Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahoj holky,
ráda bych se podělila o své… již 14 dní po předpokládané ovulaci mě bolí břicho (ikdyž teď se to již dost zmírnilo), mám občas zácpu a to na ní nikdy netrpím a šíleně mi naskočilo akné. Dnes, v den menstruace, která se ještě nedostavila, jsem si ráno naměřila bazální teplotu 36,8 a na těh. testu se mi objevil nepatrný duch… (možná by ho nikdo jiný neviděl
ale po několika vyzkoušených testech, jsem na tomhle opravdu něco viděla). Mohla bych být těhotná? moc bych si to přála a to čekání na další test je šílené ![]()
To opravdu vypadá, že se zadařilo, ale pro jistotu pozítří třeba test zopakuj. Pokud se povedlo, tak gratuluju
snad se i já dočkám ![]()
snad jo
opravdu bych ho chtěla a tak kontroluji všechny příznaky, vím, že bych neměla ![]()
trochu se obávám,abych tu menstruaci ještě nedostala, ale normálně mívám již 3 dny před ní špinění, no a nyní nic…
jinak moc přeju, aby se ti zadařilo, jak dlouho se snažíte?
My už dlouho už přes 2 roky, ale neřešili jsme to, až teď… A jak dlouho jste se snažili vy?
No my se vlastně ani nesnažíme. Před 4 mesíci jsem vysadila po devíti letech prášky a na podzim jsme to chtěli teprve zkusit. Ale i tak se celou dobu sleduju a říkám si, co kdyby to přišlo dřív a ejhle
no uvidíme, za pár dní to zkusím znovu.
Tak to mě mrzí, že se nedaří tak dlouho… Mám několik známých, které ne a ne otěhotnět, musí to být těžké. Přeji jen optimismus ![]()
Zkus si skočit jako samoplátce na krev, tam ti řeknou víc a nebo počkej a test udělej za 2,3 dny.
nechci to moc uspěchat a zbytečně neplašit (ikdyž to už asi stejně dělám
) přeci jen jsem to měla dostat až dneska. Počkám tak dva, tři dny a pak si test udělám znovu… ale budu na to furt myslet
a pak si skočím na krev
ahojky holky,
tak minulý měsíc to byl jen planý poplach… vůbec nic z toho nebylo, ale až tento měsíc (bez jakýkoliv příznaků) se zadařilo! háček je v tom, že mám neustále hnědý výtok. Po dvou dnech od předpokládané menstruace jsem si došla ne krevní testy a mám velmi nízkou hladinu Hcg. Podle doktora by měla být mnohem vyšší, takže mě nejspíš v nejbližších dnech čeká samovolný potrat
jsem z toho smutná… máte s tím někdo zkušenost? mohlo by se těhotenství přeci jen rozjet?
Jiřinko proč hned mysliš na tak hrozne věci?? chce to klid a nohy v teple to hcg se ti muže kdykoliv zvednout. neboj vše bude ok. jen nestresuj ![]()
Držím palce, špinila jsem skoro pořád až do 14tt a za 9 týdnů už budu rodit ![]()
Přeju ať všechno dobře dopadne ![]()
moc děkuju za podporu
ale sám pan doktor mi sdělil, že se to nejspíš neudrží. Prý hodnota Hcg by měla být už tam kolem 1000 a já mám pouchých 11. Tím mi vlastně sdělil, abych raději počítala s tím, že to odejde. Teď mi nezbývá než čekat, jak se to vyvine dál a moc bych si přála, aby se mimi udrželo a hladina rapidně stoupla.
11 je opravdu málo
, ale třeba je to opravdu teprve na začátku. Držím palce, ať to vyjde teď , nebo za měsíc ![]()
právě
ale moc děkuju, uvidíme jak to všechno dopadne, ještě není po všem ![]()