Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Michaele píše:
@LadySi No, při mém štěstí nebude potřeba…je to jenom duch, kterého jsem měla skoro pokaždé.
Tak to máš podobné jako u jedné známé, skoro pokaždé lehce pozitivní test a doktor jí řekl, že má nízkou sliznici, že se tam mimi neudrží, tak si kupovala nějaký gel.
Já jsem zvědavá jak dopadnu v pondělí u doktorky, protože moje bývalá gynekoložka mi nebyla schopná říct jestli mám ovulaci. Celkem podstatný když ví že chceme s manželem miminko.
@LadySi Já když byla naposledy u doktora tak mi právě řekl že jí mám dobrou.
Hurááá, pozitivní ovulační test
snad ta ovulka opravdu tento měsíc probýhá,,teď jen nevím jestli ji mám posunutou a nebo jsem dělala předchozí 3dny chybu s tím, že jsem testila ráno cca devátá hodina,,jindy to bohužel nešlo,,ale teď se zaměřím na měření odpoledne a uvidíme co z toho bude ![]()
Holky měla jste některá i to, že napřed vás bolel podbřišek a pak následovala teprve ovulka?
@stiskoch Mě vždy při ovulaci bolí podbříšek, ta bolest mi vystřelovala až do nohy.
@Michaele píše:
@stiskoch Mě vždy při ovulaci bolí podbříšek, ta bolest mi vystřelovala až do nohy.
uvidíme tedy, podbřišek jsem cítila pondělí, uterý, hlen stř, čtv, pá a dnes pozitivní test, tak jsem takova zmatená ale je pravda že předchozí testy jsem dělala ráno což už ted vím že byla chyba, hold vše zjistím 7.9
@stiskoch No, já podbříšek cítím taky jen 2 dny a to mi doktor potvrdil ovulaci.
Zdravím všechny srpnové snažilky,
i my jsme se rozhodli začít „pracovat“ na 2. mimi teď od srpna. Doma už máme 6. letého syna, který se zadařil na 2. pokus po vysazení HA.
Tento víkend by mi mohla proběhnout OVU, BT měřím, ale stále skáče 36.8-37.1…zatím žádný pokles, tak uvidíme…poslední MS 13.8.
Jinak co se týče mého prvního příznaku těhotentství, tak to byly dost velké bolesti v podbřišku, téměř křeče, ale jiného rázu než při MS. TT+ vyšel den před vynecháním MS a pak pro kontrlou jsem zkoušela ještě několik dní po sobě, ale občas vyšel slaběji než předchozí den, tak jsem toho nechala, protože mě to stresovalo, zda je všechno v pořádku…naštěstí bylo.
@borkas píše:
Zdravím všechny srpnové snažilky,
i my jsme se rozhodli začít „pracovat“ na 2. mimi teď od srpna. Doma už máme 6. letého syna, který se zadařil na 2. pokus po vysazení HA.Tento víkend by mi mohla proběhnout OVU, BT měřím, ale stále skáče 36.8-37.1…zatím žádný pokles, tak uvidíme…poslední MS 13.8.
Jinak co se týče mého prvního příznaku těhotentství, tak to byly dost velké bolesti v podbřišku, téměř křeče, ale jiného rázu než při MS. TT+ vyšel den před vynecháním MS a pak pro kontrlou jsem zkoušela ještě několik dní po sobě, ale občas vyšel slaběji než předchozí den, tak jsem toho nechala, protože mě to stresovalo, zda je všechno v pořádku…naštěstí bylo.
Ahoj i my se snažíme o druhé:)¨našemu je necelý rok a jmenuje se Fanda, chceme pro něj Anetku nebo Maxe
o 1. jsme se snažili více jak 2 roky doufáme, že o druhé to bude méně. Při prvním jsme otěhotněla na Štědrý den
od prosince mně povýšili a já byla opravdu šťastná
pracobala jsem v podniku své matky, dnes mám svou živnost a jsem ráda za základy co mi dala o podnikání. Přesně na štědrý den mi vyšel ovulační test a já jako každý měsíc jej nebrala vážně, ale vyšlo
drží, palečky všem ![]()
Tak i já přidám trošku do mlýna, doma mám tříletého syna a roční holčičku a ještě bychom se rádi rozrostli o jednoho človíčka, vím, že bych mohla být spokojená, tlačit na pilu nebudeme, když se nepodaří do vánoc, tak zůstaneme u dvou. Moje nervy a pobyt doma už hraničí s příznaky šílenství, takže uvidíme, jak to všechno dopadne:-D
Tak holky, za týden začínáme nanovo, ms dorazila, 4pozitivní testy vyhazuji a jdu vyzkoušet naši novou trampolínu:-D
Ahojky,
tak koukám, že jsme tu už docela zkušené snažilky ![]()
Marcelka89: no to musí být krásné otěhotnět na Štedrý den, úplná symbolika…Jinak Max by se mi taky moc líbil, ale tajně doufám v Adélku…
Snažit se přes 2 roky musí být vysilující, klobou dolů, že jste to zvládli. Když vidím, jak psychicky snáším naše snažení (několikrát denně pozoruju hlen, čípek, měřím BT, na FF si dělám graf z BT atd.) nevím, jak bych to ustála, no musela bych…
LadySi: máš můj obdiv! 3. dítě to je paráda. My jsme si původně mysleli, že zůstaneme u jednoho, máme svoji firmu a nedovedla jsem si představit to skloubit dohromady, dost náročné to bylo i s jedním, ale syn odrostl, v září jde do školy a najednou máme s manželem pocit, že je doma tak nějak ticho…syn si už nejraději hraje s kamarády… do toho otěhotněla moje sestra, tak to tak všechno na nás dolehlo, že jsme se přesně minulou neděli rozhodli do toho jít ještě jednou. Ani jsem nečekala, že mě to snažení tak „pohltí“, jsem na tom psychicky stejně jako u prvního.
Vlastní snažení: jak jsem očekávala, tak OVU proběhne pravděpodobně dnes nebo zítra, dnes ráno poklesla BT z včerejších 37.1 na 36.55, což je nejnižší teplota, kterou jsem tento cyklus naměřila, navíc včera celý den pobolívání v podbřišku…uvidíme zítra, zda teplota vyskočí…
Pokud se zrovna nacházíte také v období OVU, tak držím palečky!!!
@petra026 Děkuji budou potřeba