Divná slabá menstruace, test negativní

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10349
30.8.11 11:44

veverka1: bt jsem merila minuly cyklus rano i odpoledne, ja se v tom ale ztracim, ted uz jsem to stejne propasla ale hlidam ten hlen, ted je zase ukazkovy, spis sleduju cipek, nez bt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
30.8.11 12:25

Snazilka2010: No tak to se tedy pěkně snažte, když je tak příhodný den. :-P :mrgreen:
A jestli se zadaří, už za nějakých 14 dní bude dušík už pěkný a hezky čitelný. :pankac:
Odpolední měření je k ničemu, ta teplota je už úplně rozhozená, ale každá sledujeme něco jiného, hlavně to nepropásnout. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.1.14 17:49

Ahojte holky,

potřebuji poradit. Doufám, že to celé nebude znít hloupě…ale cítím se nějak smutně, divně, tak bych se ráda vypovídala, poradila…

9. prosince jsme měli s manželem nechráněný sex, celé vánoční svátky mě bolely prsy, tak jako nikdy, což mě donutilo popřemýšlet, jestli třeba nejsem v tom…před silvestrem jsem trochu zašpinila - další příznak těhotenství, tak jsem si říkala super! :-)

2. ledna jsem očekávala MS…ta nepřišla, byla jsem už celá natěšená…s testem jsem pořád otálela a čekala na pozdější dobu…

Včera ale MS dorazila a to s docela velikými bolestmi, byla jako jindy…ale dnes teda hrůza…docela dost krvácím a vypadávají ze mne veliké kusy sražené krve, nikdy jsem nic takového neměla. Ty největší jsou velké asi jako mandarinka. Dost mě to vyděsilo…:-(( Jsem unavená, celkově je mi zle…

Myslíte, že jsem mohla být opravdu těhotná, jak jsem si myslela, a že došlo k potratu? :(

Mám zajít k doktorovi?

Vím, že takové věci se stávají a to docela často. Vím, že tu asi sepisuju zbytečný „libesbrif“, ale nějak mě ty události sebraly. Dneska jsem úplně nepoužitelná a k ničemu.

Díky za rady. T.

• Citovat
  • Upravit
30953
6.1.14 17:57

ZE jsi smutna je pochopitelne, clovek doufa a ono nic. S tim krvacenim mne to normalni neprijde, i kdyby jsi otehotnela, tak embryo ma velikost cca 1 mm a ze by to tak rvalo sliznici, aby byly kusy velikosti mandarinek? POckala bych do zitra k kdyztak vyrazila k doktorovi. NEberes nejaky novy lek ci potravinovy doplnek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10584
6.1.14 18:01

Ja takhle hodne krvacela po potratu, kdy ve me nechali jeste jeden plod, ale byla jsem cca 7. tydnu @Anonymní píše:
Ahojte holky,

potřebuji poradit. Doufám, že to celé nebude znít hloupě…ale cítím se nějak smutně, divně, tak bych se ráda vypovídala, poradila…

9. prosince jsme měli s manželem nechráněný sex, celé vánoční svátky mě bolely prsy, tak jako nikdy, což mě donutilo popřemýšlet, jestli třeba nejsem v tom…před silvestrem jsem trochu zašpinila - další příznak těhotenství, tak jsem si říkala super! :-)

2. ledna jsem očekávala MS…ta nepřišla, byla jsem už celá natěšená…s testem jsem pořád otálela a čekala na pozdější dobu…

Včera ale MS dorazila a to s docela velikými bolestmi, byla jako jindy…ale dnes teda hrůza…docela dost krvácím a vypadávají ze mne veliké kusy sražené krve, nikdy jsem nic takového neměla. Ty největší jsou velké asi jako mandarinka. Dost mě to vyděsilo…:-(( Jsem unavená, celkově je mi zle…

Myslíte, že jsem mohla být opravdu těhotná, jak jsem si myslela, a že došlo k potratu? :(

Mám zajít k doktorovi?

Vím, že takové věci se stávají a to docela často. Vím, že tu asi sepisuju zbytečný „libesbrif“, ale nějak mě ty události sebraly. Dneska jsem úplně nepoužitelná a k ničemu.

Díky za rady. T.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.1.14 18:02

@Cuddy JJ, pockám do zítra a kdyžtak vyrazím k doktorovi :-( Nene, ve stravě nic nového, vlastně vůbec nic nového.

Také se mi to právě zdá divné, tak uvidím zítra. Děkuji za radu :-) T.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.1.14 18:04

@pipiinka no, jsem sama zvědavá, co se z toho vyklube…pokud se to nezlepší, tak půjdu na gyndu

T.

• Citovat
  • Upravit
10584
6.1.14 18:06
@Anonymní píše:
@pipiinka no, jsem sama zvědavá, co se z toho vyklube…pokud se to nezlepší, tak půjdu na gynduT.

ja jak prisla na gyn.,tak me jeste ten den cistili

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85356
6.1.14 18:44
@Anonymní píše:
@pipiinka no, jsem sama zvědavá, co se z toho vyklube…pokud se to nezlepší, tak půjdu na gynduT.

Tak si tam skoč, kdybys byla těhotná a prodělala potrat, tak ještě bude zvýšené HCG, to by poznali. Ale nečekej dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí