Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj máme 2letého chlapečka a od porodu mám pořád problémy se zády.Samozřejmě cvičím,masáže atd.Na podzim by sme ale chtěli snažit o druhé miminko.Mám ale strach jestli těhotenství fyzicky zvládnu.Máte někdo zkušenosti s tím že by jste šli do těhotenství s probl.se zády?Jak jste to zvládli a vůbec jak se lišilo první a druhé těhotenství.U prvního těhoten.mě záda nebolela,rozjelo se to až v šestinedělí.
A byla jsi s tím u dr? Co Ti řekli? Mě začaly záda bolet před půl rokem po porodu syna a když mu byly necelé 3 měsíce, tak jsem z ničeho nic ochrnula…vylítla mi plotýnka a tlačila mi na nervy…trochu jsem to rozcvičila, chodím o berlích s dlahami na nohou, ale močák pořád nefunguje a o syna se sama nepostarám, nemůžu ho nosit, zvedat a tak…samozřejmě Tě nechci strašit, ale nechala bych se vyšetřit, než bude pozdě jako u mě ![]()
No tak to mám proti tobě zlatý.Byla jsem u neurologa.Nic prý jen sval. disbalance.Po roce jsem ho přemluvila aspoň na rtg,sestra mi pak po telefonu řekla,že tam je to v pořádku a konec.