Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Nunuska Nevím, nevyznám se v tom. Ale asi jo, test to dříve jak kolem očekávané menstruace neukáže. Jen jsem řekla své zkušenosti, po vysazení se mi hrozně začaly mastit vlasy, trochu se mi zhoršila pleť a hlavně to hnusné nafouknutí a nadýmání. Těhotná nejsem, testy byly negativní a dneska jsem i dostala MS, jen o pár dní opožděnou od cyklu 28 dnů.
@AmyJ píše:
Není holky lepší častější milování a spojit s tím tedy příjemné s užitečným, než se trápit ještě nad sledováním hlenu, měření BT, sledování ovulace apod.?
Souhlasím, po menstruaci jdem s manželem zase na to
![]()
Mně po vysazení HA cyklus taky trochu haproval, ale to jsem pořád byla v takovém vědomí „když se to stane, stane se“, ale HA už neberu cca od února/března, tak už dostávám takové ty né depky, ale spíš si říkám, že už je čas, že bych chtěla a ono jako na potvoru to určitě nepůjde
Jsem před MS, tak uvidím, jestli přijde nebo ne ![]()
@AmyJ tak to jsem na tom podobně, vysazení březen 2012,okamžitě cykly pravidelné 28/29dní, ale první ovulace až v červenci a teď v srpnu již také, ms má dorazit 7.9 tak uvidíme zda bude
@stiskoch No já ji to čekám každým dnem, tak jsem zvědavá, ale Tobě to nezávidím, že budeš čekat až do devátého, ty dny se pak strašně vlečou ![]()
Holky já jsem se taky vyprdla na nějaké hledání ovulace. Minulý měsíc jsem už z toho začínala být něšťastná. Takže tento měsíc to bereme pravidelně a tulení máme každý 2-3 den, a to by bylo, aby to nebylo ![]()
@missmiri
Díky za info, jsem ráda, za každou zkušenost. Alespoň se člověk trochu vrátí do reality…
(a promiň, napsala jsem Ti soukr zprávu, to nebylo záměrné…)
@stiskoch píše:
@AmyJ tak to jsem na tom podobně, vysazení březen 2012,okamžitě cykly pravidelné 28/29dní, ale první ovulace až v červenci a teď v srpnu již také, ms má dorazit 7.9 tak uvidíme zda bude
Chi, tak to budeme na MS čekat spolu, máme nějak ten cyklus pěkně sladěný… ![]()
@MonaLissa Já si myslím, že to pak naopak musí být stresující si měřit nějakou teplotu a hledat každou mouchu a myslet si „tak a dneska otěhotním“. Prostě je to blbost, dá se tomu třeba napomoct, ale příroda si to zaurguje sama a hlavně, až bude tělo na to připravený.
@Nunuska No holka, takže co podnikeme, dáme se třeba na modlení?
![]()
@AmyJ Nejsem věřící, ale jestli to má zabrat, dám se třeba i na modlení!!!
…a kdy budeš poprvé testovat??? ![]()
Tak to mam holky stejny datum mensturace take ma prijit 7.9. tak jsem take zvedava
![]()
@AmyJ Přesně tak, hlavně žádný stres
Já jsem se rozhodla, že tomu nechám čas do Vánoc. Je možný, že potom už se taky budu honit za ovulkou ![]()
@Nunuska @Peeetha tééda tak to jsem ani nečekala že tolik
tak se uvidím,, ale jak se znám nevydržím a budu testit dřív,, navíc 4.9 jdu na preventivní tak bych to chtěla ráno zkusit jestli třeba náhodou
ikdyž vím že doktor nic neuvidí
@Nunuska No testovat chci, ale vím, že je to ještě brzy a byla bych akorát naštvaná, kdyby to bylo negativní, tak chci vydržet, jestli MS přijde a nebo nepřijde ![]()
@Peeetha @Peeetha @stiskoch Tak děvčata vzhůru do toho, dávat na sebe pozor, opatrovat se ![]()