Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
veverka1: bt jsem merila minuly cyklus rano i odpoledne, ja se v tom ale ztracim, ted uz jsem to stejne propasla ale hlidam ten hlen, ted je zase ukazkovy, spis sleduju cipek, nez bt
Snazilka2010: No tak to se tedy pěkně snažte, když je tak příhodný den.
![]()
A jestli se zadaří, už za nějakých 14 dní bude dušík už pěkný a hezky čitelný. ![]()
Odpolední měření je k ničemu, ta teplota je už úplně rozhozená, ale každá sledujeme něco jiného, hlavně to nepropásnout. ![]()
Ahojte holky,
potřebuji poradit. Doufám, že to celé nebude znít hloupě…ale cítím se nějak smutně, divně, tak bych se ráda vypovídala, poradila…
9. prosince jsme měli s manželem nechráněný sex, celé vánoční svátky mě bolely prsy, tak jako nikdy, což mě donutilo popřemýšlet, jestli třeba nejsem v tom…před silvestrem jsem trochu zašpinila - další příznak těhotenství, tak jsem si říkala super! ![]()
2. ledna jsem očekávala MS…ta nepřišla, byla jsem už celá natěšená…s testem jsem pořád otálela a čekala na pozdější dobu…
Včera ale MS dorazila a to s docela velikými bolestmi, byla jako jindy…ale dnes teda hrůza…docela dost krvácím a vypadávají ze mne veliké kusy sražené krve, nikdy jsem nic takového neměla. Ty největší jsou velké asi jako mandarinka. Dost mě to vyděsilo…:-(( Jsem unavená, celkově je mi zle…
Myslíte, že jsem mohla být opravdu těhotná, jak jsem si myslela, a že došlo k potratu? ![]()
Mám zajít k doktorovi?
Vím, že takové věci se stávají a to docela často. Vím, že tu asi sepisuju zbytečný „libesbrif“, ale nějak mě ty události sebraly. Dneska jsem úplně nepoužitelná a k ničemu.
Díky za rady. T.
ZE jsi smutna je pochopitelne, clovek doufa a ono nic. S tim krvacenim mne to normalni neprijde, i kdyby jsi otehotnela, tak embryo ma velikost cca 1 mm a ze by to tak rvalo sliznici, aby byly kusy velikosti mandarinek? POckala bych do zitra k kdyztak vyrazila k doktorovi. NEberes nejaky novy lek ci potravinovy doplnek?
Ja takhle hodne krvacela po potratu, kdy ve me nechali jeste jeden plod, ale byla jsem cca 7. tydnu @Anonymní píše:
Ahojte holky,
potřebuji poradit. Doufám, že to celé nebude znít hloupě…ale cítím se nějak smutně, divně, tak bych se ráda vypovídala, poradila…
9. prosince jsme měli s manželem nechráněný sex, celé vánoční svátky mě bolely prsy, tak jako nikdy, což mě donutilo popřemýšlet, jestli třeba nejsem v tom…před silvestrem jsem trochu zašpinila - další příznak těhotenství, tak jsem si říkala super! ![]()
2. ledna jsem očekávala MS…ta nepřišla, byla jsem už celá natěšená…s testem jsem pořád otálela a čekala na pozdější dobu…
Včera ale MS dorazila a to s docela velikými bolestmi, byla jako jindy…ale dnes teda hrůza…docela dost krvácím a vypadávají ze mne veliké kusy sražené krve, nikdy jsem nic takového neměla. Ty největší jsou velké asi jako mandarinka. Dost mě to vyděsilo…:-(( Jsem unavená, celkově je mi zle…
Myslíte, že jsem mohla být opravdu těhotná, jak jsem si myslela, a že došlo k potratu? ![]()
Mám zajít k doktorovi?
Vím, že takové věci se stávají a to docela často. Vím, že tu asi sepisuju zbytečný „libesbrif“, ale nějak mě ty události sebraly. Dneska jsem úplně nepoužitelná a k ničemu.
Díky za rady. T.@Cuddy JJ, pockám do zítra a kdyžtak vyrazím k doktorovi
Nene, ve stravě nic nového, vlastně vůbec nic nového.
Také se mi to právě zdá divné, tak uvidím zítra. Děkuji za radu
T.
@pipiinka no, jsem sama zvědavá, co se z toho vyklube…pokud se to nezlepší, tak půjdu na gyndu
T.
@Anonymní píše:
@pipiinka no, jsem sama zvědavá, co se z toho vyklube…pokud se to nezlepší, tak půjdu na gynduT.
ja jak prisla na gyn.,tak me jeste ten den cistili
@Anonymní píše:
@pipiinka no, jsem sama zvědavá, co se z toho vyklube…pokud se to nezlepší, tak půjdu na gynduT.
Tak si tam skoč, kdybys byla těhotná a prodělala potrat, tak ještě bude zvýšené HCG, to by poznali. Ale nečekej dlouho.