IVF - transfer a očekávané dvě //

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4157
19.5.11 18:49

A kam chodíš? já teda měla zavádění až pátý den po OPU, aspoň věděli jestli se dobře vvíjí a byli teda ukázkový mrňousové :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1673
19.5.11 19:54

Já do Ostravy a ty? Před tím jsem měla ET také později a stejně nic… :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
20.5.11 14:43

my jsme byli v Sanusu Pardubice, jelikož jsme z pardubic an emůžu si vynachválit, doktor vstřícnej, sestřičky bezvadný… a povedlo se napoprvé tak jsme rádi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
22.5.11 11:16

Ahoj holky, taky se přidávám ke gratulaci, ted musíš jen odpočívat........já jsem měla 6 dní kultivaci, takže mi zaváděli už ve fázi blastocysty… mě už taky roste bříško, ale nevím jestli je to zatím jen vyžraný, protože jak já teď jím, to je strašný :oops: přibrala jsem zatím 3 kila, ale myslím že bych mohla mít větší bříško když tam jsou 2.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
22.5.11 16:09

to já teda zatím hubnu, teda ne rapidně, ale zhubla jsem 1,5-2kg nemám moc chuť k jídlu, jím jenom z nutnosti :think: ale to se asi brzy změní, poslední 2 dny mi začína chutnat vše :palec:
Dnes mě dost bolí břicho, takový divný křeče :think: už od rána, někdy víc, někdy míň, ale mám docela strach… uvažuju i o pohotovosti, ale ještě počkám, stejně mě tam teď nemá kdo zavést. Snad to nic není..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
23.5.11 12:58

fakt??? tak zítra jdi hned k doktoru, lepší plašit než aby se něco podcenilo!!! co se týče toho jídla, tak jsem fakt hrozná. Vždycky jsem byla taková aktivní, pořád v jednom kole a hubená a teď bych pořád jen lenošila, a jedla 8-o . Vím že je to předčasný a to hodně, ale už začínám přemýšlet kam dáme ty postýlky…a další nábytek a tak… jsem už asi psycho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
23.5.11 13:50

Ahoj, tak jsem včera nakonec na tu pohotovost jela, nedalo se to vydržet, naštěstí je vše v pořádku, dr.to připisovala rostoucí děloze, ale dala mi pro jistotu magnesium, proti křečím. Jinak mrňous čilej a starší i dva dny, takže dnes jsem 10+5 :-)
Já už pomalu nakupuju výbavičku, nemůžu si pomoct :-)
začínám se poohlížet po kočárku, ale ten koupíme až nakonec, jen abych věděla co asi budu chtít. Postýlku a takový věci kolem neřeším, protože to budu mít vše po ségře, ta má už 4letou holku. Zrovna ve středu jedu za nima do Německa, žije tam už 10let, tak si rovnou dovezu vše co tam má :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
28.5.11 10:46

ahojky, já jdu ve čtvrtek na UTZ screening a potom asi taky začnu… i když pořádně nevím co........ každopádně mi roste docela bříško, akorát nevím jestli se vyžraný nebo už jako těhulkovský...... poslední dobou mi bývá špatně večer, takový divný co????? nevíš jak dopadla ta ELI jak sem psala že má po transferu??? Každopádně můj gynekolog mi řekl že má pacientku která na IVF jde už po 7, tak jsem byla opravdu šťastná že já jsem byla jen 2×....... doteď jsem si to nějak neuvědomovala, ale teď se začínám fakt už na ty 2 nějak těšit..... Hezký víkend

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
28.5.11 18:14

Ahojky, ja jsem ted v nemecku u segry, vracim se zitra a vpondeli me ceka kontrola, pak za tyden taky ten UTZ screening. Ja mela porad nevolnosti hlavne vecer, ted je to uz tak tyden ok, ale zacinam mit casteji hlad… no a o brisku ani nemluvim, tipuji me na paty mesic :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
2.6.11 21:02

ahojky, tak mám po UTZ a je vše v pořádku, tak jsem moc ráda, nechala jsem si vytisknout i obrázek kde jsou oba dva mrňousci..... byla jsem celá naměko...... ty už ses vrátila od ségry???? Co sis od ní přivezla..... pro mimi????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
3.6.11 08:09

ahojky, tak gratuluji :-) nahod sem fotku at se podívám taky :-)
od segry jsem se vratila v nedeli, dovezla jsem spoustu věcí, nějaké oblečení, hračky, přenosnou postýlku, lahvičky a různý maličkosti co budu potřebovat, ještě jsem do toho nekoukala co tam všechno je… ale každopádně mám ještě spoustu věcí u mamky, takže druhá várka teprve příjde :-D
Já jdu v úterý na ten screening tak mi drž palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
8.6.11 10:30

tak co jak to dopadlo???? dobře viď???? já jsem zase včera celý prozvracela a měla teplotu, tak už jsem se bála co to je… ale dnes už dobrý.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
8.6.11 12:24

Ahoj, dopadli jsme líp než jsem čekala, miminko je v pořádku, vše podle tabulek a riziko VV velice mízké, skoro žádné, pro představu Downuv syndrom je populační riziko 1:737 my jsme 1:14735 :-)
A dostali jsme krásnou fotečku jak si cucá paleček :-) a upravili nám termín z 15.12. na 11.12. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
8.6.11 16:29

no tak to je skvělý, gratuluju..... máte krásné miminko a ten paleček je fakt vidět!!!!! nám taky upravili termín z 12.12 na 11.12, tak jsem zvědavá jestli budeme rodit stejně, to by byla prča co???? :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
8.6.11 17:51

No to teda :-D, mě už upravovali termín několikrát, začínala jsem na 21.12. a teď 11.12. :lol: nakonec to bude ještě Mikuláš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí