Snažení o mimi v srpnu :)

Monulilinka21
12.8.12 10:27

Snažení o mimi v srpnu :)

Ahojte holky, ženy :)
je tu někdo kdo se snažením začíná ted od srpna… chtěla bych si s někým popovídat a podpořit se na vzájem s novýma testíkama a zkušenostma… :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
616
12.8.12 14:17

Ahoj ja se snazim-nesnazim pres mesic nechavame to spise nahode :) a tobe preju stesti a drzim palce at ti to vyjde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Monulilinka21
12.8.12 14:32

@Romčís děkuji tobě taky přeji at to brzo výjde… my se snažíme 3 měsíce a už začíná mírná panika (nebo spíš nedočkavost) chcete první mimi?

• Citovat
  • Upravit
616
12.8.12 14:46

Jo to chapu je zajimave jak nekomu to vyjde hned na poprve a nekdo se trapi i nekolik let..pro me by to bylo prvni mimi pro pritele druhe :) a ty uz mas dite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.8.12 14:52

Ahojky mi se také snažíme - nesnažíme… Já stále přemýšlím nad kariérou, nebo miminkem… Je to těžké a přítel to nechává na přírodě… :lol: Dneska mám ty " správné " dny a přítel pro dnešek rozhodl za mě :hug:… tak uvidíme :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Monulilinka21
12.8.12 14:54

@Romčís přesně tak… já už mám synka 2 roky má a dva roky sme na něj čekali… bojím se aby i ted to netrvalo tak dlouho…

• Citovat
  • Upravit
616
12.8.12 15:04

Tak hlavne ze se povedlo i kdyz jste tak dlouho cekali ted to uz treba pujde lip..hlavne se kvuli toho netrap musis myslet pozitivne a podari se :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
616
12.8.12 15:07

StáleKrásně

Ahoj jestli se na to citis tak s mimi nevahej muzes taky dlouho cekat nez se to povede ale preju ti at je to co nejdriv :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.8.12 15:15

@Romčís Což o to, na mimi se cítím… jen se mi v hlavě stále přehrávají různé scénáře proč bych neměla… ale potom vidím miminko a chci ještě víc než předtím… je to jako mamánkovská posedlost :roll: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Monulilinka21
12.8.12 15:20

@Romčís jj uvidíme snád to výjde ted sem měla celý týden plodné dny tak sme si dali záležet nejraději bych si udělala test ještě dnes ale vím že to nemá smysl… jsem strašně nedočkavá…:)

• Citovat
  • Upravit
Monulilinka21
12.8.12 15:22

@StáleKrásně mateřské pudy nezastavíš :)))

• Citovat
  • Upravit
616
12.8.12 15:28

Monulilinka21

Ja to mam dostat ve ctvrtek ale uz bych to chtela mit ted protoze mam krece tak cekam jestli to nedostanu driv :) jojo ta nedockavost jestli se povedlo a pak prijde mrcha :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Monulilinka21
12.8.12 15:33

@Romčís taky jí tak nadávám a kor když mám tucha že by snad se mohlo zadařit a zase nic… i přes to že sem s prvním těhu měla problémy hlavně šlo o psychiku i tak se těším a vyhledávám každý možný příznak :D už si připadám jako blázen :D ted koukám na videa o kojení :D :D

• Citovat
  • Upravit
616
12.8.12 15:37

StáleKrásně

Jo ja stale vaham pak vidim mimi a jsem si jista pak zase ne..ale az to jednou prijde vim ze budu stastna :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
616
12.8.12 15:41

Monulilinka21

Taky jsem takovy blazen ale rekla jsem si ze toho pozorovani a vseho musim nechat nebo se vazne zblaznim :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí