Snažíme se rok a více, přidáte se?

2511
12.8.12 12:28

Snažíme se rok a více ...přidáte se?

Ahoj holky,

zakládám téma pro snažilky, co se snaží více jak 12 měsíců. Pojďme si o tom popovídat a třeba i někdy přijít na jiné myšlenky :mavam:

S manželem se snažíme už 14 měsíců. Zatím bezúspěšně.
Máme za sebou spermio na 1, u mě k ovulaci také dochází, mám za sebou 2 měsíce s Clotilbegytem, Pregnylem a Utrogestanem a stále na ten zázrak čekáme.
Komplikuje mi to trochu vědění, že manžel odmítá IVF i IUI, takže čekáme jestli se zadaří přirozeně.
Z prvního manželství už mám 7. letou dceru Jennifer. Ta se povedla za 7 měsíců od vysazení.
Loni v červnu jsem vysadila HA, v září jsem prodělala LEEP, ovulku mám většinou 13 DC, sex několikrát načasován správně, ale stejně nic z toho. Snad se nám někdy podaří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
domca1221
12.8.12 12:44

Ahojky, ráda se k tobě přidám. S manželem se o mimčo snažíme více jak dva roky, ale u mě přišli na problém, který se stále dokola řeší. Koncem měsíce si jdu pro výsledky a rozhodne se co dál, tak se těším až se to trošku rozhoupe, já zatím žádně děti nemám.

• Citovat
  • Upravit
1021
12.8.12 12:46

Drzim palce, at vam to vyjde co nejdriv! My se o mimco pokouseli dva roky, nez to vyslo. Musim teda rict, ze jsem nikdy nesledovala ovulaci nebo tak, nechtela jsem se moc stresovat a ze sexu udelat povinnost v urcite dny. :mrgreen: Jedine, co jsme udelali, bylo, ze jsem pul roku brala prasky pro otehotneni, pak jsem si ten sex hlidala trochu vic, aby byl v ty spravne dny. Stejne to nepomohlo. Pak uz nas doktorka chtela poslat na vysetreni, co se jako deje. Ja to hodila za hlavu, rikala jsem si, ze kdyz mimco nebude, tak holt nebude a vypustila to z hlavy. Chodila jsem do prace, do skoly a tak mi ani tak moc nevadilo, ze se mimco nedari. A svete div se, najednou se zadarilo. :palec: Vubec nevim, proc to trvalo tak dlouho. Ale asi to tak nekdy proste je. Takze jeste jednou - drzim palce vsem, co se tu objevite, neveste hlavu, ono se to jednou podari! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
12.8.12 12:51

Ahoj my se snažíme 2 a půl roku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
12.8.12 13:44

Ahoj, my už tedy máme s dětmi splněno, máme 3.Ale taky jsme čekali přes rok, u prvního rok a půl. Taky spermio ukázkovej, já v pořádku a prostě se nedařilo. Nakonec jsme šli na IUI, přítel s tim naštěstí problém neměl, povedlo se napoprvý. Podruhý jsme tam taky skončili, zase IUI, povedlo se napotřetí, to mi dali ještě na podporu Clostilbegit a máme z toho dvojčata, měla jsem úrodu folikulů. Pokud manžel touží po dítěti, tak si myslim, že by to měl podstoupit.Co mu na tom vadí? Vždyť na spermio musel taky jít, tak by to zvládnul ještě jednou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2511
12.8.12 14:00

Ahoj holky, jsem ráda, že jste se ozvali. No manžel není věřící, ale děti nejsou jeho smyslem života. Bude moc rád když se to povede, ale pokud to nepůjde přirozeně sexíkem, tak to podle něj příroda tak chce. Když budeme mít mít dítko tak ho mít budeme, když nám dáno nebude tak holt dítko nebude. Chvíli mi trvalo než jsem se s tím smířila, ale nebudu ho do ničeho nutit. třeba někdy názor změní, ale nutit ho a ničit si krásný vztah tak to nechci. tak nám třeba bude jednou z hůry dáno :-)
Jinak je to na budku tak dlouho čekat, ale o to víc si pak toho uzlíčku budeme vážit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2511
12.8.12 14:05

Jinak tenhle cyklus zase čekám, jak to dopadne. Použili jsme conceive gel na podporu početí, sexík byl 12 a 13 den cyklu a od ovulky mě furt pobolívá podbřišek jako na ms, to u mě běžný není, jinak mi nic není. i BT se mi zdá nějak nízko na případné těhotenství. Je tu někdo taky po ovulaci kdo čeká jak to tentokrát dopadne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4671
12.8.12 23:08

Ahoj holky, od stredy se stanu presne rocni snazilkou, manza taky na IUI zatim nechce, ale kdyz to nepujde do konce roku, tak pak pry uz jo…ja jsem zrovna v dobe ovu a po dovoleny, takze snazeni bylo maximalni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silverien
13.8.12 06:47

