Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky snažilky,maminky a těhulky
jestli tu už bylo podobné téma nebo otázka tak se omlouvám. Dnes jsem 9dní po ovulaci,četla jsem že v případě těhu by měl být ovu test pozitivní,tak jsem to samozřejmě vyzkoušela a není tam ani duch - znamená to že se to nepovedlo…??? jsem dnes 27DC takže MS má dorazit zítra,myslíte si že mám ještě šanci a negativní test nebrat v úvahu? Snad jsem to napsala srozumitelně.
Všem děkuji za názory a odpovědi ![]()
Udělej si těhotenský test…
A i kdyby ten byl negativní, ještě je docela brzo.
ovulacny test detekuje hormon LH a aj HCG, ktory ma velmi podobne zlozenie. tehotensky test je citlivy len na HCG.
pozitivny ovu test je ked je kontrolna ciarka silnejsia alebo rovnaka ako testovacia.
pozitivny tehu test je, ked je tam co len slaby naznak ciarky.
cize:
ak mas v tele hcg a si tehotna, mala by sa ciarka ukazat aj na tehu aj na ovu teste.
urcite neplati, ze ovu test je citlivejsi nez tehu test, to nema logiku.
ak mas pozitivny ovu test, tehu nemusis byt, ak je biely tak na 99% bude biely aj tehotensky test.
zaver:
ovulacne testy sluzia na testovanie ovulacie a tehotenske testy na zistovanie tehotenstva.
pouzivat ich na iny ucel nema absolutne ziadny zmysel. ![]()
tak ted tomu nerozumím to znamená že když je negat.ovu test že to ještě nic neznamená? Nevím právě jak mám dlouhou luteálku vždy 28DC přišla MS ![]()
ČETLA JSEM TOTIŽ ŽE V TĚHU JE LUTIEN.HORMON,PŘED OVU NA TESTU NENÍ ANI NÁZNAK DUCHA TAKŽE KDYŽ BY TAM BYL DOUŠEK
![]()
ked je negativny ovu test na 99% bude negativny aj tehu test.
nechapem, preco skusas ovulacne testy, vsak urob tehotensky.
luteizacny hormon sa v tele nachadza stale,len v roznej hladine.
cize aj keby si na ovulacnom teste mala ciarku, tak to urcite neznamena, ze si tehotna, ale ked ju tam nemas, tak ju nebudes mat ani na tehotenskom teste.
co pravdaze neznamena, ze sa nemoze objavit neskor.
Ahoj, ovu testy jsou na ovulaci ne na těhotenství, ty si musíš udělat těhotenský test, a i ten ti to ještě nemusí ukázat…
já chápu ale jde mi o to jestli je pravidlem že když je těhu test pozitivní že je i ovu… nebo jestli jen těhu a lutein na ovu nemusí být znát… ![]()
ovu je pozitivní jen pokud máš zrovna plodný den, tedy ovulaci…těhotenský jen v případě těhotenství..
jinak gratuluji k mimi
tak že to není pravidlem…
ještě počkám 2dny a pak testnu ![]()
kibooolka píše:
Ahojky snažilky,maminky a těhulkyjestli tu už bylo podobné téma nebo otázka tak se omlouvám. Dnes jsem 9dní po ovulaci,četla jsem že v případě těhu by měl být ovu test pozitivní,tak jsem to samozřejmě vyzkoušela a není tam ani duch - znamená to že se to nepovedlo…??? jsem dnes 27DC takže MS má dorazit zítra,myslíte si že mám ještě šanci a negativní test nebrat v úvahu? Snad jsem to napsala srozumitelně.
Všem děkuji za názory a odpovědi
Ahojky,včera jsem si dála tastíky MS by měla být.tento pátek.
krásné čarky,moc gratuluji
můžu se zeptat kdy byla ovu? já mám ciklus 27dní a ovu byla 22.3 to vím na stopro
kibooolka píše:krásné čarky,moc gratuluji
můžu se zeptat kdy byla ovu? já mám ciklus 27dní a ovu byla 22.3 to vím na stopro
Ted bych měla být po ovulce asi 12 dní dála jsem si testík v pondělí a nic včera přez den mě napadlo že prubnu ten 4 dny před,já koukala ja blázen když lezla 2 čárka.nemáme ještě zdaleka vyhráno ale jsme štěsní že se nám to povedlo.
tak aby bylo vše v pořádku
a jaké jsi měla testy? jako jednotkové myslím, u mě to asi bude brzo zítra testnout ![]()