IVF - transfer a očekávané dvě //

50
29.3.11 16:37

IVF-transfer a očekávané dvě //

má někdo podobnou situaci??? Jsem 5 den po transferu embryjek po 2.IVF a očekávám úspěšné dvě //, snad tam během několik dní budou :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5436
29.3.11 18:09
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
29.3.11 18:10

a nebo sem https://www.emimino.cz/…nkovani/725/
když teda budeš chtít,ale na obou teď máme těhu vlnu,tak ať se svezeš s námi :pankac: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
30.3.11 18:22
Ahojky, já jsem druhý den po transferu dvou embryek :-) ležím a čekám a čekám… asi se nedočkám :lol:
Janulizna píše:
má někdo podobnou situaci??? Jsem 5 den po transferu embryjek po 2.IVF a očekávám úspěšné dvě //, snad tam během několik dní budou :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
30.3.11 18:24
Jak se cítíš? Pokud chceš tak napiš, nechce se mi chodit do rozjeté diskuze
Janulizna píše:
má někdo podobnou situaci??? Jsem 5 den po transferu embryjek po 2.IVF a očekávám úspěšné dvě //, snad tam během několik dní budou :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
13.4.11 17:11

byla jsem teď na horách ale bez lyžování :-( no každopádně dnes je to 20 den po ET a i krev potvrdila že jsem těhu...... jsem moc šťastná… co ty už něco víš???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
14.4.11 10:48

Ahoj :-) já už mám taky od pondělka potvrzeno z krve že se to povedlo :-D , 22.4 jdeme na ultrazvuk.
Jak se cítíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
14.4.11 11:21

no tak to je skvělý, gratuluju moc :lol: já jsem fakt moc spokojená!!!! Nevíš jestli tam máš 2 mimča nebo jen jedno???? Já mám takový tušení že 2, ale je to jen můj pocit, to nevím jak by to manžel vzal...... 8-o Ty už jdeš takhle brzy na ULT??? Cítím se celkem dobře, ale jsem fakt strašně unavená. i dopoledne, i večer, prostě furt!!! Chodíš do práce???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
14.4.11 20:30

no překecala jsem sestřičku aby mě vzala už před velikonocema, nevím jestli už bude něco vidět, ale když tak si dojdu ještě jednou za týden :-)
Myslím taky, že to budou dva, krev jsem dle sestřičky měla vysokou, ale nepotvrdila mi dvě ani nevyvrátila, takže fakt počkat až na UTZ, jinak mi skoro nic není, jsem trochu unavená a bolí mě podbříšek a malinko prsa, jinak fakt nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
15.4.11 08:01

ahoj, mě bolí prsa opravdu hodně, budím se i v noci, když se náhodou přetočím na břicho… hrůza… jinak taky skoro nic kromě tý únavy… Chodíš do práce, nebo chceš zůstat doma od začátku????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
15.4.11 09:41

Já pracuju u přítele, takže neschopenku nemám, ale jsem doma, chce abych byla v klidu, ale když je něco potřeba zařídit tak to udělám.
Já teď propadám panice, protože mi fakt nic není :nevim: ten týden do UTZ to asi nevydržím. Kdyby mi bylo aspoň špatně, ale nic… jako kdybych vůbec nebyla těhu :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
15.4.11 10:08

Myslím že se nemusíš nervovat..... když jsi čtu všechny ty stránky a počínajícím těhu, tak je ještě brzy aby nám bylo špatně.. taky mi ještě nic není a to mám 4 dny navíc… fakt se neděs..... Kromě tich prsou taky nic nepozoruju, jo a jsem fakt cíťa, manžel mě naštve a já hned bulím… musí ze mě bejt vyřízenej :dance:
Na UTZ se taky moc těším, hlavně ať je všechno v pořádku… já chodím do práce docela dost intenzivně, ale chci přestat a být v klidu. Nevíš kdy dostaneme těhotenský průkaz??? a Kam jsi chodila do centra?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
15.4.11 14:29

těhotenskou průkazku dostanem asi při potvrzení :srdce: akce, někde dávaj až od 12tého týdne, tak nevím. My navštěvujem Sanus Pardubice, bydlíme v Pardubicích a máme to do centra 10 min takže paráda :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
15.4.11 14:48

no já myslela že jí dostanu v den toho ultrazvuku...... abych to mohla oznámit v práci!!!no tak to je v pr...... no my bydlíme 50km od Prahy a jezdíme do Gennetu Praha. Bereš teď pořád Utrogestan nebo něco, jako na udržení!!!! Dneska mě nějak pobolívá podbřišek tak snad je to v pohodě všechno 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
15.4.11 17:20

Já jsem dostala gel Crinone, zavádím každý večer, mám ho ještě tak na týden a pak přecházím na Utrogestan, jelikož ten Crinone zdražili a docela dost, já jsem doplácela za dvě krabičky cca 200 a teď jedna vyjde na 1000,– mazec, ještě že je ten Utroš a to jsem ještě dostala od kámošky 3 krabičky, ona je taky po IVF ale už má doma 3-měsíční holčičku :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí