Snížení výšky sliznice během cyklu

Anonymní
31.3.11 15:57

Snizeni vysky sliznice behem cyklu

Dobry den,

jelikoz jako hodne z vas mam problem s vyskou sliznice, zacala jsem to ruzne resit. V soucasne dobe jsem byla shodou okolnosti na nekolika vysetrenich behem jednoho cyklu, kdy mi bylo pred ovulaci namereno 6mm, pote asi po tydnu 5mm a nyni, v den, kdyz jsem mela menzes opet dostat 3,1mm. Je mozne, ze se sliznice zmensuje, aniz by nastalo jakekoli krvaceni ci spineni? Myslela jsem, ze k jejimu snizeni dochazi jen tehdy, kdyz se odlouci prave v podobe menstruace ci drobneho spineni.
Dekuji za nazory.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
31.3.11 17:23

Ahoj, tak si nejsem jista, zda jsem toto tema nezadala do spatne casti diskuze. Pokud ano, budu rada, kdyz mi poradite, kde se zeptat. Jsem tu nova, tak moc nevim, jak to tu chodi, ale vidim, ze diskuze jsou celkem zive :-). Pokud mate na muj problem alespon nejaky vycteny nazor, budu rada. Ja o tom bohuzel zatim moc nevim, a na netu se mi to nepodarilo najit.

Diky moc.

• Citovat
  • Upravit
sad 1
31.3.11 18:13

Ahoj, můj dr. mi to tak vysvětlil. Po menzes je sliznice minimální, potom do ovulace sliznice narůstá a po ovulaci se snižuje a zbytek se vyplaví menstruací, takže je to tak, takto funguje sliznice. Snižuje se i bez krvácení, až zbytek se pak odplaví při menzes. Měla jsem sliznici stejnou jako ty v průběhu cyklu a pomohl mi ji zvýšit utrogestan a kontryhel.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.3.11 18:28

Diky moc za zkusenost. Uz jsem aspon trochu rozumnejsi.

• Citovat
  • Upravit
sad 1
31.3.11 19:25

jo a když otěhotníš, sliznice zůstane vysoká :-D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.3.11 19:27

No, mam prave pozitivni tehotensky test, ale sliznice takhle nizka. Coz tehotenstvi naprosto vyluzuje. Cekam na vysledky krve, a obavam se tedy mimodelozniho tehotenstvi. Tak jsem doufala, ze se treba gynekolog prehledl a sliznici nameril spatne :-). Mela jsem zafixovano, ze sliznice jako takova odchazi az pri menstruaci a do te doby se nezmensuje.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex