Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
AHOJ
@Lucinka007.L píše:Chtěla jsem se jen zeptat od kterého DC počítáte ovulaci? Mockrát děkuji protože jsem z toho už jelen.No já ji nepočítám. Mě začne bodavá bolest v pod bříšku, která trvá po 2 dny, přitom mám výtok děsný a hned vím. Jelikož mam každou chvilku menstruaci jinak, tak to mam posunuté, ale většinou ten 14DC.
Děkuji
asi přestanu myslet na počítání a nechám to náhoodě
a počkám si na MS ![]()
Já tajně doufám, že by se mohlo povést tento měsíc, protože min. rok v srpnu jsem také otěhotněla, i když se špatným koncem, ale to bylo z důvodu, že by to mé tělo nezvládlo, tak radši ukončilo těhotenství.
@Kattynka89 no já mám hafec času, teď mi teprve bude končit ms, takže ovulace bude asi až na konci srpna. Září to jistí. Už jsem myslela, že se tento cyklus zadařilo, měla jsem týden zpoždění, ale pak nakonec ta mrcha dorazila
A to jsem si ještě minulý měsíc říkala, že se mi to konečně srovnalo po tom potratu a ono prdlajz ![]()
@Kattynka89 Prášky neberu už pár let ( cca 6-7 ) nedělají mi vůbec dobře a doktor se mnou souhlasil. Každopádně když se mi nepotvrdilo těhu, tak to spíš bude cysta, na které dost trpím. Počítám že nám to kvůi tomu bude trvat déle… ![]()
@nezna margarita tak pak šupky dupky na manžílka a uvidíš, jak v září zazáříš s pozitivním těhu testem ![]()
@StáleKrásně jaj cysty
měla jsem loni jednu zrovna o Vánocích na vaječníku a to jsem si protrpěla jak pes
ale mylím, že cysty by těhu neměly vadit, ale asi záleží kde jsou ![]()
@Kattynka89 Tak já jsem se s nimi seznámila poprvé ve 14-ti… Jednou léčeno nějakými vitamíny ( pomohlo ) podruhé se vstřebala při MS, jednou jsem měla vel. tenisového míčku ( to už mě hospitalizovli, ale vstřebala se naštěstí ráno před zákrokem ) a min. rok mi ji doktor rozhnal injekcemi ( celkem jich bylo 11 ) a to byla asi ta nejhorší léčba
Měla jsem na tu látku špatnou reakci a bylo mi po ní zle, bolel mě zadek a vždycky mi padl tlak, že jsem se musela chvilku vzpamatovávat. To byl tedy hnus
@StáleKrásně týýý jo tak to tě fakt lituju!!! Tfuj
Tak snad to nebude cysta ale miminko ![]()
Ahoj holky můžu se přidat? My už se „snažíme“ asi 3 měsíce, necháváme tomu volný průběh. Zatím
. Máme doma 11 měsíčního rošťáka a rádi bychom holčičku
Mě je 23 let vysazení HA 6.5. MS zatím nebyla v září jdu na vyvolávačku a pak to rozjedeme na ostro ![]()
@Marcelka89 ahojky, tak drřím palce s mrňouskem…já byla na vyvolávačke na začátku srpna tak ted jsme s manželem samé
a taky jsem dostala od doktorky duphaston
@nezna_margarita to jsme na tom stejně, teď jsem v půlce MS a ovu bude na konci srpna
Jo a taky jsem měla nečekaně zpoždění 4 dny ![]()
Je to ještě strašná doba do ovulky… Vždycky jsem si říkala, jak ten čas hrozně letí, ale teď, když se člověk soustředí na ty jednotlivý fáze cyklu, tak se to děsně vleče…
@Marcelka89 Vítej ![]()
Ahoj holky, ráda bych se přidala. my se „snažíme“ asi dva měsíce, zatím bezúspěšně. Jinak máme doma pětiletého klučinu ![]()
@nezna_margarita ahojky vítám tě já bt měřila při prvním dítku ale nikdy jsem z toho nebyla chtrá ovu poznám mám ji totiš bolestivou a hned po tem si teplotku měřím abych věděla jestli se mimi uchytilo zatím bezvýsledně…