Snažení o mimi v srpnu :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1483
27.8.12 13:49

@Nunuska Nevím, nevyznám se v tom. Ale asi jo, test to dříve jak kolem očekávané menstruace neukáže. Jen jsem řekla své zkušenosti, po vysazení se mi hrozně začaly mastit vlasy, trochu se mi zhoršila pleť a hlavně to hnusné nafouknutí a nadýmání. Těhotná nejsem, testy byly negativní a dneska jsem i dostala MS, jen o pár dní opožděnou od cyklu 28 dnů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1483
27.8.12 13:51
@AmyJ píše:
Není holky lepší častější milování a spojit s tím tedy příjemné s užitečným, než se trápit ještě nad sledováním hlenu, měření BT, sledování ovulace apod.? :nevim:

Souhlasím, po menstruaci jdem s manželem zase na to :dance: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1441
27.8.12 14:02

Mně po vysazení HA cyklus taky trochu haproval, ale to jsem pořád byla v takovém vědomí „když se to stane, stane se“, ale HA už neberu cca od února/března, tak už dostávám takové ty né depky, ale spíš si říkám, že už je čas, že bych chtěla a ono jako na potvoru to určitě nepůjde :) Jsem před MS, tak uvidím, jestli přijde nebo ne :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5269
27.8.12 14:31

@AmyJ tak to jsem na tom podobně, vysazení březen 2012,okamžitě cykly pravidelné 28/29dní, ale první ovulace až v červenci a teď v srpnu již také, ms má dorazit 7.9 tak uvidíme zda bude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1441
27.8.12 14:35

@stiskoch No já ji to čekám každým dnem, tak jsem zvědavá, ale Tobě to nezávidím, že budeš čekat až do devátého, ty dny se pak strašně vlečou :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1854
27.8.12 14:36

Holky já jsem se taky vyprdla na nějaké hledání ovulace. Minulý měsíc jsem už z toho začínala být něšťastná. Takže tento měsíc to bereme pravidelně a tulení máme každý 2-3 den, a to by bylo, aby to nebylo :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1030
27.8.12 14:39

@missmiri
Díky za info, jsem ráda, za každou zkušenost. Alespoň se člověk trochu vrátí do reality… :roll: (a promiň, napsala jsem Ti soukr zprávu, to nebylo záměrné…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1030
27.8.12 14:41
@stiskoch píše:
@AmyJ tak to jsem na tom podobně, vysazení březen 2012,okamžitě cykly pravidelné 28/29dní, ale první ovulace až v červenci a teď v srpnu již také, ms má dorazit 7.9 tak uvidíme zda bude

Chi, tak to budeme na MS čekat spolu, máme nějak ten cyklus pěkně sladěný… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1441
27.8.12 14:45

@MonaLissa Já si myslím, že to pak naopak musí být stresující si měřit nějakou teplotu a hledat každou mouchu a myslet si „tak a dneska otěhotním“. Prostě je to blbost, dá se tomu třeba napomoct, ale příroda si to zaurguje sama a hlavně, až bude tělo na to připravený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1441
27.8.12 14:46

@Nunuska No holka, takže co podnikeme, dáme se třeba na modlení? :D :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1030
27.8.12 14:48

@AmyJ Nejsem věřící, ale jestli to má zabrat, dám se třeba i na modlení!!! :andel:…a kdy budeš poprvé testovat??? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4123
27.8.12 14:52

Tak to mam holky stejny datum mensturace take ma prijit 7.9. tak jsem take zvedava :) :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1854
27.8.12 15:02

@AmyJ Přesně tak, hlavně žádný stres :) Já jsem se rozhodla, že tomu nechám čas do Vánoc. Je možný, že potom už se taky budu honit za ovulkou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5269
27.8.12 15:14

@Nunuska @Peeetha tééda tak to jsem ani nečekala že tolik :) tak se uvidím,, ale jak se znám nevydržím a budu testit dřív,, navíc 4.9 jdu na preventivní tak bych to chtěla ráno zkusit jestli třeba náhodou :P ikdyž vím že doktor nic neuvidí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1441
27.8.12 15:26

@Nunuska No testovat chci, ale vím, že je to ještě brzy a byla bych akorát naštvaná, kdyby to bylo negativní, tak chci vydržet, jestli MS přijde a nebo nepřijde :zed:
@Peeetha @Peeetha @stiskoch Tak děvčata vzhůru do toho, dávat na sebe pozor, opatrovat se :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí