Snědla kousek letáku

Anonymní
7.11.22 14:17

Snědla kousek letáku

Ahoj chtěla jsem se zeptat malá si hrála a už trochu leze a někde našla takový ten malý letáček a začala to cucat a asi kousek i snedla nemůže se jí něco stát? :( někde jsem četla že to vůbec nevadí když sni papír někde zase že jo tak já nevím :(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
353
7.11.22 14:22

Tak ideál ty barvy asi nejsou, ale hlavu bych si s tim nelámala. Uz stím stejně nic neuděláš. 🙃 Nic se jí nestane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35691
7.11.22 14:28
@Anonymní píše:
Ahoj chtěla jsem se zeptat malá si hrála a už trochu leze a někde našla takový ten malý letáček a začala to cucat a asi kousek i snedla nemůže se jí něco stát? :( někde jsem četla že to vůbec nevadí když sni papír někde zase že jo tak já nevím :(

Nic, to vykaka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3139
7.11.22 14:30

Simtě, já jako malá debužírovala na lískách do vlaku, takových těch malých kartonových

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
7.11.22 14:38

Ne…jako pravidelne bych ji tim nekrmilay ale kus papiru asi nekdy v zivote snedl kazdy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
7.11.22 14:47

Nic se nestane, moje děti sežerou horší věci, než papír :D nějaký kus papíru v puse je na denním pořádku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2423
7.11.22 14:50

Umře v hroznych bolestech :lol: Vážně se na něco takovýho musíš ptát? Chápala bych obavy z muchomůrky, sava nebo masa ze zdechliny - no a tam by bylo namístě to nepsat na Emimino a jednat, ale tohle je degenerace kritického myšlení v přímém přenosu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2790
7.11.22 14:52

Syn jako malý snědl skoro celou titulní stranu ikea katalogu (ležela na posteli když spal a nepostřehla jsem, že už je vzhůru), pak ty židličky a stoly normálně vykakal, nic mu nebylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
7.11.22 14:54

Jééé, já jako malá jsem snědla papírů a novin a následky žádné.))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16404
7.11.22 15:03

Zrovna dnes jsem měla v ruce ohlodaný časopis se střihy, jak mi ho okousal malej. Byl to lakovaný tvrdý papír, spousta barvy… :roll: Ted chodi do pate třídy, přežil to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11808
7.11.22 15:15

Vpohode mě takhle dcera skonzumovala Penny kartu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anais Brno
7.11.22 15:23
@baracudas píše:
Syn jako malý snědl skoro celou titulní stranu ikea katalogu (ležela na posteli když spal a nepostřehla jsem, že už je vzhůru), pak ty židličky a stoly normálně vykakal, nic mu nebylo.

A tak Ikea zacala s upcycling :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anais Brno
7.11.22 15:27

Krome papiru si syn rad pochutnaval na tycinkovem lepidle, super byly balzamy na rty…známá jednu dobu rezignovala, dítě se mohlo utlouct po kremu na obličej…naivně jsem mu koupila tu plastelinu v tech zlutych kelimcich, druhý den, modrý h…vna, já vyděšena co se mu stalo, no pak mi to docvaklo…

• Citovat
  • Upravit
36504
7.11.22 16:13
@Prosimklid píše:
Umře v hroznych bolestech :lol: Vážně se na něco takovýho musíš ptát? Chápala bych obavy z muchomůrky, sava nebo masa ze zdechliny - no a tam by bylo namístě to nepsat na Emimino a jednat, ale tohle je degenerace kritického myšlení v přímém přenosu.

S každým přiblblým tématem hned na EM. Nabývám dojmu, že děti mají ženy bez mozku a jeho funkcí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí