Snědlo vám dítě čokoládu i s alobalem?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Snědlo vám dítě coko i s alobalem?
Holky máte zkušenost? Malý si kousl do coko vajíčka i s alobalem myslím že jsem mu to stačila vytáhnout ale co když malý kousek přeci jen spolkl? Může to něco udělat nebo nemám plašit?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@katkacaajkova píše:
Holky máte zkušenost? Malý si kousl do coko vajíčka i s alobalem myslím že jsem mu to stačila vytáhnout ale co když malý kousek přeci jen spolkl? Může to něco udělat nebo nemám plašit?
Vykadi to
Malej nedavno spolknul malej dil od lega, hlidala jsem a vykadil v pohode.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jenže ono se to stalo a pak šel hned kadit normálně ale vrtat hlavou mi to začlo až teď ale to by stejně neměl v novinkách za takovou chvíli že?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@katkacaajkova píše:
Jenže ono se to stalo a pak šel hned kadit normálně ale vrtat hlavou mi to začlo až teď ale to by stejně neměl v novinkách za takovou chvíli že?
To tak rychle nejde. Malej to vykadil az druhy den. Bud v pohode ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kuba snedl malou figurku Mikulase I s alobalem. Proslo to. Bud v klidu. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Doe_Jane píše:
Hlavně ho teď nedávej do mikrovlnky
Stalo se vám něco podobného s dobrým koncem že to takhle zlehcujete nebo jen další vtipná paní?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Urcite to vyjde ven. Znamych holcicka byla s tatinkem na kolede a dostala zajicka, samozrejme, ze se do nej hned zakousla a nez tatinek stacil zareagovat, kus alobalu zbastila i se zajicem
Nic se ji nestalo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky díky já si myslím že jsem mu vybrala z pusy vše ale ten pídí midi kousek mohl projít. Jen ho nechci zbytečně tahat po nemocnici stejně co by udělali?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@katkacaajkova píše:
Stalo se vám něco podobného s dobrým koncem že to takhle zlehcujete nebo jen další vtipná paní?
Vzdyt o nic nejde, jen kus papirku prece. Vykadi to.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Max.bude bolet bříško. Ale neboj, to projde trávicím traktem. Také se nechtě stalo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nic se nestane. Není to ani ostré, v žaludku to obalilo jídlo a zítra to nejdeš v plíně
- načítám...
- Citovat
- Zmínit