Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, s pritelem se snazime o mimco, snazili jsme se dva dny pred ovulaci coz bylo 7.12 a i v den ovulace i po ni, ovu byla 9.12. a tyden po te me zacala nesnesitelne bolet prsa, vyskalali mi na nich zily a to je dodnes, zacalo me bolet v podbrisku jako na ms ale ta ma dva dny zpozdeni, k tomu mam bily kremovy vytok, pred ms sem jeden den slabe spinila. Bazalni teplota se drzi nad 37°C, prsa stale bolej ale uz ne tak hrozne a podbrisek boli casteji kdyz neco delam..nevim zda by mi tt uz neco ukazal, nechci byt zbytecne zklamana.. Mate s tim nejaka zkusenosti? Mely jste to stejne a byli jste tehu a ukazal vam to test? Mockrat dekuji za vase odpovedi ![]()
@zelenoockaa19 píše:
Tohle už by ti test měl ukázat
Dekuji snad ano, porad mam pochybnosti kdyz to brisko poboliva jako na ms
![]()
Odpoved na tohle tady najdes v desitkach diskuzi. Na testech s citlivosti 10 si prectes, ze jsou od prvniho dne vynechane menstruace.
Jinak popisovane priznaky (az na bazalku) ma kazda snazilka. Drzim palce, aby se vam postestilo a dve carky na testu byly
@Devuska píše:
Odpoved na tohle tady najdes v desitkach diskuzi. Na testech s citlivosti 10 si prectes, ze jsou od prvniho dne vynechane menstruace.
Jinak popisovane priznaky (az na bazalku) ma kazda snazilka. Drzim palce, aby se vam postestilo a dve carky na testu byly
Moc dekuji:-) pockam jeste tak dva dny a udelam si ten test ![]()
Už by ti mel ukazat test. Ale prosinec je nejkay zázračný měsíc, skoro všem se zadarilo. ![]()
@Lara859 Ahojky já měla chytnout ms 22.12.a nic…vcera jsem udelala test a ejhle pozitivni
mam stale bolesti jako pred ms az se obcas bojim
bily vytok taky..takze za sebe tichounce gratuluju a urcite bych se nebala si test hnedka udelat
drzim palce! ![]()
@Sphynx Lady píše:
Už by ti mel ukazat test. Ale prosinec je nejkay zázračný měsíc, skoro všem se zadarilo.
Mohu potvrdit i my patříme mezi ty šťastné s // co se zadařilo tento měsíc ![]()
Jee holky dekuju, moc jste me potesili a gratuluji
to brisko boli ze mam i pochybnosti ale snad je tento mesic opravdu zazracny a postestilo se i nam ![]()