dávat mi prášky na druhou polovinu cyklu s tím, že je mám brát od 15. DC, když mám ovu zřejmě až 27. den a na ovu nic, to mi připadá hodně blbý a hodně zbytečný. ![]()
No, nebudu se nasírat předem. ![]()
no uvidis, treba bude doktor-ka rozumna a vymyslite neco dobryho.. hlavne pro tebe
ty vysetreni urcite vem a at te poradne prohlidne a neco vymyslite ![]()
Vezmu, ona je stejně bude chtít vidět, vždycky všechno chce a kontroluje. ![]()
Začínám z toho mít i docela dobrý pocit, snad mě nezklame.
Hlavně mám ještě hodně možností, jak to těhu podpořit. I když spermiogram se jí asi líbit nebude, byl horší ten kontrolní, než ten první. ![]()
no uvidis, kazdopadne na tebe budu myslet a drzet palecky.. ![]()
Děkuju. ![]()
Jen mi manža někam založil kartičku s časem.
On mě tam objednával a pak to ztratí, trdlo.
![]()
No dneska si dá asi velké hledání.
![]()
jj tak at to kouka najit, nebo si tam kdyztak zavolas a zeptas se ![]()
No už ho budu mít doma a bude hezky hledat.
A nebo tam zavolá sám. ![]()
A ty už máš taky padla, že. ![]()
ahoj,
tak jak je, MS dorazila?? a co ten termin na gyndu, nasel ho manzel?? hele ted tady resime s holkama jestli mamtest 10 namacet na 3 nebo na 10 sec..?? pry je nekde napsano tak a nekde tak.. ![]()
Ahoj, tak ms dorazila, manža volal na gyndu, tak máme prý zavolat, až budu mít po. ![]()
Ještě ho pochválili, že je hodnej, že zavolal. ![]()
Takže se to odkládá. ![]()
Mamatest namáčet zásadně jen ty tři sekundy, jinak dělá duchy.
![]()
No a co ty, nějaké změny..? ![]()
nene nic novyho, sem v praci a mega me boli hlava, tak uz se tesim domu ![]()
tak aspon ze ms dorazila a ted rozjedes ten vyteznej grafik ![]()
Taky mi docela bolí hlava, spíš takovej tlak, myslím, že to bude i tím počasím. ![]()
Ale pár kafí to spraví.
![]()
Jo, docela mám radost, že už je to konečně ms a nemusím řešit jestli jó nebo né nebo có…
![]()
zrovna si kaficko davam
a uz je hned lip.. ja sem se zapomela dlouho napit, jak sem pracovala, ale ted uz je dobre..
jeste 2.5 hod a huraaa domu a dnes se vrhnu na pritele (ovulacexneovulace)
![]()
Správně. My jsme si to užili včera, měla jsem to akorát, s tou ms.
![]()
To já piju pořád, leju do sebe čaj, kafe, šťávu, taky pěkně lítám na záchod, ale co, ledviny se propláchnou. ![]()
to ja prave taky piju hroozne moc - asi az zbytecne - normal tak kolem 3 l a vic denne… ale jak sem makala, tak sem na to asi na 2 hod zapomela a bylo blbe..
jj na pritele se fakt tesim, ten dnes neunikne
![]()
Taky piju tolik, i víc, ale nepřijde mi, že je to moc, je to prostě moje dávka. ![]()
Přítel se má koukám na co těšit.
![]()
No tak to aby ti to teda fakt rychle utíkalo.
![]()