Snažení o mimi v srpnu :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Marcelka89
23.8.12 13:04
@Kattynka89 píše:
mám taky kamarády gaye a jsou to skvělí kluci. Dá se s nima řešit cokoliv a hlavně by to na nich člověk ani nepoznal. :pankac:

Na těch mích jo :) růžové košilky, pánské kabelky, načesané promelírované vlasy, vždy sladěný do jednoho odstínu barvy… :palec:

• Citovat
  • Upravit
3737
23.8.12 13:09
@Marcelka89 píše:
Na těch mích jo :) růžové košilky, pánské kabelky, načesané promelírované vlasy, vždy sladěný do jednoho odstínu barvy… :palec:

alespoň o sebe pečují :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marcelka89
23.8.12 13:27

To jo no :D loučím se holky, zlatíčko mi usnulo, takže se jdu pustit do dělání nehtíčků. Moc se mi nechce když si představím 2 hodiny u UV lampy… :roll: ale co by člověk za krásu neudělal:D

• Citovat
  • Upravit
1441
24.8.12 07:35

Dobré ráno děvčátka, tak už se někomu poštěstilo zde otěhotnět? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.8.12 08:06

Ahoj :mavam: dneska další TT a negativní :| sice má MS přijít až zítra ale testuji předem :D tento měsíc to nevidím slavně.. sice mě bolí bradavky což jiné měsíce ne..ale moje nálada je uplně suprovní :D :pankac: takže zase asi budu čekat :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1441
24.8.12 08:14

Tak hlavně dej vědět jak jsi dopadla :) Já přemýšlím, že si o víkendu udělám taky TT, i když vím, že je to asi brzy, ale říkám si, co kdyby náhodou to vyšlo, ale když to nevyjde, tak zase zbydou prázdné oči :roll: Ach jo, nechápu, proč někdo rodí jak na běžícím páse a potom dětičky odhazují do křoví a ti, co by si to zasloužili a moc si to přejí, tak nic :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.8.12 08:19

Dobré ranko děvčata. Tak já mám pár dnů do MS tak uvidíme… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4731
24.8.12 09:05

K nam dneska prisla prvni normalni MS po vysazeni HA tak se tesim az skonci a budeme zkouset vyrabet prcka. Tak at se nam brzo zadari holky. Ja z toho zatim nehodlam delat vedu ale nechat to spis na nahode, uvidime jak dlouho mi to vydrzi:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7989
24.8.12 09:18

Tak u mě to pozitivní moc nebude, první dva testy s krásnou druhou čárkou, den na to jiné testy a jen duch a dnes ráno malé špinění, tak nevím, jak to dopadne.:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marcelka89
24.8.12 09:19

Dobrý ráno děvčata :) Já měla asi ovulku ve středu a tulení jsme zvládli, tak zkusím testnout tak za 10 dní. A když nic tak půjdu na tu vyvolávačku a začneme na novo. Zkusím si pak měřit bazální teplotu a dávat do grafu :) jsem tea zvědavá jak dlouho mi to vydrží, protože já na tohle jsem asi moc líná :lol:

• Citovat
  • Upravit
Marcelka89
24.8.12 09:20
@LadySi píše:
Tak u mě to pozitivní moc nebude, první dva testy s krásnou druhou čárkou, den na to jiné testy a jen duch a dnes ráno malé špinění, tak nevím, jak to dopadne.:-(

Nene :( držím palečky aby to vyšlo :hug:

• Citovat
  • Upravit
5269
24.8.12 09:30

Měření BT asi taky nezvládnu, rozdílně vztávám, navíc dělat něco pravidelně je pro mě téměř nemožné, v tomto jsem hrozná, tento měsíc zkouším ovu testy tak uvidíme co mi ukážou zda vůbec něco

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marcelka89
24.8.12 09:44
@stiskoch píše:
Měření BT asi taky nezvládnu, rozdílně vztávám, navíc dělat něco pravidelně je pro mě téměř nemožné, v tomto jsem hrozná, tento měsíc zkouším ovu testy tak uvidíme co mi ukážou zda vůbec něco

To já vstávám pravidelně. Malý se budí vždy v 7 a já pak ještě do 9 spinkám :) :oops: takže v tom by problém nebyl, ale dělat něco pravidelně mě taky nebaví :D

• Citovat
  • Upravit
366
24.8.12 10:31

Ahoj holky, tak já jsem to nevydržela a dnes si udělala test :zed: já vím jsem hrozná a byl nega. bohužel.. dnes mě už prsa nebolí, ale má pocit, že to dostanu… stejné příznaky bolesti v zádech a v podbříšku tak, že počítam že MS dorazí, ale manželovi jsem o testování neřekla, asi by byl taky sklamaný. No nebudu z toho dělat vědu, počkám na MS a pak se do toho dáme znovu, je to první měsíc snažení tak nemůžu chtít přece zázraky, že jo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7989
24.8.12 11:20

Etel, přeba to vyjde, u prvního těhu jsem to měla podobné, cítila jsem, jako by měla přijít ms, typické příznaky, ale nakonec nedorazila, ale podbřišek mě bolel stejně, doktor říkal, že je to těmi změnami a jak se mimi zvětšuje, tak pobolívá břicho stejně. A prsa jako celek mě nebolela, ale asi po týdnu od ms jsem měla hodně citlivé bradavky, vadilo mě i tričko nebo podprsenka, budu ti držet palečky, co jsi použila za test? Jakou značku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí