Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zkus pít grepový džus, má se pít asi 5 dní před očekávanou ovulací.
@Peppa Pig Ahoj, a může se pít když beru kyselinu listovou? A džus čerstvý z vymačkanýho čerstvýho grepu? Nebo nějaký ten kupovaný? ![]()
Stačí nějaký kvalitní kupovaný, třeba Rauch. A měl by být z růžového grepu. Zlepšuje prý plodný hlen. Kyselina listová k tomu nevadí, nevím proč by měla? ![]()
@allene píše:
@Peppa Pig Ahoj, a může se pít když beru kyselinu listovou? A džus čerstvý z vymačkanýho čerstvýho grepu? Nebo nějaký ten kupovaný?
listovka nema s plodnosti nic spolecneho, ji se kvuli plodu, tomu pomaha u vyvinu nervove soustavy
@Peppa Pig tak dík, ale jen tak mě napadlo, tak džus taky zkusím
@jizvíková to samozřejmě vím…
Jdi se bavit, dej si sklenicku, uvolni se a sexujte pro sex samotny, ne v honbe za miminem. Nevim, jak dlouho se snazite, ale tohle pomohlo kamosce po dlouhem snazeni. Vytahli jsme ji s jejim manzelem se bavit, lehce se opila, tancovali jsme a ejhle, za 14 dni byly dve carky ![]()
Holky, tak jsem merila skoro cely mesic teplotu, takze ovulaci jsem snad stihla, ale dnes po asi sedmi dnech zas teplota klesa, takze opet nic…tak si zas budu muset mesic pockat ![]()
Nejlepší rada je nepřipravovat se nijak…prostě mít sex 3-4× do týdně, a pokud jste oba zdraví, časem se pravděpodobně zadaří ![]()
@Mišulka86 to muze byt kliiiido implantacni pokles, tj. pokles pri zahnizdovani. nebo ti zacina ms 7 dni po ovulaci bezne? to je nejak brzy, ne?
Na co je ten grep? já ovuluju dle utz dneska takže už je asi pozdě mačkat grepy ale zajímá mě to
zakladatelko držím palce, zkus nosifol nebo třeba sarapis, mě k prvnímu těhu sarapis pomohl
@alenka84 no ono u nas to je tezke, draha polovicka jezdi s kamionem, takze ten sex musim trochu planovat, jinak by to bylo jen o vikendu
@Lusita
no ms cekam az pristi tyden, vetsinou tech 14 dni do ms od ovulace mi to trva.Je ale fakt, ze mi trosku prislo, ze skoro neznatelne spinim…ale stejne si myslim, ze z toho asi nic nebude. Kolikrat jsem doufala, ze by to mohlo klapnput a marne…hlavne aby aspon ovulace probihala.
@Mišulka86 nac ten pesimismus?
spineni muze taky klidne znamenat zahnizdovani… ja to tak treba zrovna mela.
@Lusita tak samozrejme, ze bych byla stastna jak blecha, ale bojim se, ze to zas nevyjde. Lepsi moc nedoufat a byt pak mile prekvapena nez opacne. A ze by to spineni bylo nejak vyrazne se rict neda, kdo vi jestli se mi to nezda
prinejhorsim to priste zkusim s tim dzusem ![]()
Ahojky všem
, tento týden mi začínají plodný dny, a tak se připravuju i na ovulku obecně, měřím BT, podle toho dělám ovu testy a piju kontryhel (+ další vitamíny obecně), a tak mě napadlo, co patří mezi ty vaše přípravy a co pro to děláte?
Máte tip třeba na nějaký cvičení? Nebo další přípravky? 

Já už nevím, jak tomu pomoct, aby plodný, byly fakt už PLODNÝ