Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@ANGELOT tý brďo no vidiš, já nakonec co dům dal, tak jsem udělala těstoviny, osmažila do toho na másle zeleninu, zapekla, zalila vajíčkem a kapiškou smetany a je to…
@parmicka píše:
@ANGELOT tý brďo no vidiš, já nakonec co dům dal, tak jsem udělala těstoviny, osmažila do toho na másle zeleninu, zapekla, zalila vajíčkem a kapiškou smetany a je to…
dobrý no jela sem to včera večer stejně:D co bylo, to sem měla dneska k obědu:D jen chudák manžel koukal trochu nedůvěřivě…
@ANGELOT píše:
Taky právě nechci překombinovat…omezila jsem se na ráno gs mamavit a večer infolic. Jinak k tomu obědu…:) mám „rizoto“ (divoká rýže, sojové boby, jarní cibulka, cizrna, červená čočka, zeleninová směs a po ohřátí dávám na vše rucolu)
to bude mňamka, ty jsi vegetariánka nebo veganka?
já jsem v práci, takže jsem nemusela vařit, měla jsem trochu polívky - vývar s drobením a pak pečená krkovice, brambor s dušenou mrkví.
@ferinka píše:
to bude mňamka, ty jsi vegetariánka nebo veganka?já jsem v práci, takže jsem nemusela vařit, měla jsem trochu polívky - vývar s drobením a pak pečená krkovice, brambor s dušenou mrkví.
nene, nejsem:) ale řekla jsem si že se pokusím alespoň 2× do měsíce zařadit luštěniny do jídelníčku:) vařím si do práce, tak jsem občas líná na nějaké složitější variace:D
Dušenou mrkev s masem a bramborama zbožňuju… nejlepší dělá naše babí i když mi dala recept, tak ta moje není taková.
@ANGELOT ale znelo to dost dobře - ja miluju lilek s rajčaty duseny a pak třeba s kus kusem. cervena ryze je super!!! Jo a nektere recepty od Macingove, jestli znate, jsou taky bozi.
@ANGELOT píše:
nene, nejsem:) ale řekla jsem si že se pokusím alespoň 2× do měsíce zařadit luštěniny do jídelníčku:) vařím si do práce, tak jsem občas líná na nějaké složitější variace:D
Dušenou mrkev s masem a bramborama zbožňuju… nejlepší dělá naše babí i když mi dala recept, tak ta moje není taková.
taky jsem si pochutnala na mrkvičce
já mám kamarádku veganku a i když já nejsem vegetarián ani vegan, občas si zajdem někam do veganské restaurace sednout a kolikrát byste ani nepoznali, že to není maso, oni to umí dobře ochutit, což já neumím a je fajn si něčím od jejich kuchyně obohatit jídelníček, já mám ráda třeba sušené sojové mléko v kávě radši než normální nebo třeba jsou výborné Ďobáčky…
@MarketinkaKopretinka, @ferinka znám:) takový salát z červené řepy:)Macingová je fakt dobrá, sice sem nikdy nezvládla jejích očistných třicet dní ale i týden je fajn:) Ďobáčky? to neznám…
@ANGELOT http://nakup.itesco.cz/…001018417307
je to výborný, hlavně taky koupí tohoto produktu podporuješ tu značku vím, co jím, je dobře, že se to u nás prodává i v normálních obchodech třeba v Tescu a ne jen ve specializovaných prodejnách, je to taková směs kousků masa (na nudličky nakrájené soj.maso) s kořením, stačí to dát do uvařené rýže, jakéko-li přílohy, jen se to ohřeje, já to někdy uzobávám studené jen s pečivem, mňamka.
@Pupik76 píše:
Ahoj holky muzu se k vam pridat?
@parmicka píše:
@Pupik76 To víš že jo…ahoj…tak jak ty jsi na tom???
Ahoj je mi 37 let nemam zadne deti a snazime se skoro3 roky muj gynekolog mi rekl at nepocitam stim ze otehotnim normalne sem zarazena do programu ivf prvni pokus zastaven na dalsi nejsou penize mam rozdvojenou delohu udajne nepruchozi vejcovody v kvetnu tehu prirozene nedopadlo to spontalni potrat hned na zacatku
@ANGELOT to same, ale libi se mi vybrat si sem tam něco - třeba celer. hranolky, z tech jsem unesena
@Pupik76 píše:
Ahoj je mi 37 let nemam zadne deti a snazime se skoro3 roky muj gynekolog mi rekl at nepocitam stim ze otehotnim normalne sem zarazena do programu ivf prvni pokus zastaven na dalsi nejsou penize mam rozdvojenou delohu udajne nepruchozi vejcovody v kvetnu tehu prirozene nedopadlo to spontalni potrat hned na zacatku
tak černé to snad nebude, když už se vám jednou zadařilo, i když to tedy nevyšlo a skončilo potratem a co zkusit iui, tam máte nárok na 6 pokusů hrazených pojišťovnou, proč hned ivf, když se vám i zadařilo přirozeně ![]()