Otěhotnění v šetinedělí po potratu

598
11.6.13 11:41

otěhotnení v šetinedelni po potratu

Ahojky je tu náka mamka která otěhotněla po potratu v šestinedělní?.Jsem po potratu 12tt-revize. Měla jsem nechráněný styk, ale byl spíše druhy den po ms pak ješte krátce po té revizi.Ps miminko by bylo moc chtěné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
598
11.6.13 11:43

Šestinedělí :D *

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2693
11.6.13 11:44

Já osobně ne. Ale kamarádka otěhotněla. Teď má krásnou 5 letou holčičku a je to dračice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
955
11.6.13 11:46

Ahoj..já byla na revizi 8.10 v 8tt po 27dnech jsem měla ms no a pak už žádnou :D teď jsem skoro 33tt a bude kluk jako buk!!! :srdce: ukázkové těhotenství, srdíčko už 6+3tt, pár komplikací bylo-hematon -kontrakce v 5měsíci, ale vše zvládáme!! a do táhnem snad až do konce ;) přeji hodně uspěchu!!! taky jsem chtěla hned!!! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.6.13 11:49
@Daja.pribram píše:
Ahojky je tu náka mamka která otěhotněla po potratu v šestinedělní?.Jsem po potratu 12tt-revize. Měla jsem nechráněný styk, ale byl spíše druhy den po ms pak ješte krátce po té revizi.Ps miminko by bylo moc chtěné.

Ahoj ja otehotnela prvni cyklus po porodu. Tzn u me to byl 3 mesic. Takze uz to v 6ti nedeli teda nebylo. Bohuzel jsme o mimi v 7.tydnu prisli. Pak jsme dodrzeli 3 mesice bez snazeni a otehotnet se zadarilo dalsi mesic.
V porodce mi radili opravdu pockat, aby se vytvorila v deloze dobra vystelka, kterou revizi seskrabali. Aby to neskoncilo tak, ze se mimi spatne uchyti.
Radeji pockej aspon 2 cykly. Preci jen pises, ze jsi potratila ve 12.tydnu, to uz je vetsi stadium trochu na to zacit hned v sestinedeli.
Kdyz to odejde do 6tydnu napr., tak si myslim ze jde se snazit hned, ale po revizi ve 12 tydnu bych to nedelala.
Ale jspu samozrejme pripady kdy se jim zadarilo a mimi porodili zdavoucke bez problemu.
Jeste muzu se zeptat, co byla pricina potratu? To by taky mozna mohlo neco naznacit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58841
11.6.13 11:50

@Daja.pribram měli jsme sice nechráněný styk v šestinedělí několikrát, ale otěhotněla jsem až po první MS po revizi. A doma mám teď 10 měsíčního chlapečka. Těhotenství proběhlo naprosto bez problémů, stejně jako porod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14777
11.6.13 12:24

Já jsem taky otěhotněla pár dní po porevizní MS.ale známá otěhotněla v 6 nedělí(prodělala potrat v 12tt-mimi odpovídalo už 8tt) a teď je ode mě asi o8 dní méně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí