Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky maminky a nastávající maminky…
Já bych chtěla znát vase zkušenosti.. MS má přijít 23.12. Dnes mi vyšel mini skoro průhledný dušiček..
Je to hodně slabpucke na to že je to chvilku před ms nemyslite? Jak jste to měly vy..? ![]()
@Andy12345 dušíky vždycky byly falešné.. nedělej test tak brzy a nebudeš se nervovat ![]()
To máte samozřejmě pravdu.. Já jsem si nemohla nějak pomoct..
Hodně slabou čárku jsem měla až tři dny po vynechání.. Jsem ve 20. týdnu.
Ja jsem mela 1.den vynechani ducha na testu, druhy den uz byla slaba carka a nyni jsem v 15.tt. Cekala jsem na MS pred planovanym IVF a priroda rozhodla jinak.
Paráda..
My máme syna 18M a ten byl téměř hned.. Už skoro rok se snažíme o druhý a plašit jsem začala až teď.. Však to znáte.. Vánoce, dojimani.. Jsem trdlo..
Do toho sestra a kamarádka zjistili že taky čekají.. Tak to na mě lehlo.. Zkusila jsem a byl takhle slabý.. Tak snad se vydaří..
Děkuju moc ![]()
@Andy12345
jako já Ti to přeju, vydrž pár dní a pak testni znovu… já s testama nemám dobrou zkušenost, ale to neznamená, že to někomu nevyjde ![]()
Z dusiku jsem mela 4 tehotenstvi, jedno z toho pak v 10ZT, ale carecku vidim, je pekna, bude to tehotenstvi ![]()
Já už jsem si říkala že jsem debil.. Že tam možná ani žádná není..
Ja testovala 4 dny pred ms, a carka byla přesná jako tahle. A tehotna sem byla. Verim, ze to klaplo. Hodne stesti. A napis jak to dopadlo ![]()
Určitě napíšu.. Buď smutkem nebo štěstím..
Moc děkuju..
Samozřejmě si radši nic nenamlouvam, ale doufám.. ![]()
Testovala jsem vždy 10dpo, dvakrát jsem nasla takovouto čárku a teď mam doma dva kluky
držím palce
Ten je krásnej, celkem zřetelnej!
Potichu gratuluju a snad to klapne!
@Tichošlápek 10 dpo? Co znamaneji tyto zkratky? Nezlobte se za dotaz, ale fakt nevim a vidim to vsude ![]()