Snažíme se rok

Napsat příspěvek
Velikost písma:
469
25.8.13 21:24

@ajleenka tak mám za sebou 4 pokusy IUI a nezdařilo se, takže mne čeká laparka v půlce září a uvidíme jaké budou výsledky…no a pak podle toho zvolíme další 2 poslední IUI nebo IVF. Z toho čekání a pak zklamání z MS je člověku fakt smutno. A co u tebe, vyšlo IUI nebo bude IVF?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1464
25.8.13 22:54

Holky je to naprd, vím… My jsme dva roky nic nepočítali a byli bez ochran, pak rok jsme počítali jak blbí a nic no a když už nebylo zbytí tak spermiogram a mě nějaké testy z krve. Spočátali nám pravděpodobnost přir. početí na 11% (pro úplně zdravý pár je tato pravděpodobnost 33%) no a v době, kdy jsme si tam jeli vyslechnout další možnosti řešení jsem byla ve 3. tejdnu. A teď babo raď, čím to bylo. Měla jsem v té době nové místo, dost jsem tu práci žrala a úplně to pustila z hlavy a řekla si, že nám prostě pomůžou odborníci tak cca za rok dva, že to prostě teď nechám být.

No a pak když bylo malé 5 měsíců, tak že začneme pomalinku dělat na sourozenci a šup tam na poprvý dvojčata :mrgreen:. Holky, moc vám přeju aspoň poloviční úspěch ať už je jakkoliv dosažen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13536
26.8.13 08:49

@daniel2008 U nás taky pořád nic. Poslední, šesté iui taky nevyšlo, v červenci proběhlo ivf a bohužel také neúspěšně. Máme ještě jedno embryjko zamražené, tak bych ho tento cyklus chtěla zkusit zavést. A když to nedopadne, tak musíme s dalším ivf čekat do října. Mezitím tedy můžeme zkusit ještě jedno iui, ještě jedno máme hrazené. Ale je to už hrozně dlouhé a náročné, navíc jsem tomu ivf docela věřila… Laparka je v pohodě, té se neboj. Držím, ať pomůže. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
27.8.13 16:43

@Zvědavica Tý jo, tak to jste měli fakt štěstí. Asi to není zrovna lehké mít během 2 let 3 děti, ale hlavní je, že se zadařilo a s dobrým koncem, děti předpokládám jsou zdravé :andel: Taky bych brala 1 nebo 2 děti. Už mám 5 letého kluka a strašně chce bratra i sestru :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
27.8.13 16:50

@ajleenka Hm, já taky na to případné IVFko spoléhám. Když už to s těmi nadstardatními úkonu stojí takovou pálku + od září dost podraží stimulační léky :evil:, tak člověk očekává a věří tomu, že to musí vyjít. Držím palce a přeju ti, aby to jedno zmrazené embryjko bylo bojovníček a uhnízdilo se :andel: Po laparce uvidím, co mne ještě čeká a jestli máme šanci na přirozené otěhotnění nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13536
27.8.13 17:03

@daniel2008 Jj, přesně tak. Hrozně jsem tomu věřila. Platili jsme si skoro vše navíc, včetně napíchnutí spermijek do vajíčka…nakonec z toho byla 2 embryjka, sice blasty, ale jen 2. Tak doufám, že nám to teď vyjde, protože jinak musím do celého toho procesu znovu. Ale budu bojovat dál, nic jiného ani nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
27.8.13 17:14

@ajleenka no, nám to tehdy na konzultaci v CAR lékař říkal, že takových 15 -20 tisíc. Taky ISCI, AH a něco ještě. hámoška, dlouholetá snažilka mi říkala, počítej spíš 25-30 tisíc. A to je ten hrazený pokus :zed: :zed: Tak doufám, že při případném IVFku budu mít při odběru dost vajíček, které napíchneme spermijkami a budeme mít nějaké použitelné „mrazáčky“ na pozdějc…kdyby ten první pokus náhodou nevyšel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13536
27.8.13 17:24

@daniel2008 Jj, nás to vyšlo na 20 tis. Taky jsem doufala, že z toho bude více embryjek, abych mohla zkoušet alespoň kety, ale bohužel. Nezbývá než doufat, že to, co zbylo, bude to pravé… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí