Snídaně pro 1,5 roční dítě

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
9
12.2.23 09:34

Snídaně pro 1,5 roční dítě

Ahojte maminky,

co dáváte svým dětem na snídani? Dcerka má 1,5 roku. Poraďte mi prosím nějaké zajímavé tipy na snídaně. Nechci pořád dělat to samé, tak hledám inspiraci 🙂

Děkuji ☺️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
32
12.2.23 09:38

U nás jsou oblíbené banánové palačinky, smoothie, různé druhy kaší, jogurt s ovocem, topinky se sýrem, šunkou ;) starší si dá i müsli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64867
12.2.23 09:41

Tousty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
12.2.23 09:42

@Katchielka u nás zatím vyzkoušeno: palačinky, banánové lívance (samozřejmě ve zdravých variantách), jogurt s ovesnýma vločkama a ovocem, pečivo s lučinou atd.,

Bohužel mě už nic nenapadá co bych ještě mohla zkusit udělat. Dcerka je vybíravá🤦

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
12.2.23 09:47
@Barczusek píše:
@Katchielka u nás zatím vyzkoušeno: palačinky, banánové lívance (samozřejmě ve zdravých variantách), jogurt s ovesnýma vločkama a ovocem, pečivo s lučinou atd.,Bohužel mě už nic nenapadá co bych ještě mohla zkusit udělat. Dcerka je vybíravá🤦

Tak můžeš vyzkoušet i třeba jáhlovou kaši, nebo rýžovou :) a smoothie by si nedala? Přidávám do něj i ovesné vločky a bilý jogurt a děti to zasytí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11777
12.2.23 09:55

Dcera po ránu moc jíst nechce. Vstává nejčastěji mezi 6 a 7..dá si mlíko a pak někdy udobne něco k svačině mezi 9a 10 -jogurt, chleba s něčím, nějaké ovoce nebo si dá ode mě. někdy si prostě ze stolu ukradne rohlík který celé dopoledne ozizlava a nic jiného nechce, až pak oběd ☺️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5655
12.2.23 09:56

Palacinky, bily jogurt s detskymi susenkami, chleba s zerve a sunkou. Jak kdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
12.2.23 09:56

@Katchielka ano to zkusím. Tahle varianta mě nenapadla ☺️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
12.2.23 10:03

@Vladusxx jo, tak ti moje dcerka, taky moc jíst nechce. To kojit by se kojila nonstop🤦 😁 ale ostatní jídlo do ní dostat to je sranda😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11777
12.2.23 10:15

@Barczusek to ta naše jinak ji skoro všechno co jí naserviruju i když poslední dobou si trochu vybírá…ale rostou ji špičáky tak se nedivím, Ale vyloženě snídani nechce Dá si radši láhev s mlíkem a pak třeba až později nejčastěji nějaké to pečivo. Kaše ráno vůbec nechce. Ty si dává večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4603
12.2.23 10:51

Kase: delam ovesnou nebo pohankovou, do ni lzici tvarohu a kousek rozmackaneho bananu, pripadne orechove maslo
Livance: bananove, tvarohove nebo z cottage
Palacinky s tvarohem a ovocem
Mugcake: 3 lzice ovesnych vlocek, rozmackany banan, skorice a vajicko, dat do hrnku/misky a hodit do mikrovlnky, k tomu dostava jogurt
Jakakoliv domaci buchta, kolac, muffiny, to miluje ;)
Mandlova palacinka na slano: vajicko, trosicku mleka a 2 lzice mandlove mouky, opecu z jedne strany, otocim, namazu palouckem/lucinou, kousek kvalitni sunky a syra, prehnout a dopect, k tomu okurka nebo paprika
Domaci ovesne susenky, k nim jogurt a kus ovoce

Mam doma maleho milovnika jidla a vareni a peceni me desne bavi ted :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1194
12.2.23 11:03

Pečivo s domácí marmeládou, štrůdl bez ořechů, pečivo + šunka+sýr+zelenina, banánové lívanečky, rohlík+vajíčko na tvrdo… Ale někdy si ta moje dá jenom jogurt a stačí ji to :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
12.2.23 13:55

Rohlík s vajíčkem, toast, muffiny slané (vajíčko, brokolice, paprika,) míchání vajíčka, jogurt, ovesna kaše, někdy chce jen ovoce nebo zeleninu, šneky, nebo buchtu a namázanej chleba na vojácky :lol: palačinky, livance, waffle, vdolky s marmeladou když zbydou s večera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22800
13.2.23 12:18

@Barczusek U nás se jedly kaše, všelijaké a různě s ovocem nebo bez.. ta mladší dcera je jí ještě těď v 5 letech ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí