Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jasně:) To se snad musí stát každé, pokud to někdo kontroluje každý den:) a očekává těhotenství ![]()
Anonymní píše: Čauky,
chci se poradit, jestli se vám některé stalo, že jeden den jste na testu neměli absolutně nic a druhý den slabou druhou čárečku
Anonymní píše: Čauky,
chci se poradit, jestli se vám některé stalo, že jeden den jste na testu neměli absolutně nic a druhý den slabou druhou čárečku
A který den si neměla nic a který jo? Myslím v závislosti na očekávané menstruaci nebo kolik dnů po ovulaci.
mě se to bohužel nestalo, jen se ptám, jestli má vůbec smysl testovat tak často
jinak děkuji za odpovědi
a máte holky zkušenosti s BT ?
já si brzo ráno naměřím posledních pár dnů vždy 36,4 pak spím dál a kdyý už úplně vstávám, tak si naměřím kolem 37,00 , tak v tom mám bordel ![]()
bazalna teplota sa meria kazdy den o rovnakom case hned po zobudeni.
cim neskor merias, tym je teplota vyssia, to je normalne.
a co sa tyka testu, tak to je hadam samozrejme, ze ked testujes kazdy den, tak jeden den je nic a druhy den uz naznak ciarky. ako inak by to malo byt? ![]()
Tak gratuluji:D ![]()
Já první den testování měla tu druhou / opravdu skoro neviditelnou, že jsem běžela koupit další abych to srovnala ![]()
A každým dalším dnem byla viditelnější!
Čauky,