Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Marcelka89 píše:
Na těch mích jorůžové košilky, pánské kabelky, načesané promelírované vlasy, vždy sladěný do jednoho odstínu barvy…
alespoň o sebe pečují ![]()
To jo no
loučím se holky, zlatíčko mi usnulo, takže se jdu pustit do dělání nehtíčků. Moc se mi nechce když si představím 2 hodiny u UV lampy…
ale co by člověk za krásu neudělal:D
Dobré ráno děvčátka, tak už se někomu poštěstilo zde otěhotnět? ![]()
Ahoj
dneska další TT a negativní
sice má MS přijít až zítra ale testuji předem
tento měsíc to nevidím slavně.. sice mě bolí bradavky což jiné měsíce ne..ale moje nálada je uplně suprovní
takže zase asi budu čekat ![]()
Tak hlavně dej vědět jak jsi dopadla
Já přemýšlím, že si o víkendu udělám taky TT, i když vím, že je to asi brzy, ale říkám si, co kdyby náhodou to vyšlo, ale když to nevyjde, tak zase zbydou prázdné oči
Ach jo, nechápu, proč někdo rodí jak na běžícím páse a potom dětičky odhazují do křoví a ti, co by si to zasloužili a moc si to přejí, tak nic ![]()
K nam dneska prisla prvni normalni MS po vysazeni HA tak se tesim az skonci a budeme zkouset vyrabet prcka. Tak at se nam brzo zadari holky. Ja z toho zatim nehodlam delat vedu ale nechat to spis na nahode, uvidime jak dlouho mi to vydrzi:-)
Tak u mě to pozitivní moc nebude, první dva testy s krásnou druhou čárkou, den na to jiné testy a jen duch a dnes ráno malé špinění, tak nevím, jak to dopadne.:-(
Dobrý ráno děvčata
Já měla asi ovulku ve středu a tulení jsme zvládli, tak zkusím testnout tak za 10 dní. A když nic tak půjdu na tu vyvolávačku a začneme na novo. Zkusím si pak měřit bazální teplotu a dávat do grafu
jsem tea zvědavá jak dlouho mi to vydrží, protože já na tohle jsem asi moc líná ![]()
@LadySi píše:
Tak u mě to pozitivní moc nebude, první dva testy s krásnou druhou čárkou, den na to jiné testy a jen duch a dnes ráno malé špinění, tak nevím, jak to dopadne.:-(
Nene
držím palečky aby to vyšlo ![]()
Měření BT asi taky nezvládnu, rozdílně vztávám, navíc dělat něco pravidelně je pro mě téměř nemožné, v tomto jsem hrozná, tento měsíc zkouším ovu testy tak uvidíme co mi ukážou zda vůbec něco
@stiskoch píše:
Měření BT asi taky nezvládnu, rozdílně vztávám, navíc dělat něco pravidelně je pro mě téměř nemožné, v tomto jsem hrozná, tento měsíc zkouším ovu testy tak uvidíme co mi ukážou zda vůbec něco
To já vstávám pravidelně. Malý se budí vždy v 7 a já pak ještě do 9 spinkám
takže v tom by problém nebyl, ale dělat něco pravidelně mě taky nebaví ![]()
Ahoj holky, tak já jsem to nevydržela a dnes si udělala test
já vím jsem hrozná a byl nega. bohužel.. dnes mě už prsa nebolí, ale má pocit, že to dostanu… stejné příznaky bolesti v zádech a v podbříšku tak, že počítam že MS dorazí, ale manželovi jsem o testování neřekla, asi by byl taky sklamaný. No nebudu z toho dělat vědu, počkám na MS a pak se do toho dáme znovu, je to první měsíc snažení tak nemůžu chtít přece zázraky, že jo…
Etel, přeba to vyjde, u prvního těhu jsem to měla podobné, cítila jsem, jako by měla přijít ms, typické příznaky, ale nakonec nedorazila, ale podbřišek mě bolel stejně, doktor říkal, že je to těmi změnami a jak se mimi zvětšuje, tak pobolívá břicho stejně. A prsa jako celek mě nebolela, ale asi po týdnu od ms jsem měla hodně citlivé bradavky, vadilo mě i tričko nebo podprsenka, budu ti držet palečky, co jsi použila za test? Jakou značku?
Na těch mích jo
růžové košilky, pánské kabelky, načesané promelírované vlasy, vždy sladěný do jednoho odstínu barvy…