Snažíme se od července 2012

zichisek
19.11.11 20:57

Dcera je srpnová.Mateřskou mám na tři roky, ale zatím jsme tak 50/50 jestli jít do druhého nebo ne.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
967
19.11.11 22:06

.

Příspěvek upraven 08.08.12 v 13:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
19.11.11 22:19

jeee to je vtipna diskuze:D :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
594
9.2.12 09:53

Ahoj.
Mi také plánujeme, že se začneme v létě snažit o miminko. Ale už o třetí. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
594
9.2.12 10:09

Alespoň je pak doma veselo. :mrgreen:
Jinak to s manželem stále probíráme a chvíli jsme pro oba a chvíli zase tak, ale na 99% do toho třetího půjdeme. Máme barák tak proč ho nenaplnit. :mrgreen: Jen jsem zvědavá na reakce okolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
16.2.12 06:07

Ahoj tak já bych se k vám ráda přidala také se začneme asi nejspíš značit v tom červenci…ale dítko bohužel nemám :,( jsem po třech potratech :? tak už se snad i nám povede :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
594
16.2.12 13:55
marinka5 píše:
Ahoj tak já bych se k vám ráda přidala také se začneme asi nejspíš značit v tom červenci…ale dítko bohužel nemám :,( jsem po třech potratech :? tak už se snad i nám povede :roll:

Ahoj. :mavam:
Musíš tomu hlavně věřit. :hug: Určitě to vyjde.
Já potratila v roce 2009 a to měsíc po svatbě. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
16.2.12 13:57
Ferum píše:
marinka5 píše:
Ahoj tak já bych se k vám ráda přidala také se začneme asi nejspíš značit v tom červenci…ale dítko bohužel nemám :,( jsem po třech potratech :? tak už se snad i nám povede :roll:
Ahoj. :mavam:
Musíš tomu hlavně věřit. :hug: Určitě to vyjde.
Já potratila v roce 2009 a to měsíc po svatbě. :(

Snažím se tomu věřit, ale po třech nezdarech to moc nejde :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
16.2.12 14:18

já už beru femibion, mám mthfr tak mi to bylo doporučeno ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
594
16.2.12 14:23

To věřím. :hug:
A dělali ti nějaké testy? Mě po tom potratu doktorka proklepla od hlavy k patě a otěhotnět mi povolila až když přišli výsledky z revize.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
16.2.12 14:24

tak mám za sebou imunologii, genetiku, štítku, prolaktin, a teď mě ještě čekají testy na infekce…a co vše dělali tobě? jinak na doporučení známé cvičím ještě Mojžíšovku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
594
16.2.12 14:26

Já beru mamavit, protože jsem teprve před měsíce pestala kojit.
Ale chystám se na femibion a nebo Clibrum Baby plan.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
594
16.2.12 14:29
marinka5 píše:
tak mám za sebou imunologii, genetiku, štítku, prolaktin, a teď mě ještě čekají testy na infekce…a co vše dělali tobě? jinak na doporučení známé cvičím ještě Mojžíšovku

Mě dělali i boreliozu, listerii, toxoplazmózu, chlamydie a ještě nějaká další infekční vyšetření. Brala mi asi pět zkumavek krve. :roll: Štítnou žlázu mám již od dětstí a tak mi pak jen zvýšili dáky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
16.2.12 14:33
Ferum píše:
marinka5 píše:
Mě dělali i boreliozu, listerii, toxoplazmózu, chlamydie a ještě nějaká další infekční vyšetření. Brala mi asi pět zkumavek krve. :roll: Štítnou žlázu mám již od dětstí a tak mi pak jen zvýšili dáky.

tu listerii a toxoplasmosu mi teda taky snad udělají…mám žádanku na infekční a tam se musím domluvit…a chlamydie mi budou dělat taky, ale to mě zase chce poslat na urologii, protože gyndařka mi to udělat nechce :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
16.2.12 17:06

jenže já už si na to i píchala nízkomolekulární heparin a stejně nepomohl…ale našli mi něco ještě na imunologii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí