Plodné dny a ovulace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1308
28.1.20 18:37

@Keitryn ano přesně tak jak píšeš. Musela by jsi mít opravdu před menstruací a spermie nějakou dobu na vajíčko počkají

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
434
29.1.20 08:51

@len22 jak dlouho se snažíte, že už řešíš s Dr.? Přemýšlím jestli už je čas na návštěvu Dr i pro mě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
29.1.20 09:16

@Jessica4 moc děkuji za odpověd :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
29.1.20 09:17

@Monička43 Dobry den teprve sem začala jen se snažím zjistit co nejvíce infotmací abych věděla co a jak ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
30.11.21 21:01

Ovulační krvácení?

Krásný večer, měla bych dotaz. Od soboty večera špiním. Plodné dny mi dle kalendáře měli začít v neděli. V pondělí udělán v CAR UTZ, kdy mi bylo řečeno, že ve čtvrtek píchnou ovitrelle a z pátka na sobotu v noci bude ovulace. Nerozumím tedy, proč od té soboty špiním? Našla jsem tento problém v souvislosti s ovulací, ale ta ještě neproběhla dle DR. Beru jinak pouze listovku a maca tablety. Setkal se někdy někdo s tímto problémem? Stalo se mi to poprvé, snažíme se o miminko. Děkuji za reakce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.12.21 21:08

Zdravim stalo se nejake z vas ze jsem pri ovulaci krvacely? A po ni take? Ja to mam poprve. Posledni ms. Jsem mela jen dva dny a k tomu hodne slabe tak jsem v koutku duse doufala ze se treba povedlo mimonko test jsem mela negativni ale na ty uplne spoleh neni. A ted uz 3 dny spinim. Zacalo to pri ovulaci mam divny tlak v podbrisku a do ms mi schazi jeste 16 dnu.. je to duvod jit k lekari?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí