Vývoj HCG

Anonymní
25.8.11 19:46

Vývoj HCG

Ahoj holky mám na Vás prosbičku. měla jsem opožděnou MS jak jsem již tady psala minulé pondělí jsem dostala vyvolávačku dnes je to 11 den po vyvolávačce. včera jsem , ale našla na testu // tak jsem rychle utíkala k dr. na UTZ nic neviděl.. ale vzala mi krev. Dneska jsem si volala na výsledki a paní mi řekla hodnota HCG 65,9 říkala, že je to teda negativní, že mi nechce dávat naděje, že je to divná hodnota.. a že tada mám počkat do příštího týdne jestli se to vůbec bude zvyšovat.
Dneska jsem si dělala test a zdá se mi, že je o něco tmavší. Ale moje otázka zní, jestli si mám zajít zítra na krev jako samoplátce? abych měla třeba jistotu jestli se hodnoty zvyšují?
díky moc

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6926
25.8.11 19:58

Ahoj, já bych teda nevydrřela a zašla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
25.8.11 20:00

Já bych si určitě zašla. Tahle hodnota není negativní. Takže by mně zajímalo, zda se to zvyšuje. Držím palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7499
25.8.11 20:01

Tak podle mě je teda 65 pozitivní,sice je to nízká hodnota,na to,že už máš zpoždění MS,takže bych si na další odběr zašla,nechod ale zítra,ale až pozítří,u prosperujícího těhu by se měla hodnota ob den zdvojnásobit,jestliže máš pozitivní těhu test a ještě zvýšné hCg,brala bych to jako těhu,možná byla opožděná ovulace a těhotenství je menší než odpovídá MS.Tak držím pěsti :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.8.11 20:03

Holky děkuji Vám ani nevíte jak jste mě potěšily.. mám totiž zasebou už jeden potrat v březnu.. tak mě trošku zarazilo jak mě doktorka odbyla.. :( říkal, že v děloze prostě nic není a to je nízké..
Zkusím zajít .. ale budu muset zítra.. protože o víkendu tam nejsou a do pondělí bych to asi nevydržela

• Citovat
  • Upravit
kofola3
25.8.11 20:04

Mně se to zdá ok. Našla jsi čárky včera, to bude tak začátek pátého týdne a hodnoty mají velký rozptyl.

Dívej na fotku.

• Citovat
  • Upravit
kofola3
25.8.11 20:05
Anonymní píše:
Holky děkuji Vám ani nevíte jak jste mě potěšily.. mám totiž zasebou už jeden potrat v březnu.. tak mě trošku zarazilo jak mě doktorka odbyla.. :( říkal, že v děloze prostě nic není a to je nízké..
Zkusím zajít .. ale budu muset zítra.. protože o víkendu tam nejsou a do pondělí bych to asi nevydržela

Při takové hodnotě ani nic v děloze vidět nemuže.
Prumerny utz ukazuje na utz až kolem hodnoty 1000

• Citovat
  • Upravit
18551
25.8.11 20:06

Tak nevím která husa to byla ale tohle rozhodně není negativní HCG :pocitac: klidně zajdi, HCG by mělo ob dva dny stoupnout alespˇoň dvojnásobně, tudíž budeš vědět, zda prosperuje nebo ne. Já osobně bych čekat nevydržela a ty 200kč bych radši obětovala :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
25.8.11 20:09
loka píše:
Tak nevím která husa to byla ale tohle rozhodně není negativní HCG :pocitac: klidně zajdi, HCG by mělo ob dva dny stoupnout alespˇoň dvojnásobně, tudíž budeš vědět, zda prosperuje nebo ne. Já osobně bych čekat nevydržela a ty 200kč bych radši obětovala :kytka:

Taky jsem šla jako samoplátce.
Tohle hcg negativní rozhodně neni. To berou nějak do hodnoty 10-15

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.8.11 20:09

Děkuji moc, opravdu jste mi zlepšily náladu.. :-) hned se cítím líp.. :o)
a dr. jsem říkala, že ještě v neděli jsem měla test negativní a teprve předevčírem jsem objevila //.
Mám strašnou chut se radovat, ale mám strach.

• Citovat
  • Upravit
Caty
25.8.11 20:10

Ahojky, tak moje první hodnota Hcg 11 den po OPU včetně byla 8jednotek. A řekli mi pozitivní, ale hoooooodně málo. No a další den bylo 24. Platila jsem si obé sama. Obě hodnoty strašně nízké, ale záleží, jak roste No a koukni těm 8 jednotkám už bude rok a půl.
Takže za mě potichu gratuluju.

• Citovat
  • Upravit
kofola3
25.8.11 20:10
Anonymní píše:
Děkuji moc, opravdu jste mi zlepšily náladu.. :-) hned se cítím líp.. :o)
a dr. jsem říkala, že ještě v neděli jsem měla test negativní a teprve předevčírem jsem objevila //.
Mám strašnou chut se radovat, ale mám strach.

Jen se raduj. A hlavně klid

• Citovat
  • Upravit
18551
25.8.11 20:13

anonymko přesně jak píšou holky, myslím že se klidně radovat pomalu můžeš, důvod ke strachu bude celé těhu, to by ses neradovala nikdy :kytka:
A já měla 9den po ET - 4denní embryjo - tudíž nějaký 13den po ovu HCG 29 a dnes končím 20tt tak strašně moc držím pěsti :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7499
25.8.11 20:13

Já si taky myslím,že radovatuž se po tichu můžeš.Já měla první hodnotu 1,6(negat.je do 1,5 :lol: ) a už jsem se radovala,za dva dny bylo 17 a za další 85 a v děloze pořád nic nebylo vidět,bylo to jen 4 tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.8.11 09:22

Ahoj holky tak dneska jsem byla na odběru jako samoplátce výsledek je 104,8. Minulý odběr byl ve středu odpoledne a měla jsem 65,9 .. Je ten nárust dobrý? Díky moc

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex