Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
má někdo podobnou situaci??? Jsem 5 den po transferu embryjek po 2.IVF a očekávám úspěšné dvě //, snad tam během několik dní budou ![]()
a nebo sem https://www.emimino.cz/…nkovani/725/
když teda budeš chtít,ale na obou teď máme těhu vlnu,tak ať se svezeš s námi
![]()
Janulizna píše:
má někdo podobnou situaci??? Jsem 5 den po transferu embryjek po 2.IVF a očekávám úspěšné dvě //, snad tam během několik dní budou
Janulizna píše:
má někdo podobnou situaci??? Jsem 5 den po transferu embryjek po 2.IVF a očekávám úspěšné dvě //, snad tam během několik dní budou
byla jsem teď na horách ale bez lyžování
no každopádně dnes je to 20 den po ET a i krev potvrdila že jsem těhu...... jsem moc šťastná… co ty už něco víš???
Ahoj
já už mám taky od pondělka potvrzeno z krve že se to povedlo
, 22.4 jdeme na ultrazvuk.
Jak se cítíš?
no tak to je skvělý, gratuluju moc
já jsem fakt moc spokojená!!!! Nevíš jestli tam máš 2 mimča nebo jen jedno???? Já mám takový tušení že 2, ale je to jen můj pocit, to nevím jak by to manžel vzal......
Ty už jdeš takhle brzy na ULT??? Cítím se celkem dobře, ale jsem fakt strašně unavená. i dopoledne, i večer, prostě furt!!! Chodíš do práce???
no překecala jsem sestřičku aby mě vzala už před velikonocema, nevím jestli už bude něco vidět, ale když tak si dojdu ještě jednou za týden ![]()
Myslím taky, že to budou dva, krev jsem dle sestřičky měla vysokou, ale nepotvrdila mi dvě ani nevyvrátila, takže fakt počkat až na UTZ, jinak mi skoro nic není, jsem trochu unavená a bolí mě podbříšek a malinko prsa, jinak fakt nic.
ahoj, mě bolí prsa opravdu hodně, budím se i v noci, když se náhodou přetočím na břicho… hrůza… jinak taky skoro nic kromě tý únavy… Chodíš do práce, nebo chceš zůstat doma od začátku????
Já pracuju u přítele, takže neschopenku nemám, ale jsem doma, chce abych byla v klidu, ale když je něco potřeba zařídit tak to udělám.
Já teď propadám panice, protože mi fakt nic není
ten týden do UTZ to asi nevydržím. Kdyby mi bylo aspoň špatně, ale nic… jako kdybych vůbec nebyla těhu ![]()
Myslím že se nemusíš nervovat..... když jsi čtu všechny ty stránky a počínajícím těhu, tak je ještě brzy aby nám bylo špatně.. taky mi ještě nic není a to mám 4 dny navíc… fakt se neděs..... Kromě tich prsou taky nic nepozoruju, jo a jsem fakt cíťa, manžel mě naštve a já hned bulím… musí ze mě bejt vyřízenej ![]()
Na UTZ se taky moc těším, hlavně ať je všechno v pořádku… já chodím do práce docela dost intenzivně, ale chci přestat a být v klidu. Nevíš kdy dostaneme těhotenský průkaz??? a Kam jsi chodila do centra?
těhotenskou průkazku dostanem asi při potvrzení
akce, někde dávaj až od 12tého týdne, tak nevím. My navštěvujem Sanus Pardubice, bydlíme v Pardubicích a máme to do centra 10 min takže paráda ![]()
no já myslela že jí dostanu v den toho ultrazvuku...... abych to mohla oznámit v práci!!!no tak to je v pr...... no my bydlíme 50km od Prahy a jezdíme do Gennetu Praha. Bereš teď pořád Utrogestan nebo něco, jako na udržení!!!! Dneska mě nějak pobolívá podbřišek tak snad je to v pohodě všechno ![]()
Já jsem dostala gel Crinone, zavádím každý večer, mám ho ještě tak na týden a pak přecházím na Utrogestan, jelikož ten Crinone zdražili a docela dost, já jsem doplácela za dvě krabičky cca 200 a teď jedna vyjde na 1000,– mazec, ještě že je ten Utroš a to jsem ještě dostala od kámošky 3 krabičky, ona je taky po IVF ale už má doma 3-měsíční holčičku ![]()