Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, chci se zeptat. S přítelem se snažíme o miminko. Je možné že bych mohla být těhotná po třetím nechráněném sexu? Jednou asi 2-3 dny před ovulaci, pak teda v den ovulaci a pak mimo ovulaci? Je mi 19, takže se v tom vůbec nevyznám😄 za 2 dny bych měla mít menstruaci. Břicho mě nebolí, prsa taky ne. Co myslíte? Měla jste to některá z vás podobné? Předem děkuji za odpovědi
Někdy stačí jednou a můžeš být v tom, když se člověk trefí. Pockej ještě ty dva tři dny a když menstruace nedorazí, tak si udělej test.
Ahojky! ![]()
Možné to určitě je, pokud máš plodné dny a ovulaci přibližně spočítané správně, tak je velká šance, že by to mohlo vyjít
.
Nám to třeba vyšlo po jednom snažícím týdnu
. Menstruaci jsem měla pravidelnou, většinou na den přesně a tak se dala tak nějak dobře odhadnout ovulace i podle příznaků, že přišla. Hlídala jsem si právě plodné dny a ovulaci přes aplikaci a nebo si to spočítala přes kalkulačky na internetu a podle toho se nějak orientovala
.
Když jsme byli rozhodnutí, že už opravdu miminko chceme, tak jsem mému muži řekla, že už se blíží plodné dny a ovulace. No a tak jsme se v plodných dnech a v den ovulace snažili fakt každý den
. Byl to myslím jeden celý týden a tak moc jsme doufali, že nám to po celotýdenním snažení vyšlo a ono opravdu vyšlo
!
Oproti tobě (doufám, že nevadí, že tykám), mně tedy prsa bolela strašně(což jsem u menstruace nikdy moc neměla), vadilo mi i jít po schodech
! Taky mi nebylo nějak celý den dobře, pak kouknu do aplikace a hele, ono dva dny zpoždění a už mi to bylo tak nějak jasné
. Zaběhla jsem pro testy a byly to pěkný dálnice
.
Držím palečky, ať to vyjde! ![]()
Já otěhotněla u syna. z jednoho sexu za měsíc. Prostě bylo to v plodné dny a vyšlo to. U dcery to bylo podobné..
@1Viktorka0 děkuju moc jste zlatá❤️ tak doufam ze to vyjde😄 ❤️
Ahoj všichni mám takový dotaz před menstruaci jsem měla obrovský pocit na zvracení a bolest prsou a křeče do podbřišku, menstruace dorazila ale jen slabá a jen dva dny mám to řešit s doktorem nebo mám ještě počkat??? Děkuji za radu ![]()