Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Tak ideál ty barvy asi nejsou, ale hlavu bych si s tim nelámala. Uz stím stejně nic neuděláš. 🙃 Nic se jí nestane.
@Anonymní píše:
Ahoj chtěla jsem se zeptat malá si hrála a už trochu leze a někde našla takový ten malý letáček a začala to cucat a asi kousek i snedla nemůže se jí něco stát?někde jsem četla že to vůbec nevadí když sni papír někde zase že jo tak já nevím
Nic, to vykaka.
Simtě, já jako malá debužírovala na lískách do vlaku, takových těch malých kartonových
Ne…jako pravidelne bych ji tim nekrmilay ale kus papiru asi nekdy v zivote snedl kazdy ![]()
Nic se nestane, moje děti sežerou horší věci, než papír
nějaký kus papíru v puse je na denním pořádku ![]()
Umře v hroznych bolestech
Vážně se na něco takovýho musíš ptát? Chápala bych obavy z muchomůrky, sava nebo masa ze zdechliny - no a tam by bylo namístě to nepsat na Emimino a jednat, ale tohle je degenerace kritického myšlení v přímém přenosu.
Syn jako malý snědl skoro celou titulní stranu ikea katalogu (ležela na posteli když spal a nepostřehla jsem, že už je vzhůru), pak ty židličky a stoly normálně vykakal, nic mu nebylo.
Jééé, já jako malá jsem snědla papírů a novin a následky žádné.))
Zrovna dnes jsem měla v ruce ohlodaný časopis se střihy, jak mi ho okousal malej. Byl to lakovaný tvrdý papír, spousta barvy…
Ted chodi do pate třídy, přežil to.
@baracudas píše:
Syn jako malý snědl skoro celou titulní stranu ikea katalogu (ležela na posteli když spal a nepostřehla jsem, že už je vzhůru), pak ty židličky a stoly normálně vykakal, nic mu nebylo.
A tak Ikea zacala s upcycling ![]()
Krome papiru si syn rad pochutnaval na tycinkovem lepidle, super byly balzamy na rty…známá jednu dobu rezignovala, dítě se mohlo utlouct po kremu na obličej…naivně jsem mu koupila tu plastelinu v tech zlutych kelimcich, druhý den, modrý h…vna, já vyděšena co se mu stalo, no pak mi to docvaklo…
@Prosimklid píše:
Umře v hroznych bolestechVážně se na něco takovýho musíš ptát? Chápala bych obavy z muchomůrky, sava nebo masa ze zdechliny - no a tam by bylo namístě to nepsat na Emimino a jednat, ale tohle je degenerace kritického myšlení v přímém přenosu.
S každým přiblblým tématem hned na EM. Nabývám dojmu, že děti mají ženy bez mozku a jeho funkcí.
Ahoj chtěla jsem se zeptat malá si hrála a už trochu leze a někde našla takový ten malý letáček a začala to cucat a asi kousek i snedla nemůže se jí něco stát?
někde jsem četla že to vůbec nevadí když sni papír někde zase že jo tak já nevím