Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahojky, ne vše je o.k, akorát mám teď babičku v nemocnici, která bydlí s námi v baráku, tak tam každý den jezdím a nějak nemám náladu na nic…:-(((( Ale jinak je mi dobře, akorát že jsem hned udýchaná když vyjdu schody, když jdu rychlejš na procházku… no fakt hrůza… neumím si představit třeba 8 měsíc… co ty???
jo tak to jsme na tom podobne, schody v baraku mi delaj problem, hlavne vecer kdyz jdu spat
to sotva vylezu ![]()
ted si uzivam na Slovensku, v nedeli se vracime. Uz mi pekne narostlo brisko, takze uz nikoho neoblafnu
jak jsi na tom ty?
ahojky už jsme dlouho nebyli v kontaktu… my jsme s manžou byli teď týden v Itálii, bylo to super, ještě jsme si to chtěli užít bez dětiček v klídku a pohodě…:-)))
No dneska jsem volala k doktoru, páč mi začiná tvrdnout nějak břicho když mám nějakou námahu, no námahu, třeba po vyluxování nebo vytření apod… tak mi řekl že miminka právě toto nechtějí takže mám hodně odpočívat a skoro nic nedělat..... super......co ty????? už nakupuješ???? já jsem neodolala a koupila jsem v Tescu body a takový krásný tepláčky ale jinak ještě nic......
Ahojky, už jsem si říkala co je s tebou?! my se máme báječně, konečně si to těhulkování začínám užívat. Už dokonce cítím i pohyby, asi tak 2 dny intenzivně.
Dnešní kontrola dopadla na jedničku a ve čtvrtek odjíždíme taky na dovču, do Chorvatska a pak nám to rovnou navazuje na vodu, já už teda sjíždět nebudu, je popojíždět autem na další stanoviště. Na tvrdnutí břicha beru magnesium už docela dlouho, začalo mi to zhruba ve 14tt. V kolikátém jsi teď ty? nemáš metřík, tak zapomínám ![]()
ahojky, já jsem teď v 18 tt, no my jsme stejně ne??? Magnezium bereš a v jakých dávkách??? Já mám taky doma tak nevím jestli si ho mám nasadit… doktor mi o tom nic neříkal… poraď!!!! já cesta do Itálie v pohodě a nazpátek jsem se tam už kroutila jako blázen..... poradím, dej si kolíček na prádlo na bezpečnostní pás, aby ti to netlačilo tolik hodin do toho břicha fakt dobrá věc… já taky cítím už pohyby od včerejška večer, nevěděla jsem co to je, třeba jako jestli se mi nechce na záchod, ale je to trochu něco jinýho, takže jsou to určitě mimča… Mám fakt už velký břicho, nevím co budu dělat třeba za 2 měsíce. To je super že máš vše v pořádku..... já jdu na UTZ ve 20 TT 25.7. tak jsem zvědavá…
jeee vy jedete na vodu????? tak to vám závidím… strašně jsem jezdila ráda, mám tu atmosféru a vůbec pádlování moc ráda...... a na jakou řeku????? Kamarádka byla na vodě v 7 měsíci a ještě jela na lodi blázen jeden… to už bych si netroufla ani náhodou takže na sebe dávej pozor
Ahojky
Tak říkáš Itálie v pohodě? Já se teda té cesty děsím, ale nějak to snad zvládnu.
Magnesium beru 1-0-1, ze začátku jsem brala 4× denně jednu tabletu, ale snížil mi to… každopadne ti to neublíží, tělo si vezme jen co potřebuje a zbytek vyloučí. Takže se neboj si ho nasadit.
Jinak dík za radu s tím kolíčkem, ale já jsem si pořídila takové= zarážky na pás, jde to koupit na benzině a fakt super, takže i teď na krátký trasy si povoluju, už mi to dost vadí a nepřipoutaná to nechci riskovat, ani tady ve měste.
No zítra frčíme, tak pak dám vědět jak jsem to zvládla
třeba se dostanu na net i o dovolené, tak písnu
tak si to užij naposledy bez dětiček!!!!!!!!!!:-)))))) pak písni
ahojky je vše v pořádku že se pořád neozýváš??? My jsme byli všera na UTZ a jsem nadšená..... vše je v pořádku a hlavně se mi to splnilo… čekáme holčičku i chlapečka...... tak mám obrovskou radost a hned jsem začala nakupovat...... napiš co vy v Chorvatsku?''''' ![]()
Ahojky, u nás taky vše v pořádku, Chorvatsko bylo suprový, akorát ta cesta… málem jsem padla za vlast
Ale jinak jsem si to parádně užila. Pak jsme hned vyrazili na Slovensko na vodu, dnes ráno jsem se vrátila, takže jsem až doteď spala. Počasí teda nepřálo, pršelo a byla dost zima, tak jsem to vzdala dřív, ostatní tam zůstaly.
Na velký UTZ jdu v úterý, tak se těším, na kontrole v pondělí, byo vše v pořádku a vypadá to zatím na holčičku
Tobě gratuluji k párečku ![]()
tu vodu ti závidím, taky bych jela, ale s tím břichem, nevím jak bych zvládla v noci ten stan..... Jinak dnes jsem už začala s nákupy, a moooooooooc mě to baví… utratila jsem majlant, ale když potřebuju vše dvakrát, je to pak mazec.......Holčičku ti moc přeju a šetři se, vypadá to že tyhle týdny jsi toho měla asi dost ne???
Tak my jsme spali v autě, máme veliký, takže když se sklopí zadní sedačky, je z toho letiště… Na raftu jsem teda ale už nejela ![]()
Taky už pomalu nakupuji, několik věcí už mám z bazárku, nových jen pár, tak ještě se některý den vdám na nákupy, jinak kočárek a pokojíček už je zamluvenenj
ahojky, my jsme byli pro nábytek v sobotu v Ikee, koupili jsme 2 komody a skříň v bílém a aby to měl každý jiné, tak to polepím něčím..... Jinak toho mám docela už dost, všechny věci do postýlky a povlečení a deky a zavinovačky, no prostě všechno 2× ![]()
já jsem nábytek objednávala přes net, tak dorazí začátkem září, kočárek už je v prodejně a věcičky pomalu dokupuji. Deky, povlečení, peřinky a vše kolem toho mám po ségře, takže nemusím shánět, ale to víš, kde co se mi zalíbí tak to koupím, i když už to mám ![]()