Ahoj, tak jsem na tom podobně jako kačkamala@,snažíme se 14 měsíců, teď jedeme 15 cyklus, všechna vyšetření OK. Na první dítko jsme čekali 11 měsíců. Kdy mám ovulaci poznám na 100% a i testy i lékař mi to potvrdili, přesto se bohužel přes intenzivní snažení (v době ovulace) stále nedaří. Zkoušeli jsme duphaston a stejně nic. Každý říká, nemysli na to, až se vrátíš do práce, tak to půjde atd. No nevím, jestli na to stále myslím, za dobu snažení jsem měla i jiné starosti, než jen myslet na druhé dítko…udály se mi 2 pohřby v rodině a jeden pohřeb kamarádky, kompletně jsme dokončili rekonstrukce domu, opět se snažím rozjezdit autem a navíc mám hodně práce s prvním dítkem… My už se s manželem snažíme smířit s tím, že druhé prostě nebude a syn bude jedináček. Jo také nechceme jít na umělé atd. Děkujeme Bohu, že se nám první povedlo přirozeně a oba to bereme tak, že buď i to druhé nám bude dáno, nebo ho holt mít nemáme. I když často mě to zamrzí a říkám si proč nepřichází :, proto jsme absolvovali vyšetření. Kdybychom první neměli, na umělé bychom šli…tož zatím :mavam:

• Citovat
  • Upravit
2511
13.8.12 14:39

Teda holky koukam kolik nas tu je na tom stejne. Ja jsem nekdy v pohode a rikam si no co, mama uz jsem a takhle je nam s manzelem taky dobre a pak zas prijde touha a beznadej a miminko mit chci. Nekdy ms obrecim a nekdy jsem v pohode. Je to jako na houpacce. Asi nas to uci trpelivosti aby jsme meli trpelivost s detma. Verim, ze se nam vsem urcite jednou zadari

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silverien
11.9.12 09:10

Ahoj holky, tak jak jste na tom, my zase nic :,(. Včera jsem to dostala, tož mám depku, dokonce jsem to obrečela :x. No nic, hlavně že máme Kubíka :).

• Citovat
  • Upravit
3038
27.9.12 10:21

Ahoj, taky se s teď už manželem snažíme přes rok o první. Manželovi je 25 a mi 22. Loni v srpnu jsem vysadila antikoncepci, MS přišla až po vyvolání o Vánocích, v březnu bylo ZT, teď v srpnu biochemické těhu. Teď běží 4 měsíc s Utrogestanem a pořád se nedaří. Cykly mám 33-34 dnů. Kdy vás doktoři začali posílat na nějaké vyšetření? Na gyndu chodím téměř každý měsíc, protože se pořád něco děje, po ZT zlobila dlouho cysta, nakonec se sama ztratila, pak kontroly, zda je vše ok po ZT a následně po cystě. Pak asi následkem bylinkových kapek na podporu otěhotnění MS nedorazila, tak mě čekala vyvolávačka. Teď jsem byla u Dr. jednak na preventivce, vše je ok, ale taky, že před ms jsem měla asi týden takový narůžovělý výtok, po MS taky a na to Dr. nic neřekla, tak nevím. Už aby se zadařilo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
27.9.12 19:45

Ahojky všem, přidávám se do vaší skupinky, i my čekáme na třetího potomka už víc než rok. Půl roku z toho chodím i do práce a né a né se zadařit. Zkoušeli jsme Gynex - ten mi akorát rozhodil cyklus, různé čaje a tento měsíc začínám s ultrogestanem. Jsem 4 dny po ovulaci a nemůžu se dočkat dne testování… Všem přeji krásný večer a brzy splněný sen :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3813
15.9.13 21:18

Ahoj děvčata, už je to nějaký den, kdy vznikla tato skupinka, jak na tom jste? já se k vám chtěla přidat, ale jak koukám, diskuze tu vázne. My se též snažíme již 18 měsíců o druhé :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
15.9.13 23:40

@ferinka - Ahoj, podle podpisů koukám, že první dvě „diskutovatelky“ jsou už těhotné :-) Taky se už asi rok a půl snažíme o druhé dítě, tedy spíš já, manžel je s jedním klukem spokojený a už by druhé ani nepotřeboval (i když tedy nakonec souhlasil, že tomu necháme volný průběh, protože ví, že já bych moc chtěla). Před 14 dny jsem se konečně dokopala na gyndu, udělali mi důkladné vyšetření a čekám na výsledky stěrů, podle utz se to prý uvnitř zdá být v pořádku, tenhle týden mám jít ještě na krev na hormonální obraz a imuno. Jediné, co se dr úplně nelíbilo, je prý hraniční výška děložní sliznice, zkusila jsem si koupit kontryhelový čaj a začnu ho pít, tak třeba to pomůže… Jinak doporučoval spermio vyšetření u manžela, ale já jsem mu rovnou řekla, že ten rozhodně nikam chtít jít nebude, na to ho moc dobře znám, takže prostě pokud mi dopadnou výsledky té krve a tak dobře, nechám to dál osudu. Přitom první dítě se povedlo hned druhý měsíc ani nevím jak, ale je fakt, že už je to 8 let zpět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí