Snažení o mimi v srpnu :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21.8.12 22:34

@missmiri tak to by byl také pěkný malér, ale pokud je šikovný a zvládne dvě věci najednou :lol: Ten můj teda rozhodně nezvládá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1483
21.8.12 22:39

@StáleKrásně šikovný, zvládá sledovat dvě televize zaráz, už jednou sledoval i tři :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7989
21.8.12 22:40

Moc ty dvě čárky přeji všem snažilkám, je to obrovký nápor na nervy to čekání, když to nejde hned podle představ, ale chlapi si většinou nestěžujou:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1483
21.8.12 22:41

@LadySi Ahoj Simčo, my zkoušíme mimi úplně poprvé, ještě dvě čárky nejsou, tak zatím nemám ani co říci k tématu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7989
21.8.12 22:50

Vždycky je co říct:-), třeba to, jestli neprobíhá tlak z okolí, jestli jsou tvoje vrstevnice už těhotné, nebo jestli je to jen Vaše rozhodnutí:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1483
21.8.12 22:54

@LadySi Tak především naše rozhodnutí. Ale o rok jsem ho urychlila…manžel tlačí, nejlepší kamarádka rodila minulý měsíc, mladší ségra těhotná, no hrůza :-) Ale říkám si, že lepší začít co nejdříve. Co když to pak nepůjde a bude se to muset nějak řešit? Vždy je lepší mít asi do 30 let na první dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7989
21.8.12 23:01

Začínali jsme taky později, až jsme si něco „užili“, tedy v 28, zadařilo se hned na druhý pokus, což jsem těžko pobírala, brala jsem antikoncepci 6 let a nevěřila jsem tomu, že to půjde tak rychle, ale první měsíc jsme se fakt snažili, skoro každý den a nic, už mě to pak ani nebavilo, tak jsem se na to další měsíc vyprdla a po jednom pokusu to vyšlo, což bylo překvápko, protože jsme zrovna stavěli domeček:-), zastávám doteď názor, že děti mají vzniknout z lásky, při krásném milování, a nejlépe při orgasmu:-) a to mi fakt moc nešlo každý den :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1483
21.8.12 23:09

@LadySi Já mám 27 a zatím to nijak nehrotím. Přečetla jsem si tady pár diskusí a chápu, že některé holky se snaží už otěhotnět dlouho a nejde jim to…ale dělat pořád nějaké testy, měřit teploty a pozorovat se pomalu každou minutu celého dne mi přijde jako blbost. Já si to chci hlavně užívat:) a pěkný názor, že děti mají vzniknout z lásky při krásném milování:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7989
21.8.12 23:18

Souhlasím, nikdy jsem nic neměřila, doteď nevím, co je bazální teplota atd:-D, ale chápu holky, které se snaží déle, že se začnou více pozorovat a zjišťovat, kde může být zakopaný pes, budu moc držet palečky, aby to vyšlo a hlavně, aby miminko bylo zdravé a krásně se vyvíjelo, stojí to za tu snahu pak vidět u doktora to třeba třícentimetrové miminko, jak tam sebou mrská i s ručičkama, doteď to ve mě zanechalo hluboký zážitek:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3737
22.8.12 09:16

Děkuji holky, uvidíme…dneska jsem chytla do celého břicha křeč, že jsem se nemohla narovnat, ale už zase vše v pohodě, tak nevím, co to je.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
366
22.8.12 09:24

Ahojky holky prosím Vás je možné, aby jsem měla víc plodných dnů v jednom ciklu???Včera jsem psala jak jsem nafouklá a bolavá, pak jsem odpoledne zjistila, že i mám výtok (takoví ten při ovulaci,)ale už jsem jí měla minulí týde :nevim: :( tak nevím…nic jsme nezanedbali tulituli proběhlo :hug: :lol: a dnes se cítím nějak lépe, v podbříšku trochu tlak, ale nebolí, prsa trochu pobolívají .....tak nevím pročítala jsem net a prý je to možné 8o
P. S:Velká gratulace těm co jsou těhu a má tichá závist :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7989
22.8.12 11:32

Nerozumím tomu úplně, ale pokud vidíš a cítíš, že tělo funguje normálním způsobem, tak bych se nebála, já otěhu až dva dny po plodných dnech dle orientačního výpočtu a cyklus mám 28dní přesně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
366
22.8.12 12:47
@LadySi píše:
Nerozumím tomu úplně, ale pokud vidíš a cítíš, že tělo funguje normálním způsobem, tak bych se nebála, já otěhu až dva dny po plodných dnech dle orientačního výpočtu a cyklus mám 28dní přesně.

Já jsem to asi nějak pořádně nevysvětlila :D :D Jen, že podle výpočtu jsem ovu. měla mít 16.8 a včera jsem měla příznaky stejné, ale je pravda, že po vysazení HA nevím přesně jaký budu mít ciklus? Do té kalkulajdy jsem zadala ciklus co jsem měla při HA to, ale po vysazení může být jinak tak nevím :think: no počkáme a pak písnu jak to dopadlo s testíkem. Na víkend bude malá u babičky tak se budem snažit o sto šest, i když nebudou asi plodné dny. Koukala jsem na netu na prstíčkovou metodu co na to říkáte?? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marcelka89
22.8.12 12:52

Nám pomohl lubrikační gel s podporou početí :) nic nám nepomáhalo, ale tento gel jo :lol: budeme zkoušet i tentokrát a uvidíme :)

• Citovat
  • Upravit
1483
22.8.12 12:57
@Etell píše:
Já jsem to asi nějak pořádně nevysvětlila :D :D Jen, že podle výpočtu jsem ovu. měla mít 16.8 a včera jsem měla příznaky stejné, ale je pravda, že po vysazení HA nevím přesně jaký budu mít ciklus? Do té kalkulajdy jsem zadala ciklus co jsem měla při HA to, ale po vysazení může být jinak tak nevím :think: no počkáme a pak písnu jak to dopadlo s testíkem. Na víkend bude malá u babičky tak se budem snažit o sto šest, i když nebudou asi plodné dny. Koukala jsem na netu na prstíčkovou metodu co na to říkáte?? :think:

Já myslím, že se to hned po vysazení tak brzy nedá spočítat a určit. Já jsem byla nafouklá a další příznaky tak cca 2 týdny. Tak dlouho snad ani ovulace být nemůže :-D Ale myslím, že když se snažíš první měsíc, tak proč nějaké metody?? :-) Spíše bych si to užívala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí