Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Stačí kyselina listová, nejlépe začít tři měsíce před plánovaným početím..
Ahoj, já používám toto
Fertiprona
Speciální výživový doplněk pro plánující i těhotné s methylfolátem a inositolem
@Anonymní píše:
Ahoj snažilky a maminky.
Na jaře se chceme s manželem snažit o prvního potomka a tak přemýšlím, jestli koupit nebo nekoupit nějaké vitamínové preparáty před otěhotněním.
Brala jste některá něco?
Díky moc a omlouvám se za anonym, ale chodí sem kamarádky a nechci, aby věděly, že se začneme snažit o miminko.
Me doktor na zacatku doporucil fertipronu
jen bohuzel stale nic ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj snažilky a maminky.
Na jaře se chceme s manželem snažit o prvního potomka a tak přemýšlím, jestli koupit nebo nekoupit nějaké vitamínové preparáty před otěhotněním.
Brala jste některá něco?
Díky moc a omlouvám se za anonym, ale chodí sem kamarádky a nechci, aby věděly, že se začneme snažit o miminko.
Brala jsem listovku ![]()
Ahoj, já brala Ogestan na doporučení doktorky a nelitovala jsem.Je vhodný jak k užívání při plánování těhu, tak během něj a mužeš ho pak brát dál i při kojení. Stačí jednou denně, balení Ti vystačí na měsíc. Co se týká látek, tak obsahuje hlavně listovku, jod, omega 3 a vitaminy D a E.
Jukni na net ![]()
Začala jsem kyselinou listovou a když se nic nedělo, tak jsem přešla na Nosifol a pak doplnila kontryhelovým čajem.
Příspěvek upraven 20.12.16 v 11:18
@Anonymní píše:
Ahoj snažilky a maminky.
Brala jste některá něco?
Já jsem brala nejprve samotný vitamín E něco přes měsíc a pak jsem najela na vitamíny Femibion 1 a když už jsem našla //, tak jsem v tom pokračovala dál, pak na to na navazuje Femibion 2, který je až po dobu kojení.
Kyselinu listovou a vitamin D. Ja brala nejake multivitaminy, ale zamerila bych se na tyhle 2 veci.
Brala jsem Nosifol a potom přešla na Fertipronu. Obojí se dá užívat jak během snaženi tak i v prvním trimestru.
Listovka ano, ale v kombinaci s dalšíma potřebnýma vitamínama. Ne multivitamín, ten zbytečně zatěžuje organismus. Jen potřebné vitamíny. Já brala ogestan.
Ahoj snažilky a maminky.
Brala jste některá něco?