Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@stiskoch píše:
já taky… stačí půl,,, budu skromější
Holky, skromnost stranou, potřebuji dva melouny, máme postaveno a do konce života splátkový kalendář:-D
Jo jo, ale stejně je asi vyšší pravděpodobnost, že je vyhrajeme ve Sportce ![]()
@LadySi píše:
Holky, skromnost stranou, potřebuji dva melouny, máme postaveno a do konce života splátkový kalendář:-D
V tescu najdeš „2 melouny“ za pár drobných
![]()
@Marcelka89 píše:
Jo jo, ale stejně je asi vyšší pravděpodobnost, že je vyhrajeme ve Sportce
Mě přijde, že ve Sportce vyhrávají ti co mají peněz dost ![]()
@Kattynka89 píše:
Mě přijde, že ve Sportce vyhrávají ti co mají peněz dost
Protože na to sázení mají
My sázíme 2× měsíčně a párkrát jsme vyhráli 80Kč, jednou dokonce 170Kč ![]()
@Marcelka89 píše:
Protože na to sázení majíMy sázíme 2× měsíčně a párkrát jsme vyhráli 80Kč, jednou dokonce 170Kč
Já jsem jednou vyhrála přes stírací los 20Kč, tak jsem si za ty peníze koupila další a už tam bylo prd!!To byla moje největší výhra
![]()
@Kattynka89 píše:
Já jsem jednou vyhrála přes stírací los 20Kč, tak jsem si za ty peníze koupila další a už tam bylo prd!!To byla moje největší výhra![]()
Já jsem jednou takhle hodila do výherního automatu 5Kč a vyhrála jsem 150:D tak jsme ho dned šla říct obsluze ať mi to vyplatí a víckrát jsem nehrála
To jsou takový náhody
mám známého co je schopný do automatu naházet 20 000 denně (je movitý) a pak jednou cca za měsíc tam hodí litr a vyhraje 40 000 a je z toho na větvi jak vyhrál hodně ![]()
@Marcelka89 píše:
Já jsem jednou takhle hodila do výherního automatu 5Kč a vyhrála jsem 150:D tak jsme ho dned šla říct obsluze ať mi to vyplatí a víckrát jsem nehrálaTo jsou takový náhody
mám známého co je schopný do automatu naházet 20 000 denně (je movitý) a pak jednou cca za měsíc tam hodí litr a vyhraje 40 000 a je z toho na větvi jak vyhrál hodně
jj automaty jsem taky zkoušela hrát jen tak ze srandy. Z deseti koruny jsem měla 450Kč tak jsem byla taky happy a pak jsem vyhrála asi 200Kč a pak už nic, tak jsem s tím sekla. Ale vždy jsem tam dala max 20Kč. Víc bych do toho nevrazila ![]()
@Kattynka89 píše:
jj automaty jsem taky zkoušela hrát jen tak ze srandy. Z deseti koruny jsem měla 450Kč tak jsem byla taky happy a pak jsem vyhrála asi 200Kč a pak už nic, tak jsem s tím sekla. Ale vždy jsem tam dala max 20Kč. Víc bych do toho nevrazila
Jj tohle je hroznej zvyk/závislost, těžko si to představit
I když na druhou stranu neničí to zdraví jako třeba drogy a alkohol. Raději mít gemblera, než feťáka ![]()
@Marcelka89 píše:
Jj tohle je hroznej zvyk/závislost, těžko si to představitI když na druhou stranu neničí to zdraví jako třeba drogy a alkohol. Raději mít gemblera, než feťáka
do určité míry ano…jeden chlap u nás ve městě má manželku, děti a když přijde výplata, jde na bedny a kolikrát tam vše prohraje a děti s manželkou nemají co jíst!! To je docela smutný ![]()
@Kattynka89 píše:
do určité míry ano…jeden chlap u nás ve městě má manželku, děti a když přijde výplata, jde na bedny a kolikrát tam vše prohraje a děti s manželkou nemají co jíst!! To je docela smutný
To je no. Kamarádka měla také takovýho chlapa, opustila ho když bylo jejímu synovi 10 měsíců a teď je jí fajn samotné
@Marcelka89 píše:
To je no. Kamarádka měla také takovýho chlapa, opustila ho když bylo jejímu synovi 10 měsíců a teď je jí fajn samotné
Já si myslím, že i víc ušetří, když je sama…
mě přijde, že většina normálních lidí vymřela!!! Teď je to samej feťák, gembler, alkoholik a když už chlap vypadá normálně, tak je to gey
to už se mi taky stalo dřív, že jsem se zamilovala a pak zjistila, že je to gey a má i přítele ![]()
@Kattynka89 píše:
Já si myslím, že i víc ušetří, když je sama…mě přijde, že většina normálních lidí vymřela!!! Teď je to samej feťák, gembler, alkoholik a když už chlap vypadá normálně, tak je to gey
to už se mi taky stalo dřív, že jsem se zamilovala a pak zjistila, že je to gey a má i přítele
@Marcelka89 píše:tak to je bomba
já znám 2 gaye jsou to moji dobří kamarádi a většinou poradili líp jak ženská
mimo to je jeden kadeřník takže moje vlásky mají perfektní péči
mám taky kamarády gaye a jsou to skvělí kluci. Dá se s nima řešit cokoliv a hlavně by to na nich člověk ani nepoznal. ![]()