Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj.
Mi také plánujeme, že se začneme v létě snažit o miminko. Ale už o třetí. ![]()
Alespoň je pak doma veselo. ![]()
Jinak to s manželem stále probíráme a chvíli jsme pro oba a chvíli zase tak, ale na 99% do toho třetího půjdeme. Máme barák tak proč ho nenaplnit.
Jen jsem zvědavá na reakce okolí.
Ahoj tak já bych se k vám ráda přidala také se začneme asi nejspíš značit v tom červenci…ale dítko bohužel nemám
jsem po třech potratech
tak už se snad i nám povede ![]()
marinka5 píše:
Ahoj tak já bych se k vám ráda přidala také se začneme asi nejspíš značit v tom červenci…ale dítko bohužel nemámjsem po třech potratech
tak už se snad i nám povede
Ahoj. ![]()
Musíš tomu hlavně věřit.
Určitě to vyjde.
Já potratila v roce 2009 a to měsíc po svatbě. ![]()
Ferum píše:marinka5 píše:Ahoj.
Ahoj tak já bych se k vám ráda přidala také se začneme asi nejspíš značit v tom červenci…ale dítko bohužel nemámjsem po třech potratech
tak už se snad i nám povede
Musíš tomu hlavně věřit.Určitě to vyjde.
Já potratila v roce 2009 a to měsíc po svatbě.
Snažím se tomu věřit, ale po třech nezdarech to moc nejde ![]()
To věřím. ![]()
A dělali ti nějaké testy? Mě po tom potratu doktorka proklepla od hlavy k patě a otěhotnět mi povolila až když přišli výsledky z revize.
tak mám za sebou imunologii, genetiku, štítku, prolaktin, a teď mě ještě čekají testy na infekce…a co vše dělali tobě? jinak na doporučení známé cvičím ještě Mojžíšovku
Já beru mamavit, protože jsem teprve před měsíce pestala kojit.
Ale chystám se na femibion a nebo Clibrum Baby plan.
marinka5 píše:
tak mám za sebou imunologii, genetiku, štítku, prolaktin, a teď mě ještě čekají testy na infekce…a co vše dělali tobě? jinak na doporučení známé cvičím ještě Mojžíšovku
Mě dělali i boreliozu, listerii, toxoplazmózu, chlamydie a ještě nějaká další infekční vyšetření. Brala mi asi pět zkumavek krve.
Štítnou žlázu mám již od dětstí a tak mi pak jen zvýšili dáky.
Ferum píše:marinka5 píše:Mě dělali i boreliozu, listerii, toxoplazmózu, chlamydie a ještě nějaká další infekční vyšetření. Brala mi asi pět zkumavek krve.
tak mám za sebou imunologii, genetiku, štítku, prolaktin, a teď mě ještě čekají testy na infekce…a co vše dělali tobě? jinak na doporučení známé cvičím ještě MojžíšovkuŠtítnou žlázu mám již od dětstí a tak mi pak jen zvýšili dáky.
tu listerii a toxoplasmosu mi teda taky snad udělají…mám žádanku na infekční a tam se musím domluvit…a chlamydie mi budou dělat taky, ale to mě zase chce poslat na urologii, protože gyndařka mi to udělat nechce ![]()
jenže já už si na to i píchala nízkomolekulární heparin a stejně nepomohl…ale našli mi něco ještě na imunologii
Dcera je srpnová.Mateřskou mám na tři roky, ale zatím jsme tak 50/50 jestli jít do druhého nebo ne.