Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Prosím, nemáte nemkdo zkušenosti s touto modelínou? Dcerka snědla kus, na obalu nic není, jen že to je od 18 měsíců. Děkuji
Zavolej na toxikologickou linku +420 224 919 293 nebo +420 224 915 402.
@kaja00 píše:
Zavolej na toxikologickou linku +420 224 919 293 nebo +420 224 915 402.
Tam mi řekli, že všechny výrobky pro děti jsou ze zákona zdravotně nezávadné, ale to mi přijde divné..
@Margery31 píše:
Tam mi řekli, že všechny výrobky pro děti jsou ze zákona zdravotně nezávadné, ale to mi přijde divné..
A proč myslíš? Jako že pro batolata vyrobí toxickou modelínu?
Oni jsou na to odborníci.
@Havlova píše:
A proč myslíš? Jako že pro batolata vyrobí toxickou modelínu?
Oni jsou na to odborníci.
Já nevím, kupovala jsem to pro staršího na megaknihách a stála pár korun, tak se radši ptám..
@Margery31 píše:
Já nevím, kupovala jsem to pro staršího na megaknihách a stála pár korun, tak se radši ptám..
A největší odborníci na to, co může dětem ublížit ti odpověděli.
@Margery31 píše:
Nám takhle kus modelíny nebo něčeho snědla neteř, taky jsme tam volali. Bylo vše v pořádku, je to už asi tři roky a žije, je zdravá ![]()
Playdoh je opravdu zdravotně nezávadné, u věcí od Vietnamců bych si tím jistá nebyla
ale pokud to má českou kontrolu, tak by to asi mělo být ok, se divím, že to snědlo, musí to být hnusný ![]()
To já se nedivím, naše mimi sní naprosto vše, co mu přijde pod ruku včetně obsahu plenky. Být na chodníku psí lejno, tak ho taky sní. Už měla v puse hlínu, kočičí zvratky, modelínu, kus hovna a mohl bych pokračovat.
Zatímco starší dcera nikdy nic nesnědla a ani se nemuselo nic zamykat typu čistící prostředky. Některé děti jsou prostě ochutnávači.
@groves jo naše starší taky strká do pusy úplně vše…ochutnavacka
nejradsi má různé krémy…tuhle mi vyjedla takový ten malý kelímek (vzorek) sudocreamu co jsem dostala v balíčku v porodnici
a ještě si u toho mlaskalana říkala ňam ňam ňam ![]()
Jo naše je stejná. Tuhle nám snědla balzám na rty, ochutnala krém na opruzeniny, hnala se i k misce s kočičími granulemi a tak musíme krmit kočky mimo dosah.
Jednou chodila půl dne v ruce s cibulí a pořád ukusovala. Chutná jí všechno napříč spektrem.
Kamarádka jako dítě vypila tuž. Na vánoce. Táhne ji na 30 a rozhodně nevypadá, že by po tom měla následky
No jako děti jsme modelínu žrali pořád. Nikdy nám nic nebylo.
@Nenitamduch
Myslím si, že IQ malé nemám, ale vaše EQ asi vysoké nebude vzhledem k vašemu komentáři.