Jsem těhotná nebo nejsem?

7
29.8.11 18:29

jsem těhotná nebo nejsem?

ahoj holky,
ráda bych se podělila o své… již 14 dní po předpokládané ovulaci mě bolí břicho (ikdyž teď se to již dost zmírnilo), mám občas zácpu a to na ní nikdy netrpím a šíleně mi naskočilo akné. Dnes, v den menstruace, která se ještě nedostavila, jsem si ráno naměřila bazální teplotu 36,8 a na těh. testu se mi objevil nepatrný duch… (možná by ho nikdo jiný neviděl :-)ale po několika vyzkoušených testech, jsem na tomhle opravdu něco viděla). Mohla bych být těhotná? moc bych si to přála a to čekání na další test je šílené :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15866
29.8.11 18:37

To opravdu vypadá, že se zadařilo, ale pro jistotu pozítří třeba test zopakuj. Pokud se povedlo, tak gratuluju :palec: snad se i já dočkám :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
29.8.11 18:44

snad jo :-) opravdu bych ho chtěla a tak kontroluji všechny příznaky, vím, že bych neměla :wink:
trochu se obávám,abych tu menstruaci ještě nedostala, ale normálně mívám již 3 dny před ní špinění, no a nyní nic…
jinak moc přeju, aby se ti zadařilo, jak dlouho se snažíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
29.8.11 18:45

My už dlouho už přes 2 roky, ale neřešili jsme to, až teď… A jak dlouho jste se snažili vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
29.8.11 18:51

No my se vlastně ani nesnažíme. Před 4 mesíci jsem vysadila po devíti letech prášky a na podzim jsme to chtěli teprve zkusit. Ale i tak se celou dobu sleduju a říkám si, co kdyby to přišlo dřív a ejhle :-) no uvidíme, za pár dní to zkusím znovu.
Tak to mě mrzí, že se nedaří tak dlouho… Mám několik známých, které ne a ne otěhotnět, musí to být těžké. Přeji jen optimismus :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
29.8.11 18:51

Zkus si skočit jako samoplátce na krev, tam ti řeknou víc a nebo počkej a test udělej za 2,3 dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
29.8.11 18:56

nechci to moc uspěchat a zbytečně neplašit (ikdyž to už asi stejně dělám :-) ) přeci jen jsem to měla dostat až dneska. Počkám tak dva, tři dny a pak si test udělám znovu… ale budu na to furt myslet :lol: a pak si skočím na krev

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
29.9.11 19:25

ahojky holky,
tak minulý měsíc to byl jen planý poplach… vůbec nic z toho nebylo, ale až tento měsíc (bez jakýkoliv příznaků) se zadařilo! háček je v tom, že mám neustále hnědý výtok. Po dvou dnech od předpokládané menstruace jsem si došla ne krevní testy a mám velmi nízkou hladinu Hcg. Podle doktora by měla být mnohem vyšší, takže mě nejspíš v nejbližších dnech čeká samovolný potrat :-( jsem z toho smutná… máte s tím někdo zkušenost? mohlo by se těhotenství přeci jen rozjet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
29.9.11 19:51

Jiřinko proč hned mysliš na tak hrozne věci?? chce to klid a nohy v teple to hcg se ti muže kdykoliv zvednout. neboj vše bude ok. jen nestresuj :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8645
29.9.11 20:00

Držím palce, špinila jsem skoro pořád až do 14tt a za 9 týdnů už budu rodit :lol:
Přeju ať všechno dobře dopadne :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
29.9.11 20:13

moc děkuju za podporu :-) ale sám pan doktor mi sdělil, že se to nejspíš neudrží. Prý hodnota Hcg by měla být už tam kolem 1000 a já mám pouchých 11. Tím mi vlastně sdělil, abych raději počítala s tím, že to odejde. Teď mi nezbývá než čekat, jak se to vyvine dál a moc bych si přála, aby se mimi udrželo a hladina rapidně stoupla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8645
29.9.11 20:56

11 je opravdu málo :think: , ale třeba je to opravdu teprve na začátku. Držím palce, ať to vyjde teď , nebo za měsíc :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
29.9.11 21:11

právě :-( ale moc děkuju, uvidíme jak to všechno dopadne, ještě není po všem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí