Pregnyl a ovulace

465
30.3.11 09:03

pregnyl a ovulace

Dobrý den,
ve středu jsem byla u gynekoložky na měření folikulů.Jeden měl 17mm,ostatní byly malé.Gynekoložka mě řekla ať dojdu v pátek,že mě píchne pregnyl a v sobotu večer se máme tulit.Tulili jsme se celý víkend pro jistotu.Dnes je středa a mě od včerejška bolí dole,jako kdyby ta ovulace měla teprve být.To je ale blbost né.Manžel odjel,takže se nemůžem tulit.Mám strach že to opět nevyjde.Už skoro dva roky se snažíme a marně :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
697
30.3.11 09:16

ahoj,

za mě, já bych věřila gynekoložce :-D byla jsi na měření folíků, tak snad ví co dělá :mrgreen: :mrgreen: a z mé vlastní zkušenosti, když si myslím, že mám ovulaci, bolí mě břicho a tak, proužek je naprosto bílý, a za čtyři dny potom na ovulačních testech dálnice, takže si myslím, že tělo je prostě nevyzpytatelné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
30.3.11 10:45

no oni tam byly ještě menší folikuly,tak jsem si říkala,že by dorostly.Ale to je asi blbost.Uvidíme až uděláme těh.test

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2451
30.3.11 11:17

Ahoj, tak co mi říkal můj dr (beru clostilbegyt a py bylo schopné oplodnění, pregnyl)ta vajíčko by mělo být cca 20 mm aby došlo k oplodnění, přičemž roste 2-3 mm denně, tudíž pokud ti dr píchla pregnyl v pátek, ovu měla být do 48 hodin, jelikož ten pregnyl tomu spuštění vajíček napomáhá. tudíž myslím že tvé bolesti břicha nebudou spojené s ovulací, protože ta už musela proběhnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
30.3.11 11:26

bolesti brucha po ovulacii su uplne bezne, sposobuje ich tekutina z prasknuteho folika. dobre ste to nacasovali, teraz uz ostava len verit :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16666
30.3.11 12:28
OBZOR píše:
Dobrý den,
ve středu jsem byla u gynekoložky na měření folikulů.Jeden měl 17mm,ostatní byly malé.Gynekoložka mě řekla ať dojdu v pátek,že mě píchne pregnyl a v sobotu večer se máme tulit.Tulili jsme se celý víkend pro jistotu.Dnes je středa a mě od včerejška bolí dole,jako kdyby ta ovulace měla teprve být.To je ale blbost né.Manžel odjel,takže se nemůžem tulit.Mám strach že to opět nevyjde.Už skoro dva roky se snažíme a marně :cry:

naprosto stejny problem… Tuleni nam po Pregnuly vypocital doktor na vcera ze byly uz tak tak… a dnes bricho boli jak sileny…
Taky jsem se zacala vic sledovat, takze kdyz jsem dnes v praci tahala tezky veci, byla jsem strachy uplne podelana a bude jeste hur… :cry:
OBZOR, dva roky jsou dva roky, uz nam to sakris musi vyjit, ne? :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
30.3.11 12:35
tanik1912 píše:
OBZOR píše:
Dobrý den,
ve středu jsem byla u gynekoložky na měření folikulů.Jeden měl 17mm,ostatní byly malé.Gynekoložka mě řekla ať dojdu v pátek,že mě píchne pregnyl a v sobotu večer se máme tulit.Tulili jsme se celý víkend pro jistotu.Dnes je středa a mě od včerejška bolí dole,jako kdyby ta ovulace měla teprve být.To je ale blbost né.Manžel odjel,takže se nemůžem tulit.Mám strach že to opět nevyjde.Už skoro dva roky se snažíme a marně :cry:
naprosto stejny problem… Tuleni nam po Pregnuly vypocital doktor na vcera ze byly uz tak tak… a dnes bricho boli jak sileny…
Taky jsem se zacala vic sledovat, takze kdyz jsem dnes v praci tahala tezky veci, byla jsem strachy uplne podelana a bude jeste hur… :cry:
OBZOR, dva roky jsou dva roky, uz nam to sakris musi vyjit, ne? :cry:

Taky si říkám. :cry:
Nejhorší je to čekání.Navíc čekám na výsledky z hematologie-DNA.Pak dr.říkala,že nám doporučí inseminaci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16666
30.3.11 12:40
OBZOR píše:
tanik1912 píše:
OBZOR píše:
Dobrý den,
Nejhorší je to čekání.Navíc čekám na výsledky z hematologie-DNA.Pak dr.říkala,že nám doporučí inseminaci

no to jo… :cry: navic vis co si myslim? kdyz jsme nemeli zadny leky, hormony, injekce, nepocitali ovulace, tak to bylo takovy jako bud to vyjde nebo ne…
ted si clovek rika, ze kdyz uz podstupuje tohle, tak to prece musi byt skoro az jasny, ze to vyjde… :-( Ze ta nadeje je o to vetsi a mam strach ze vetsi budou i ty zklamani… :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
30.3.11 12:44
tanik1912 píše:
OBZOR píše:
tanik1912 píše:
OBZOR píše:
Dobrý den,
no to jo… :cry: navic vis co si myslim? kdyz jsme nemeli zadny leky, hormony, injekce, nepocitali ovulace, tak to bylo takovy jako bud to vyjde nebo ne…
ted si clovek rika, ze kdyz uz podstupuje tohle, tak to prece musi byt skoro az jasny, ze to vyjde… :-( Ze ta nadeje je o to vetsi a mam strach ze vetsi budou i ty zklamani… :cry: :cry:

ono je moc případů,že se člověk na to vykašle a nejednou když na to nemyslí tak to vyjde.
jenže jak na to nemyslet,když si to člověk tolik přeje :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16666
30.3.11 12:46

ale jako ja cely ty dva roky nemam nejaky super pocit, ze bych na to buhvi jak moc myslela… mozna nekde v podvedomi to je, ale rozhodne to nebylo jako ze bych sla do postele s tim, ze dneska to bude! jo, za posledni asi 2 mesice uz to tak je.. :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
15.7.11 07:54

Pregnyl - pozdější ovu?

tak jsem nějaká zmatená .. v úterý mi v CARu píchli Pregnyl 5000 … a dnes ráno jsem zjistila měkký a otevřený čípek, což přechozí dny nebylo .. je možné, že by se ovu zpozdila? :nevim: … jsem 17 DC, což je většinou můj den ovu bez Pregnylu (dle BT)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
16.2.12 22:44

Pregnyl a ovulace

Ahoj holky, v pátek 10.2.2012 jsem byla na první konzultaci v CAR, jelokož mám nepravidelné dlouhé cykly (zpoždění 3 týdny až 3 měsíce) a byla jsem překvapená, když mi MUDr. řekla, že budu ovulovat (byla jsem zase asi 60DC). Dohodly jsme se, že to „podpoříme“ a v neděli jsem si píchla Pregnyl s tím, že v úterý by měla proběhnout ovulace. V úterý a ve středu mě chvílema píchalo v podbřišku, tak jsem si říkala, že je vše v pořádku a těšila se na výsledek. Od středy si zavádím Utrogestan a dnes mě při zavádění překvapilo, že jsem našla hlen konzistence „vaječného bílku“. Nikdy jsem ho u sebe nepozorovala, ale dnes mě vyděsilo, jestli teda ovulace neproběhla opožděně? Partnera mám pryč, takže to dnes nemohu pojistit :-( Může hlen nějak ovlivnit ten Utrogestan? Nejsem v těhle věcech ještě moc zběhlá, tak budu ráda za vaše zkušenosti nebo názory. Vím, že pravděpodobnost, že by to vyšlo takhle rychle není moc vysoká, ale byla jsem ráda, že jsem po roce konečně měla potvrzenou nějakou ovulaci a teď nevím jestli jsem jí nepromeškala :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7122
17.2.12 07:49

Bílý hlen je jak z tebe postupně ten Utrogestan vytéká. Je lepší po dobu zavádění nosit pořád intimku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
17.2.12 09:21

Ahoj Sluníčko, děkuju za odpověď. Je mi jasné, že ze mě odchází zbytek toho Utrogestanu (intimku nosím pořád :-)), ani jsem neměla v plánu se nějak sledovat ;-) Jen jsem si ho navečer zavedla a mezi prsty mi mimo těch bílých zbytků z Utrogestanu zbyl průhledný hlen který se natáhl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí