Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
no musíš to stihnout do 28tt, nemusíš se bát, docela to jde… ten sladkej sajrajt je o něco sladší jak některé dětské Jupíky… a nevím jak u Vás, ale tady nepíchaj do prstu, odebíraj krev ze žíly. První odběr je před vypitím, pak hodinu a dvě hodiny po vypití a jde se domů.. takže počítej minimálně 2,5hodiny
hmmmm tak u nás píchají z prstu a toho se bojím… takovým tím bodcem do bříška, fuj tajbl…já myslím že taky budu o.k… snad… dietu si nějak neumím představit..... Kolik si přibrala od začátku těhu??? Já zatím 8 kg, mám radost, což na dvojčata je to super.. ale připadám si jako koule… .Dneska jsem žehlila, luxovala, drhla koupelnu a teď jsem úplně vyřízená, ale říkám si že když mi je ještě dobře tak toho musím využít…
uvidím zítra, jedu do poradny, před třemi týdny jsem měla +4kg, teď si myslím, že těch 6-7 budu mít… dost jsem začala jíst
no ale zabiju se, když mi chutná
![]()
tak mám 6,8kg od začátku těhu… měla jsem dobrej odhad
jinak jsme v pořádku, máme 36cm a cca 1kg
už máte tolik??? už vážíte kilo???? to je super, blahopřeju. Mě to nikdy neřeknou, prý u dvojčat se to nedá takhle odhadnout..... což jsem vždycky zklamaná…
Dneska jsem byla na vyšetření na kardiologii a nasadili mi prášky, prý mi bije dost rychle což není nejlepší… čuměla jsem jak blázen a mám docela strach, pořád se teď pozoruju… chjochjo ![]()
Jinak dneska odjíždím s kamarádkama na wellness víkend až do neděle, holky budou poprvně bez dětiček celý víkend a tak si to hojně užijou, výřivky, sauny, masáže a já tam budu jen čumět… ale jsem ráda že vypadnu , je to na dlouhou dobu kdy takhle pojedu sama..... už se těším
tak hezký víkend
to jsem taky čuměla… ale je prý větší než uvádějí tabulky
doufám, že nebudu rodit 5ti kilovýho obříka
přitom nemá být po kom zas tak veliká, já mám 170 a přítel 175, na chlapa dost málo…
no necháme se překvapit, hlavně že je zdravá a čilá ![]()
ten welnes víkend Ti docela závidím, taky bych hned jela, ale jaksi nemám s kým
tak si to tam hezky užij. My máme s miláčkem výročí tak půjdem večer na nějakou dobrou večeři ![]()
ahojky, tak už jsem zpátky a bylo to super, sice kámošky chodily do sauny, výřivky, a masáže a já se jen plavčila v bazénu. To samý bylo večer...... holky vyrazily do víru města, do všech barů a diskoték a já v 11 už v posteli. Ale ani mi to tak nějak nevadilo…
a jak ti jinak je??? Já už jsem fakt jak hroch. Dneska jsem si umyla půl oken, zítra to snad dodělám, to je si myslím naposledy do je myju, do té doby než budu fit po porodu…což je ještě snad za dlouho..... Zítra ráno jdu na tu cukrovku, tak drž palce… zatím ahoj
Ahoj, tak já jsem v docela dobré kondici, sice už pociťuji víc únavu a občas mě bolí celý človíček, ale ještě to jde… Ty okna Ti nezávidím.. já to už letos nestihnnu, dnes nám nastoupili na půdu, takže to bude trvat minimálně měsíc a pak už fakt nic dělat nebudu, na kompletní úklid si pozvu firmu, páč to tady bude vypadat jak po výbuchu ![]()
Nahoď fotečku, jak Ti roste bříško ![]()
ahojky, tak dneska jsem byla na kontrole, čípek o.k, vše v pohodě, tak mě chválil že na dvojčátka prý super. Zatím mám nahoře 12 kg, což na 7 měsíc jsem celkem spokojená......Od 32 týdne bych měla být už v nemocnici nebo klid na lůžku, tak snad tam nebudu muset ležet… to musí být na palici
zatím jsem na tom o.k, ale bolí mě kyčle, hrudník a funím do schodů jako blázen. Dneska jsem byla na návštěvě u kamarádky s mimčem, která bydlí ve 4 patře bez výtahu..... no naprostá hrůza ![]()
Drobkové mají dle dnešního UTZ už 1,5kg, ale nevím kolik měří..... ale už i to je super… strašně se mi líbí jak se mi boulí břicho, najednou je šišatý a pak zase na druhý straně..... už mám snad všechno, celou výbavičku, skříně postavený, v nich vše naskládaný, akorát tašku do porodnice ještě nemám, nebudu sýčkovat zatím..... každopádně já si toho moc neberu, vše na mimčo tam mají a mě staří jejich erární košile, stejně mi to asi jedno jak budu vypdat. Ci si bereš ty???? Nějaký mastičky na bradavky a kalhotky jednorázový ne,??? já fakt nevím. Co vy a půda????? a jak se cítíš?????
ahojky, tak dneska jsem byla na kontrole, čípek o.k, vše v pohodě, tak mě chválil že na dvojčátka prý super. Zatím mám nahoře 12 kg, což na 7 měsíc jsem celkem spokojená......Od 32 týdne bych měla být už v nemocnici nebo klid na lůžku, tak snad tam nebudu muset ležet… to musí být na palici
zatím jsem na tom o.k, ale bolí mě kyčle, hrudník a funím do schodů jako blázen. Dneska jsem byla na návštěvě u kamarádky s mimčem, která bydlí ve 4 patře bez výtahu..... no naprostá hrůza ![]()
Drobkové mají dle dnešního UTZ už 1,5kg, ale nevím kolik měří..... ale už i to je super… strašně se mi líbí jak se mi boulí břicho, najednou je šišatý a pak zase na druhý straně..... už mám snad všechno, celou výbavičku, skříně postavený, v nich vše naskládaný, akorát tašku do porodnice ještě nemám, nebudu sýčkovat zatím..... každopádně já si toho moc neberu, vše na mimčo tam mají a mě staří jejich erární košile, stejně mi to asi jedno jak budu vypdat. Ci si bereš ty???? Nějaký mastičky na bradavky a kalhotky jednorázový ne,??? já fakt nevím. Co vy a půda????? a jak se cítíš?????
Ahojky, tak bříško krásný
na dvojčata ani ne moc veliký, to já mám s jedním takovej buben ![]()
Do prodky si balím akorát kosmetiku pro mě, možná odsávačku mléka, kdybych se nemohla rozkojit, nevím jestli u nás mají, pak vložky, jednorázové kalhotky, bepanthen mast na bradavky, teplé ponožky, bačkory, možná i ty košile, uvidíme jestli je využiju, kojící podprsenku, vložky do podprsenky, plíny pro malou(tady u nás dávaj snad jenom 10ks) no a samo sebou doklady, to je asi vše ![]()
Jinak když mrkneš ke mě do alba uvidíš fotky přebalováku a postýlky ![]()
Jinak teda trpím na kýčle, dokonce chodím na masáže, docela mazec… v noci už špatně séím, chodím min.4× na WC a to jdu spát třeba o půlnoci a vstávám v osm
V úterý mě čeká velký UTZ tak jsem na prďolinku zvědavá, jak vyrostla ![]()
Téma půda: jak jsem se bála, že to bude dlouho trvat, tak oni to snad zítra dodělaj
možná ještě pondělí nějaké dokončovací práce, dnes jsem se tam byla podívat a fakt paráda, oproti tomu co to bylo, tak luxus
ani moc bordelu nenadělali, akorát když vyřezávali do stropu díru pro ty sklápěcí schody, ale i tak tu chodbu oblepili igelitem a všechen bordel si uklidili, já pak akorát vysála ten mrňavej prach a setřela… do pokojů se mi to naštěstí nedostalo ![]()
Ahojky, tak já včera večer skončila na pohotovosti a nechali si mě na rizikovce. Tvrdnutí bříška a bolesti, zkrácenej čípek a CS 1. Tak mě šoupli na kapačky a dnes teda o moc lepší, ale budu to tady muset vydržet nejspíš nejméně do konce týdne, podle toho jaký budou další vyšetření
píchaj mi kortikoidy abymalé dozrály plíce, kdyby náhodou chtěla ven dřív, ale zatím to tak naštěstí nevypadá.
Musím vydržet aspoň do 34tt nejlépe až do 36tt ![]()
jak ty se máš? vše v pohodě?