Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
V 7 tydnu? drive si to nepoznala nebo si nechtela zbytecne testovat? ![]()
@StáleKrásně … Romčís víš jak bych to řekla já byla strašně nadutá tak jak se říká že ženská v těhu neustále prdí
tak asi tak… ale docvaklo mě to až když sem vařila guláš a přesolila ho stím že mě připadal strašně sladý… to sem se rozbrečela a začala počítat kdy mám mět ms a ejhle…
musím podotknout že sem to vůbec netušila řekla sem si že už těch clz ke bylo dost a test si dělat nebudu a zrovna sem otevírala obchod tak sem na to ani nemyslela…:)
To je nejlepsi kdyz na to nemyslis taky bych to potrebovala necim zamestnat a nemyslet ![]()
@Romčís asi tak to je nejlepší lék já brala prášky na přibráni měla sem jen 48kg měřila si bazální teplotu chodila na gyndu počítat ovu a prd platný až sem to vzdala stím že asi není ještě čas ten měsíc sem otěhotněla protože sem začala otevírat obchůdek… a bylo to raz dva ![]()
Pritel ma od uterka dovolenou tak snad budem neco podnikat a ja prijdu na jine myslenky..aspon na chvili
a mimochodem Tomáš je pekne jmeno kdybych nekdy mela kluka bude se tak jmenovat to uz si rikam od 10 let ![]()
@Romčís my jsme dovolenkovali ted od podnělí a akorád mě to vyšlo na plodné dny tak třeba…
děkuji mě se strašně líbilo halvně má spoustu variací ![]()
@Romčís tak dnes sem bláznila zase
ráno sem to nevydržela a udělala si testík něco vykuklo ale spíš blázním… je fakt že přítel taky něco zahlédl… letěla sem jako splašená rychle koupit další a citlivější ale pro jistotu mě přítel poskovával všechny těhu testíky po celém byte
a že mě každé ráno řekne kde mám jeden už šílím…
No holky jsme prostě blázni
Já už mám zase milion těhu příznaků. Tak jsem si zajela pro test a ráno budu testovat. Jakmile na mě vykoukne sněhobílo tak určitě příznaky skončí ![]()
Ja testovala vcera a nic tak jsem si rekla ze to uz kaslu nechci mit doma zadne testy nic! ![]()
No já si ho musím ráno udělat, nebo z té psychiky za 9 měs snad i porodím
![]()
Ahoj.rada bych se k vam pridala.:-) mam doma skoro 2 leteho chlapecka a uz pres mesic se snazime udelat tomaskovi souozence:-) ---noo zatim marne:-( - jinak sem taky blazen do testu
dneska rano sem si ho musela jit koupit a hned vyzkouset..noo byla jen jedna / ..ale nezoufejme ![]()
@Irry taky tě vítám
já mám taky Tomáška
má 2roky
přeji brzké // čárečky ![]()