Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Keitryn ano přesně tak jak píšeš. Musela by jsi mít opravdu před menstruací a spermie nějakou dobu na vajíčko počkají
@len22 jak dlouho se snažíte, že už řešíš s Dr.? Přemýšlím jestli už je čas na návštěvu Dr i pro mě
@Monička43 Dobry den teprve sem začala jen se snažím zjistit co nejvíce infotmací abych věděla co a jak ![]()
Krásný večer, měla bych dotaz. Od soboty večera špiním. Plodné dny mi dle kalendáře měli začít v neděli. V pondělí udělán v CAR UTZ, kdy mi bylo řečeno, že ve čtvrtek píchnou ovitrelle a z pátka na sobotu v noci bude ovulace. Nerozumím tedy, proč od té soboty špiním? Našla jsem tento problém v souvislosti s ovulací, ale ta ještě neproběhla dle DR. Beru jinak pouze listovku a maca tablety. Setkal se někdy někdo s tímto problémem? Stalo se mi to poprvé, snažíme se o miminko. Děkuji za reakce ![]()
Zdravim stalo se nejake z vas ze jsem pri ovulaci krvacely? A po ni take? Ja to mam poprve. Posledni ms. Jsem mela jen dva dny a k tomu hodne slabe tak jsem v koutku duse doufala ze se treba povedlo mimonko test jsem mela negativni ale na ty uplne spoleh neni. A ted uz 3 dny spinim. Zacalo to pri ovulaci mam divny tlak v podbrisku a do ms mi schazi jeste 16 dnu.. je to duvod jit k lekari?